Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah artar değerin, darısı bize

Hamile olanları tebrik ediyorum yüzümde saf bir gülücük okuyorum mesajları. Benim de bir kaç gündür beyaz akıntım vardı dün ve önceki gün şeffaf akıntım oldu sanırım yumurta çatladı ovulasyon testine başlamadım daha. Bat 25 Mart, adet takvimine göre yumurtlama bugün ama bence 2 gün önce oldu. Gün aşırı devam bakalım katılımcılara başarılar diliyorum

2 gün önce bende de öyleydi diye ben de test yapmıştım hatırlarsın ama artık tık yok

Çatladı mı şimdi kesin mi
Silikleşmeden sayıp gebelik testi yapcam çünkü

Eklentiler

• PhotoGrid_1615314457278.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 59
Bugün daha yumurtlama günü. Lavoboda ellerimi yikarken aynaya bakiyodum bi an yüzümde gebelik ışıltısı var gibi gördüm belirti sanrılarında uzay aşamasındayımhep bilinçaltının oyunlari bunlar

Son düzenleme:
Kaç gün önceden yaptın canım doğru sonuç veriyor mu
Dün yaptım negatifti. Bat 13 mart ama 11. Gün yumurtladım. bu zamana kadar onu kullandım negatifleri hep doğru çıktı pozitifine daha şahit olmak nasip olmadı

Dün yaptım negatifti. Bat 13 mart ama 11. Gün yumurtladım. bu zamana kadar onu kullandım negatifleri hep doğru çıktı pozitifine daha şahit olmak nasip olmadı
Nisanda da gördüm seni hayırlısı canım. Bende geç yumurtladim 17. Gün o yüzden testte yapamıyorum benimde 12 Mart'ta pat diye kırmızılar gelecek sanırım. İnşallah zamanı gelince alırız yavrularımızı kucağımıza

Ovulasyon dönemi karın guruldaması yaşayan var mı? Benim yumurtlamadan 1 gün önce başlıyor özellikle yumurtlama günü sürekli gurul gurul. Evlenmeden önce ovulasyon döneminde hiçbişi hissetmezdim evlendikten sonra çok değişti, adet kanamam da döngü süresi de

Canım o şeffaf akıntı dan sonra çalıyormuş yumurta Dr söyledi bana bende oldu Dr a gittim bugün yarın çatlar dedi çatlayınca akıntı olmuyormuş sen değerlendirmelere devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…