Herşeyin normalse gerek yokmuş sanırım. Ama birşeyler denemek istiyorum dersen az kullanabilirsin bir hafta filan tabi bu benim yorumum. Sen yine de kendin araştır. Bir problemin olsa hiç düşünmeden kullan derdimBen yumurtaliklara faydası olur diye içmeyi düşündüm kuzu adetim hormonlarim her şeyim normal bozar mı ki düzenimi
Amin canım inşallah hepimiz içinTamam canım hayırlısı olsun ne olcksa
Bencede kuzum bende tutcam kendimi boşa patlatmıcam testi sağlıklı karar olurAnladım canım acikladigin için teşekkür ederimBende 28-30 günde oluyorum hiç değişmez. O zaman benim gebelik testi yapmama gerek yok değil mi 12 Mart Bat ama yumurtlamanın üstünden daha 9 gün gecti regli bekleyeyim 12 Mart'ta olmazsam öyle test yapayım
Hayırlı haberler alalım inşallah canım bebeklerimizi öğrenelimBenmdeadet tarhm 17 18 arasi bakalm ne olacak. Ayniymis bekleme tarihimiz
Bilemiyorm benm ilk cocuk reglden 4 gun once testte cikti. Bence bir iki gun daha bakin eger regl olmazsanz tekrar test yapin.Ama geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor. Ben erken yumurtladım. Yerleşme süresi uzun sürer mi acaba
Ben kullanıyorum onuMiratech erken gebelik testi kullandınız mı hiç
Kist var ya kuzu bende yumurtaliklara bi faydası olur diye aldım adetli iken içeyim mi günde bi fincan içmeyi düşünüyorum kuzuHerşeyin normalse gerek yokmuş sanırım. Ama birşeyler denemek istiyorum dersen az kullanabilirsin bir hafta filan tabi bu benim yorumum. Sen yine de kendin araştır. Bir problemin olsa hiç düşünmeden kullan derdim
Kaç gün önceden yaptın canım doğru sonuç veriyor muBen kullanıyorum onu
Koyu günleride ve çatlaıdgı günü mutlaka değerlendir canımKızlar iki gündür ovulasyon testinde t çizgisi C den daha koyu çıkıyor bu hala çatlama olmamış anlamına geliyor değil mi pik olunca da ilişki olması lazım değil mi 8 marttaki kurudu diye ikisi aynı görünüyor yoksa ondada t daha koyuydu
Ben bıraktım test yapmayı artıkKizlar ovulasyon test yaptim bugun catlamadan sonra sonra 4. Gün bugün o kadar silik ve sip silik yok gibi bi cizgi cikti yani cok enteresan geldi bana ama su konu da içim rahatladi ben ona yordum gercekten yumurtam çatlamış icerde yumurta falan kalmamis follok tiplerinde ya bos gidiyor yada dolufikir olarak paylaştım
Bende biraktim canim bugun nedense bi merak ettimBen
Ben bıraktım test yapmayı artık
29-32 günde bi oluyorum canım 13 gün oldu biteliKaçıncı gününü?birde kaç günde bir adet görüyorsunuz?
Anladım canım günler nasıl geçicek şimdiBende biraktim canim bugun nedense bi merak ettimsonuç bu
Canım progesteron 8 in üstünde olması gerek diye biliyorum. Yumurtlamadan sonra döllenme olması için rayiç duvarının kalınlaşması gerekiyor oda pregesteronla oluyor diye biliyorum. Eğer senin dediğin gibiyse ne güzelAma adetliyken düşmesi normal diye biliyorum ben. Doktorum bana değerlerin normal dedi yumurtlaman ve çatlaman iyi dedi. Değerlerim de şöyle
Progesteron 0,14
Lh 4,86
FSH 7,12
E2 28
Progesteronun referans aralığında alt sınır 0,15 di benimki 0,14
Teşekkür ederim canım silikleşti daha daPik daha koyu okucak canım bende ebru abladan aldım. Piklerim bu şekilde oldu. Umarım en kısa sürede yakalarsın
Benim beta 2 çıktı dün kanda ama doktor negatif dedi kuzu adetim de oluyo bende bunu anlamadımBayanlar kafam çok karışık yorum istiyorum dün erken gebelik çok silik diye kan verdim catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı bhcg sabah test yapmadım yarın yapacaktım ama son testini az önce yaptım hemen silik çıktı ve dünden çok daha koyu cikti
Sağol teşekkür ederimEtiketlitim canım 1 dk
Adetin 4. günü filan başla hormonları etkileyen bir bitki o yüzden.Günde iki de içebilirsin canımKist var ya kuzu bende yumurtaliklara bi faydası olur diye aldım adetli iken içeyim mi günde bi fincan içmeyi düşünüyorum kuzu
Yaptın mı bugün nasıl testin?29-32 günde bi oluyorum canım 13 gün oldu biteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?