:)) olabılırbüyümesi için çatlatma için ayrı iğne yapılıyor ben iğneyi yaptırmadım :) benim yumurtalar fazla büyüdü deve kuşu yumurtası gibi acaba ondanmı ağrı oldu
ozaman ben de ovulasyon alıyım acaba başka markamı alsam bılemedım
hayıt suyunu yazarmısın marka neydı onu alayım çakşırıda esıme alayım başkada daha ne yapayım ben bılemedım bu 3 nü denicem bu ay daha sıkı tutcam
çok şeye gerek yok bence en güzeli aslında hepimiz yapabilsek akışına bırakmak ama yapamıyoz ben bu ay neler denedim neler sonuç ortada yine negatif allqah ne zaman isterse ozaman veriyor:)) olabılır
orası öle o ayrı ama biz çabalıcaz melo kader çabaya bağlı :)çok şeye gerek yok bence en güzeli aslında hepimiz yapabilsek akışına bırakmak ama yapamıyoz ben bu ay neler denedim neler sonuç ortada yine negatif allqah ne zaman isterse ozaman veriyor
olsun ovulasyonda bir çaba onda da emek veriyorsun yapıyon takip ediyonorası öle o ayrı ama biz çabalıcaz melo kader çabaya bağlı :)
Bizde protime men kullandık 6.aydayızDr aç tok fark etmez demişti ama ben yine de aç gittim.
71 ise hamilesin cnm sağlıkla artsın değerin.. tebrik ederim :)))))
Haklısın cnm öyle bir an geliyor ki canın hiçbirşey yapmak istemiyor. İleri hız eşimde de vardı birkaç sene öncesinde Doktor Profertil verdi son 3 aydır değerleri çok iyi..
Kuzum mesajların sağ alt köşesinde cevapla tuşunun yanında alıntı yazıyor, orata tıklıyorsun. sonra en altta mesaj yazarken alntıları ekle diyorsun o şekilde.
hmm... anladım cnm, bende birkaç güne tüp kontrolü yaptıracağım, içi kabarcık dolu sıvı püskürtülüyor açıklık kontrol ediliyor...
hamilemisin canım o kullandığın bir vitamin mi adını yazar mısınBizde protime men kullandık 6.aydayız
22 çıktı çok şükğr
Teşekür ederimMerhaba Bence bir Dr la görüşün ben ne desem yalan olur
Ruh halinizde degişiklik varmı acaba sinir gerginlik yada duygusallık gibiAdet 9 martti 26 Şubat pik 27 çatlama 8 Mart kan 1.9 9 Mart idrar testi koyu çıktı erken gebelik normal kaset test çok silik çıktı bugün kan vereceğim belirti bel bacak sırt ağrısı sadece akıntı yok göğüs ağrısı yok
Hepsi varRuh halinizde degişiklik varmı acaba sinir gerginlik yada duygusallık gibi
Bende anlık çok gerginim sonra geçiyor dediginiz gibi en çok belim ve sırtım agrıyo arada da kasıklarım başka hiç bir belirtim yok adet öncesi gögüs agrımda yok adetimde 15 mart bakalımHepsi var
He valla doğri diyirsen
benimde 16 mart bakalım yakınmış batlarımız :)Bende anlık çok gerginim sonra geçiyor dediginiz gibi en çok belim ve sırtım agrıyo arada da kasıklarım başka hiç bir belirtim yok adet öncesi gögüs agrımda yok adetimde 15 mart bakalım
Klomen herkesin alabileceği bir ilaç değil çünkü eğer yumurtan çatlamazsa kiste çevirme ihtimali var Sanırsam daha önce pco var demiştin kendin için iyilik olmayabilir. Ben kullanmanı tavsiye etmem.bu klomenden bende alsammı acaba
Kız daha çatlayalı 2 gün oldu daha ama benm midem aşırı hassas sanki bir şeyler oluyor gibizaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum valla :) daha 5 gün oldu hiç bir belirtide yok sende var mı belirti falan
ayyy hadi inşallah rabbim bekletmeden kavuştursun yaKız daha çatlayalı 2 gün oldu daha ama benm midem aşırı hassas sanki bir şeyler oluyor gibi
Canım bu tarz ilaçları Dr kontrolü dışında almak bence iyi değil. Bir yeri düzeltirken bşr yeri bozma bence hem sen daha regl olmadın belki gebesin hemen bunları düşünmebu klomenden bende alsammı acaba
agzın bal yeısn ıns.tsk edeım canım evet haklısınCanım bu tarz ilaçları Dr kontrolü dışında almak bence iyi değil. Bir yeri düzeltirken bşr yeri bozma bence hem sen daha regl olmadın belki gebesin hemen bunları düşünme
Kuzu Dr a git Allah göstermesin düşük riski falan oluyor ilaç veriyorlar hemen riske atma kendiniHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?