Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beta 2 çıktı dün kanda ama doktor negatif dedi kuzu adetim de oluyo bende bunu anlamadım
Şuan oluyormusunuz ben olmadım daha test yaptınız mı bugün benim koyu çıktı bide kaset test negatifti dün bugün onda çıktı demekki arttı dedim

Anladım canım günler nasıl geçicek şimdi ne ovulasyon beklemesi kaldı ne çatlaması ne çay demlemesi
Valla canim canimiz tez valla baksana dayanamadim yine ovulasyon yaptim içim içimi yiyor gebelik testi icin ama catlama olalı 4 gun oldu imkansiz oldugunu bildiğim halde test yapmak istiyorum

Adet zamanı düşüyormuş diye duymuştum. İnşallah bir sıkıntı yoktur canım

İçinde yaprak var birsürü kullanıp kullanmama kpnusunda tereddüt edittim
Yaprak derken hayıt tohumu olarak mı alıyorsunuz. Ben direk aktardan hayıt suyu alıyorum. Daha önce aktar bunu al organik dedi aldım içimi çok kötüydü dibinde mantarlaşma vardı karışım yaptırdığım aktarda MINDIVAN marka olanından verdi içimi çok yumuşak bal polen vsvs karışımını yedikten ılık suyla hayıtsuyunu karıştırıp 10 dk sonra içiyorum. Çalışınca tohumu bana zor geldi bu şekilde kullanıyorum 2 aydır

ben de 25. günümde çatlama gördüm. en fazla o da nadiren 31 gun oluyordu döngüm.. Tamamen duygularla alakalı sanırım bu durum

ben de 25. günümde çatlama gördüm. en fazla o da nadiren 31 gun oluyordu döngüm.. Tamamen duygularla alakalı sanırım bu durum
Evet ya gerçekten oyle benim de regl sancılarım başladı zamanında gelecek sanırım gec yumurtlasam da

Evet tohum aldım ama yaprak sap çöp dolu, yaprağıyla beraber yolup getirmişler demekki bende sabah yada işten geldikten sonra içerimmartık ama daha başlamadım, bitkilere karşı biraz temkinli yim sanırım

Dünkü değerin mi 1.9 canım?
7 Mart'ta koyumsu bi akıntı geldi bir kere bende adet başladı sandm bel bacak sırt ağrısı vardı ped koydum hatta uyumadan sabah kalktım temiz işe gittim temiz tomografi cektirecektm baş ağrısı için bhcg de bakıldı hep sıfırdan küçük çıkardı 1.9 olunca ve önceki gece koyu akinti gelince yeni mi yerleşiyor dedim tomografiyi ertelettim

MERAKLI MELO hazir hayit suyunu nasil içtin? Cay bardagi yaziyormus ya ben su bardaginin 4te birini hazir hayit suyu kalani su olacak sekilde içtim fazla oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…