Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miratech erken gebelik testi kullandınız mı hiç

LeeSoon canım 19. Gün çatladı demişsin peki yine 28. Gün mu adet gördün benim de 18. Gün çatladı da ne zaman olurum kafama takılıyor
Daha önce yumurta takibi yapmadm kuzuö ama yine aynı olacagımı sanıyorum daha önceleri ben erkenden adet olacam sanırdım adet ağrısı sanardım meger adete yakın olan benm yumurtlama ağrısımıs onu öğrendm hatta annem derdi daha erken ne adeti olcan diye meğer ben geç yumurtladımı öğrendm gecen ay 17. Güne kadar takip ettim ben pik görmeyinve testler bozuk diye bıraktım yapmayı hatta meğer dedm gibi geç yumurtluyormusum evet gecen ayda 28 günde adet oldum bu ay 17 yada 18 adet olcam

Gün aşırı değerlendiriyorum zaten ama ilk kez ovulasyon testi yapıyorum o da böyle oldu moralim bozuldu.
Bende ilk defa yapmıştım üzülmüştüm hatta bir dahaki ay testi aldığım abla doktora git pik olmazsa demişti oysaki doktora gitmiştim herşey güzeldi. Dedim ya ben yapamadım Acemiliğime denk geldi diye sonraki ay pik oldu. İki test ile denedim birisi kaset diğeri strip. Beni kaset yanıltabildi strip test kadar koyu çıkmıyor onda Lh'ım. Ama kaset testi çözdüm hangi kaset olsa anlarım kendi ovulasyonumu. İstersen test değiş herhangi sorunun yoksa hormonsal iyi gelecektir test değişikliği hiç üzülecek birşey yok birdahaki ay güzel hazırlanman lazım havuç yedim bol bol yumurtlama masajı yaptım yumurtlamaya kadar isterse çıkmasın artık dedim. Bu arada folbiol kullanıyorum folik asit olrk da.

Anladım canım acikladigin için teşekkür ederim Bende 28-30 günde oluyorum hiç değişmez. O zaman benim gebelik testi yapmama gerek yok değil mi 12 Mart Bat ama yumurtlamanın üstünden daha 9 gün gecti regli bekleyeyim 12 Mart'ta olmazsam öyle test yapayım

Yusra-61 naber canım? Var mı bir şey? bende 0 belirti
Aahh Arzucum dün gece beni bir kasık bel ağrısı aldı Birde belime vurdu . Aha ikinciye yumurtladım sanki dedim daha adete var 10 gün kalkarsın bir ovulasyon testi yaptım yok yumutlama işi değil.
öyle aşırı rahatsız edici değil de orada bir kazı çalışması var gibiydi sonra sabah kalktım o iş yok arada sol kasığıma batma oluyor memelerim dolgun dolgun hassasiyetim var birde arada ateşlenmem tavan sonra bir üşüme de ki bu belirtilerle yola çıkar mısın ASLAAAA

Benmdeadet tarhm 17 18 arasi bakalm ne olacak. Ayniymis bekleme tarihimiz

Kızlar ovülasyon günümün üstünden 16 gün geçti. Ve bugün regl günüm ve regli olmadım. Adetim düzenlidir. Ama düne kadar yaptığım kaset testler hep negatifti. Bugün olurum diye test yapmadım. Gebelik olma ihtimali var mıdır ? Olsa şimdiye kadar idrara geçerdi demi

Kızlar iki gündür ovulasyon testinde t çizgisi C den daha koyu çıkıyor bu hala çatlama olmamış anlamına geliyor değil mi pik olunca da ilişki olması lazım değil mi 8 marttaki kurudu diye ikisi aynı görünüyor yoksa ondada t daha koyuydu

Eklentiler

• 2DD451B9-07D0-42AF-8CCE-3B83373460B6.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben yumurtaliklara faydası olur diye içmeyi düşündüm kuzu adetim hormonlarim her şeyim normal bozar mı ki düzenimi

Gec dollenmeyse birkac gun sonra da cikabilir. Kanda kesin cikar ama bekleyin stresten falan da gecikebilirm ovulasyon testinz varsa bir tane deneyin benm ilk gebelgmde regl gunu dahil hep pozitf cikiyordu. Tabi kesin deildr de

Gec dollenmeyse birkac gun sonra da cikabilir. Kanda kesin cikar ama bekleyin stresten falan da gecikebilirm ovulasyon testinz varsa bir tane deneyin benm ilk gebelgmde regl gunu dahil hep pozitf cikiyordu. Tabi kesin deildr de
Ama geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor. Ben erken yumurtladım. Yerleşme süresi uzun sürer mi acaba

Evet canım çatlamamış ama o kadar koyu ki sabaha kalmaz çatlar bence

Yumurtlama masajını çok düzenli olmasa da arada yaptım ben ama bilmiyorum belki de acemilik oldu bakalım artık ne olacak. Ben teste bı iki gün daha devam edicem nolur nolmaz. Havuç da burada duyduğumdan beri yiyorum

Yumurtlama masajını çok düzenli olmasa da arada yaptım ben ama bilmiyorum belki de acemilik oldu bakalım artık ne olacak. Ben teste bı iki gün daha devam edicem nolur nolmaz. Havuç da burada duyduğumdan beri yiyorum
Tamam canım hayırlısı olsun ne olcksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…