Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni hayal kirikligina ugratmak istemem ama baska bir sebebi yoksa eger, Yumurtlama tarihini biliyormusun canim. Eger ovulasyondan 5,6 gun sonra ve adetten 1 hafta once ise yerlesme kanamasi da olabilir.

Adetim 17 Mart 8 günüm kaldı canım. Teşekkür ederim aminnn inaşallah öyledir ilk kez yaşadım bunu regl bu kadar erkene gelmesi benim için imkansız fakat bir şey olursa yazarım etiketlerim canım

Karin gruldamasini bilemem ama gaz olabiliyor, birde benim istahim aciliyor mesela ayriyetten kasik ve karin agrisida cabasi
Guruldaması gazdan kaynaklı oluyor sanırım, dediğiniz iştah artışı ve karın ağrısı bende de oluyor, ekstradan koku hassasiyeti

Bat 09.03.2021 yaş 27 folbiol vegaferon 14 ay

Guruldaması gazdan kaynaklı oluyor sanırım, dediğiniz iştah artışı ve karın ağrısı bende de oluyor, ekstradan koku hassasiyeti
Yani hormonlarimizin kendi haline kaldigi yok zavallilar. Regl den once yumurtlama doneminin hormonlari, regl olunca ayri bi hormon salgilanmasi, regl bitince bize kalan hepi topu belki 2, 3 gun kendi haline kaliyor zavalli hormonlarimiz.

Seni hayal kirikligina ugratmak istemem ama baska bir sebebi yoksa eger, Yumurtlama tarihini biliyormusun canim. Eger ovulasyondan 5,6 gun sonra ve adetten 1 hafta once ise yerlesme kanamasi da olabilir.
Teşekkür ederim canım, inan umutlanmak istemedim üzülürüm diye ben enfeksiyon falan diye korktum da başıma böyle bir şey gelmedi şok oldum. Ovülasyon testi ile takip etmedim stres olmamak adına geçen ay yumurtamın çatlamadığını duyunca yine üzülmüştüm bu ayda çatlamaz bu dedim. Yumurta akı gibi olan yoğun akıntıyı 2 gün gördüm o arayı 1 gün değerlendirdim. Öncesinde de gün aşırı değerlendirmiştim çünkü. Hani tutma ihtimali bile yok falan diyordum bizde şans neredeeee o akıntı 2 3 martta gördüm 4 martta yoktu zaten 4,nde benim kasık göğüs agrılarım başladı canım anladım yumurtlamaydı

İnşallah güzel şeyler olmuştur hülyacım dilerim arkadaşların tahmin ettiği şeydir

O zaman Yumurtanin catlama kanamasida olabilir canim. Cunku olabiliyormus yumurtlama doneminde de minnacik bir kanama yada lekelenme. Allah gonlune gore versin. Mutlu haberlerimiz olsun hepimiz mutlu hayirli hamis haberlerimizi verelim ins.❤

O zaman Yumurtanin catlama kanamasida olabilir canim. Cunku olabiliyormus yumurtlama doneminde de minnacik bir kanama yada lekelenme. Allah gonlune gore versin. Mutlu haberlerimiz olsun hepimiz mutlu hayirli hamis haberlerimizi verelim ins.❤
Amin canımmm şu mübarek günlerde dualarımızı duyan tek biri var inşallah hepimiz birbirimize veririz o güzel haberleri

Yani hormonlarimizin kendi haline kaldigi yok zavallilar. Regl den once yumurtlama doneminin hormonlari, regl olunca ayri bi hormon salgilanmasi, regl bitince bize kalan hepi topu belki 2, 3 gun kendi haline kaliyor zavalli hormonlarimiz.
Evet öyle malesef hayırlısıyla artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok kafaya takıyorum rahatlatamıyorum kendimi

Amin inşAllah peki belirtiniz ne oldu
En belirgin belirtim 3 gündür çok uykum var

Beyaz akıntı geçen ay da vardı ama bu ay daha fazla

Göğüslerim çok şişti ama ağrı yok normalde olur

Ara ara adet olacakmışım gibi sancı normalde en fazla adete bir gün kala olur

Bir de geçen ay adetim dört gün gecikti normalde erken gelir gecikmez

Şimdilik bu kadar...

Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah benimde bat günüm 15 mart belimde çok agrı var birde benimde gögsüm agrırdı hiç agrımıyor ama dolgun belkide kendimce belirti arıyorumdur bilemedm

Ha birde kasıklarımda batma ve ara ara agrı var ama tabi bu da bir adet belirtisi kendimi çok dinliyorum sanırım

Merhaba arkadaslar. 3 veya 4 gundur ara ara kasiklarimda sancı hissediyorum, az once bicak saplanmasi gibiydi ve bununla birlikte yine 3 4 gundur inanilmaz susuyorum normalde hic su içemeyen gunde zorla 1 2 bardak icen insanimdir oturdugum yerde koşuya cikmis gibi susayip 2 3 litre su icer oldum. Reglim cok duzenli olmadigi icin tam bilemiyorum ama bi hafta belki 10 gun var henuz. Bu kadar erken gebelik belirtisi yasiyor olmam mümkün mü, yoksa ona yormak icin zorluyor muyum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…