İnşallah artar değerin, darısı bize7 Mart'ta koyumsu bi akıntı geldi bir kere bende adet başladı sandm bel bacak sırt ağrısı vardı ped koydum hatta uyumadan sabah kalktım temiz işe gittim temiz tomografi cektirecektm baş ağrısı için bhcg de bakıldı hep sıfırdan küçük çıkardı 1.9 olunca ve önceki gece koyu akinti gelince yeni mi yerleşiyor dedim tomografiyi ertelettim
Belki de yaklaştığı için hareketlenmem i oldu acaba omu rahatsız etti seni3-4 gün var sanırım ama akıntılarım başladı yavaştan. Bugünkü testi birazdan yapıcam. 11.gündeyim
2 gün önce bende de öyleydi diye ben de test yapmıştım hatırlarsınAahh Arzucum dün gece beni bir kasık bel ağrısı aldıBirde belime vurdu . Aha ikinciye yumurtladım sanki dedim daha adete var 10 gün kalkarsın bir ovulasyon testi yaptım yok yumutlama işi değil.
öyle aşırı rahatsız edici değil de orada bir kazı çalışması var gibiydisonra sabah kalktım o iş yok arada sol kasığıma batma oluyor memelerim dolgun dolgun hassasiyetim var birde arada ateşlenmem tavan sonra bir üşüme de ki bu belirtilerle yola çıkar mısın ASLAAAA
Adet olmak var oyy oyy2 gün önce bende de öyleydi diye ben de test yapmıştım hatırlarsınama artık tık yok
Çatlamış canımÇatladı mı şimdi kesin mi
Silikleşmeden sayıp gebelik testi yapcam çünkü
Çatlamış canım kesinÇatladı mı şimdi kesin mi
Bizde de mart çıktı dert çıktı derlerAdet olmak var oyy oyyişin sonu nereye gidiyor bakalım. Mart ayı dert ayı derler bize iyi şeyler verse ne olur sankimm
Dün yaptım negatifti. Bat 13 mart ama 11. Gün yumurtladım. bu zamana kadar onu kullandım negatifleri hep doğru çıktıKaç gün önceden yaptın canım doğru sonuç veriyor mu
25. gün çatlama olunca adetiniz 31. gün mü oldu 6 gün sonra yaniben de 25. günümde çatlama gördüm. en fazla o da nadiren 31 gun oluyordu döngüm.. Tamamen duygularla alakalı sanırım bu durum
SüperBuda bugün ilk idrar değil oglende yaptigim
Nisanda da gördüm seni hayırlısı canım. Bende geç yumurtladim 17. Gün o yüzden testte yapamıyorum benimde 12 Mart'ta pat diye kırmızılar gelecek sanırım. İnşallah zamanı gelince alırız yavrularımızı kucağımızaDün yaptım negatifti. Bat 13 mart ama 11. Gün yumurtladım. bu zamana kadar onu kullandım negatifleri hep doğru çıktıpozitifine daha şahit olmak nasip olmadı
Koyulaşmaya başladığında bırakacaktım zaten ama koyulaşmıyor bugün de daha silikBelki de yaklaştığı için hareketlenmem i oldu acaba omu rahatsız etti seni
çok rahatsız ederse kullanma istersen
Siliklesmis gibi canim ama devam edince daha iyi anlasilacak tabiÇatladı mı şimdi kesin mi
Hayırlısı be gülümBizde de mart çıktı dert çıktı derlerbu ay olmazsa nisana hazır olur umarım
Canım o şeffaf akıntı dan sonra çalıyormuş yumurta Dr söyledi bana bende oldu Dr a gittim bugün yarın çatlar dedi çatlayınca akıntı olmuyormuşHamile olanları tebrik ediyorumyüzümde saf bir gülücük okuyorum mesajları. Benim de bir kaç gündür beyaz akıntım vardı dün ve önceki gün şeffaf akıntım oldu sanırım yumurta çatladı ovulasyon testine başlamadım daha. Bat 25 Mart, adet takvimine göre yumurtlama bugün ama bence 2 gün önce oldu. Gün aşırı devam bakalım katılımcılara başarılar diliyorum
Hayırlısı da ben ümidi kestimHayırlısı be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?