Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi ayrıymış canım kendiliğinden çatlayanla Dr anlattı dün bana sanırım bir etki süresi var o yüzden 36 saat sonra ilişki deniyor. Değişik işler diyorum ya
Merhaba benim bugün çatlatma iğnesi vurunmam gerekiyordu ama eczaneler kapalı olduğu için alamadım evde övülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı. Şuan çatlatma iğnesi kullanmalı mıyım sizce?

Süper valla gebesin maşallah inşallah devamı gelsin belirtin var mıydı hiç birde adete kaç gün var?
Adet 9 martti 26 Şubat pik 27 çatlama 8 Mart kan 1.9 9 Mart idrar testi koyu çıktı erken gebelik normal kaset test çok silik çıktı bugün kan vereceğim belirti bel bacak sırt ağrısı sadece akıntı yok göğüs ağrısı yok

Günaydın kızlar
Göğüs bel ve kasık ağrım arttı takvime göre 2 günüm kaldı sanırım ben artık regl bekliyorum

Merhaba Bence bir Dr la görüşün ben ne desem yalan olur

benim bu ay 25. günde oldu, stresten değişiklikler olabiliyor. önceden 26-28 gündü döngüm, bir kaç aydır çocuk konusunda ciddiyim, 29-31 gün oldu döngüm.. Siz de endişelenmeyin

Merhaba.Bunlarin hepsi hatta daha fazlası geçen ay bende de oldu ama hamileyim diye kesin gozuyle bakarken adet oldum .Tabiki kişiden kişiye değişiyor.Umarim siz hamilesinizdir .Genelde belirtiler yumurtlama zamanındaki şüpheli ilişkiden sonra başlıyor ama ilk hamileliğimde öyle olmuştu.Guzel haberi alırsınız inşallah.

Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pik gördüm çok heyecanlıyım boşuna bir ay kendimizi hırpalıyormuşuz

ladymiracle canım sen hormon testlerini yaptırdın mi ben bu ay denk gelirse düşünüyorum da yaptırmayı

tebrikler allah salıkla kucağına almayı nasip etsin

bu klomenden bende alsammı acaba
neden bilmiyorum ama ben deneme me rağmen ovulasyon testini her şeyden garanti görüyorum doğru günü bulcan sonra yansın geceler ben kullandım bu ay bak ebru bana yumurtan çatlamamış dedi ben bu ay sadece hayıt suyu ve ovulasyon denicem normalde de adet ağrısını çok çekerim bu ay bir sancı giriyor daha adet olmadan elim ayağım çözülüyor klomene bağladım ben çok ağrı yaptı bende günlerdir adet olcam sanki diyorum ya ağrım var adet yok

klomen çatlama içinmiydi yoksa yumurta buyumesı ıcın mı melo

ozaman ben de ovulasyon alıyım acaba başka markamı alsam bılemedım
hayıt suyunu yazarmısın marka neydı onu alayım çakşırıda esıme alayım başkada daha ne yapayım ben bılemedım bu 3 nü denicem bu ay daha sıkı tutcam

büyümesi için çatlatma için ayrı iğne yapılıyor ben iğneyi yaptırmadım :) benim yumurtalar fazla büyüdü deve kuşu yumurtası gibi acaba ondanmı ağrı oldu

hayıt da çakşırda mecit efendi aldım ben ovulasyonda surelab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…