Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok şeye gerek yok bence en güzeli aslında hepimiz yapabilsek akışına bırakmak ama yapamıyoz ben bu ay neler denedim neler sonuç ortada yine negatif allqah ne zaman isterse ozaman veriyor

çok şeye gerek yok bence en güzeli aslında hepimiz yapabilsek akışına bırakmak ama yapamıyoz ben bu ay neler denedim neler sonuç ortada yine negatif allqah ne zaman isterse ozaman veriyor
orası öle o ayrı ama biz çabalıcaz melo kader çabaya bağlı :)

Kadınlar klubünün güzel bayanları kır çiçekleri Miraç Kandiliniz Mübarek olsun inşallah bu mübarek gece Peygamberin Mirac'a yükseldiği bu kutsal gün rabbim bizlere bebeklerimizin müjdesini almayı nasip eylesin tüm dualarımız kabul görsün

Bizde protime men kullandık 6.aydayız
22 çıktı çok şükğr

Ruh halinizde degişiklik varmı acaba sinir gerginlik yada duygusallık gibi

Bende anlık çok gerginim sonra geçiyor dediginiz gibi en çok belim ve sırtım agrıyo arada da kasıklarım başka hiç bir belirtim yok adet öncesi gögüs agrımda yok adetimde 15 mart bakalım
benimde 16 mart bakalım yakınmış batlarımız :)

bu klomenden bende alsammı acaba
Klomen herkesin alabileceği bir ilaç değil çünkü eğer yumurtan çatlamazsa kiste çevirme ihtimali var Sanırsam daha önce pco var demiştin kendin için iyilik olmayabilir. Ben kullanmanı tavsiye etmem.

Herkese Merhaba,

Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değil Bu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.

1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay

Kuzu Dr a git Allah göstermesin düşük riski falan oluyor ilaç veriyorlar hemen riske atma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…