Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtaliklara faydası olur diye içmeyi düşündüm kuzu adetim hormonlarim her şeyim normal bozar mı ki düzenimi
Herşeyin normalse gerek yokmuş sanırım. Ama birşeyler denemek istiyorum dersen az kullanabilirsin bir hafta filan tabi bu benim yorumum. Sen yine de kendin araştır. Bir problemin olsa hiç düşünmeden kullan derdim

Bencede kuzum bende tutcam kendimi boşa patlatmıcam testi sağlıklı karar olur bazen erkenlerde çıkmıyor insan moral bozuyor

Ama geç döllenme geç yumurtlayınca oluyor. Ben erken yumurtladım. Yerleşme süresi uzun sürer mi acaba
Bilemiyorm benm ilk cocuk reglden 4 gun once testte cikti. Bence bir iki gun daha bakin eger regl olmazsanz tekrar test yapin.

Kizlar ovulasyon test yaptim bugun catlamadan sonra sonra 4. Gün bugün o kadar silik ve sip silik yok gibi bi cizgi cikti yani cok enteresan geldi bana ama su konu da içim rahatladi ben ona yordum gercekten yumurtam çatlamış icerde yumurta falan kalmamis follok tiplerinde ya bos gidiyor yada dolu fikir olarak paylaştım

Eklentiler

• 16153069213234759658711897538683.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 44
Herşeyin normalse gerek yokmuş sanırım. Ama birşeyler denemek istiyorum dersen az kullanabilirsin bir hafta filan tabi bu benim yorumum. Sen yine de kendin araştır. Bir problemin olsa hiç düşünmeden kullan derdim
Kist var ya kuzu bende yumurtaliklara bi faydası olur diye aldım adetli iken içeyim mi günde bi fincan içmeyi düşünüyorum kuzu

Koyu günleride ve çatlaıdgı günü mutlaka değerlendir canım

Ben
Ben bıraktım test yapmayı artık

Canım progesteron 8 in üstünde olması gerek diye biliyorum. Yumurtlamadan sonra döllenme olması için rayiç duvarının kalınlaşması gerekiyor oda pregesteronla oluyor diye biliyorum. Eğer senin dediğin gibiyse ne güzel

Benim beta 2 çıktı dün kanda ama doktor negatif dedi kuzu adetim de oluyo bende bunu anlamadım

Kist var ya kuzu bende yumurtaliklara bi faydası olur diye aldım adetli iken içeyim mi günde bi fincan içmeyi düşünüyorum kuzu
Adetin 4. günü filan başla hormonları etkileyen bir bitki o yüzden.Günde iki de içebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…