- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Şuan oluyormusunuz ben olmadım daha test yaptınız mı bugün benim koyu çıktı bide kaset test negatifti dün bugün onda çıktı demekki arttı dedimBenim beta 2 çıktı dün kanda ama doktor negatif dedi kuzu adetim de oluyo bende bunu anlamadım
Valla canim canimiz tez valla baksana dayanamadim yine ovulasyon yaptim içim içimi yiyor gebelik testi icin ama catlama olalı 4 gun oldu imkansiz oldugunu bildiğim halde test yapmak istiyorumAnladım canım günler nasıl geçicek şimdine ovulasyon beklemesi kaldı ne çatlaması ne çay demlemesi
Adet zamanı düşüyormuş diye duymuştum. İnşallah bir sıkıntı yoktur canımCanım progesteron 8 in üstünde olması gerek diye biliyorum. Yumurtlamadan sonra döllenme olması için rayiç duvarının kalınlaşması gerekiyor oda pregesteronla oluyor diye biliyorum. Eğer senin dediğin gibiyse ne güzel
Tamam canım sağolAdetin 4. günü filan başla hormonları etkileyen bir bitki o yüzden.Günde iki de içebilirsin canım
Yaprak derken hayıt tohumu olarak mı alıyorsunuz. Ben direk aktardan hayıt suyu alıyorum. Daha önce aktar bunu al organik dedi aldım içimi çok kötüydü dibinde mantarlaşma vardı karışım yaptırdığım aktarda MINDIVAN marka olanından verdi içimi çok yumuşak bal polen vsvs karışımını yedikten ılık suyla hayıtsuyunu karıştırıp 10 dk sonra içiyorum. Çalışınca tohumu bana zor geldi bu şekilde kullanıyorum 2 aydırİçinde yaprak var birsürü kullanıp kullanmama kpnusunda tereddüt edittim
Evet kuzu benim adetim oluyo iki gündür ama bende anlamadım beta öyle çıkıncaŞuan oluyormusunuz ben olmadım daha test yaptınız mı bugün benim koyu çıktı bide kaset test negatifti dün bugün onda çıktı demekki arttı dedim
Sana zahmet testin varsa atar mısın yani hangi kan değerinde testte nasıl görünüyor merak ediyorumŞuan oluyormusunuz ben olmadım daha test yaptınız mı bugün benim koyu çıktı bide kaset test negatifti dün bugün onda çıktı demekki arttı dedim
Rica ederim canımTamam canım sağol
ben de 25. günümde çatlama gördüm. en fazla o da nadiren 31 gun oluyordu döngüm.. Tamamen duygularla alakalı sanırım bu durumEvet canım biliyorum ama hiç döngüm 30 un üstüne çıkmadı kendimi bildim bileli. Şimdi bu yumurtlamaya göre 32. gün oluyor o yüzden kafam karıştıtest yapicam diye beklerken 12 Mart'ta pat diye adet görmeyeyim
Yaş inşaallah ben olmam kimyasal mı oldunuz acabaEvet kuzu benim adetim oluyo iki gündür ama bende anlamadım beta öyle çıkınca
Bu dün silik çıkınca kan verdim 1.9 çıktıSana zahmet testin varsa atar mısın yani hangi kan değerinde testte nasıl görünüyor merak ediyorum
Buda bugün ilk idrar değil oglende yaptigimSana zahmet testin varsa atar mısın yani hangi kan değerinde testte nasıl görünüyor merak ediyorum
Dünkü değerin mi 1.9 canım?Buda bugün ilk idrar değil oglende yaptigim
Evet ya gerçekten oyle benim de regl sancılarım başladı zamanında gelecek sanırım gec yumurtlasam daben de 25. günümde çatlama gördüm. en fazla o da nadiren 31 gun oluyordu döngüm.. Tamamen duygularla alakalı sanırım bu durum
Evet tohum aldım ama yaprak sap çöp dolu, yaprağıyla beraber yolup getirmişler demekkiYaprak derken hayıt tohumu olarak mı alıyorsunuz. Ben direk aktardan hayıt suyu alıyorum. Daha önce aktar bunu al organik dedi aldım içimi çok kötüydü dibinde mantarlaşma vardı karışım yaptırdığım aktarda MINDIVAN marka olanından verdi içimi çok yumuşak bal polen vsvs karışımını yedikten ılık suyla hayıtsuyunu karıştırıp 10 dk sonra içiyorum. Çalışınca tohumu bana zor geldi bu şekilde kullanıyorum 2 aydır
Evet dün öyle çıktı bugünde idrar testm öyle koyu çıktı hızlı mı yükseldi anlamadım bende yarin belli olurDünkü değerin mi 1.9 canım?
7 Mart'ta koyumsu bi akıntı geldi bir kere bende adet başladı sandm bel bacak sırt ağrısı vardı ped koydum hatta uyumadan sabah kalktım temiz işe gittim temiz tomografi cektirecektm baş ağrısı için bhcg de bakıldı hep sıfırdan küçük çıkardı 1.9 olunca ve önceki gece koyu akinti gelince yeni mi yerleşiyor dedim tomografiyi ertelettimDünkü değerin mi 1.9 canım?
3-4 gün var sanırım ama akıntılarım başladı yavaştan. Bugünkü testi birazdan yapıcam. 11.gündeyimyumurtlama dönemindemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?