tşk ederım haklısın canımKlomen herkesin alabileceği bir ilaç değil çünkü eğer yumurtan çatlamazsa kiste çevirme ihtimali var Sanırsam daha önce pco var demiştin kendin için iyilik olmayabilir. Ben kullanmanı tavsiye etmem.
Testlerin ve sonuca göre hamilesin acaba geç yumurtalama mı oldu aklına hemen kötü bişey getirme belki geç yumurtlama olmuştur geç döllenmiştir. adet gününde de yerleşme kanaması olmuştur. Ama her ihtimalide düşünmek lazım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
Ay kızlar yapmayın şöyle fotoya bakmadan yazıyı okuyorum işte diyorum bir gebe daha heyecanlanıyorumSelam arkadaşlar. Bugün bat günüm ama hala gelen giden yok. Erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla yapamadım aşağıda gördüğünüz gibi tertemiz çıktı.Sanırım yumurtlama geç olduğu için reglim gecikecek normalde sasmazdi. Şuan regle dair hiç belirti yok bari bı an önce olsamda tedavi için doktor kapıları Eki Görüntüle 2798717
yumurtlama ne zaman testle takip ettiniz mi acaba ? ne zamandı ?Selam arkadaşlar. Bugün bat günüm ama hala gelen giden yok. Erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla yapamadım aşağıda gördüğünüz gibi tertemiz çıktı.Sanırım yumurtlama geç olduğu için reglim gecikecek normalde sasmazdi. Şuan regle dair hiç belirti yok bari bı an önce olsamda tedavi için doktor kapıları Eki Görüntüle 2798717
Ben de anlayamadım birden akşam gideceğim hemen acile gideyim o zamanKuzu Dr a git Allah göstermesin düşük riski falan oluyor ilaç veriyorlar hemen riske atma kendini
Hiç bilmiyorum ki birden hem sevindim hem üzüldümTestlerin ve sonuca göre hamilesin acaba geç yumurtalama mı oldu aklına hemen kötü bişey getirme belki geç yumurtlama olmuştur geç döllenmiştir. adet gününde de yerleşme kanaması olmuştur. Ama her ihtimalide düşünmek lazım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Kimyasal olduğu hemen belli olmaz diye biliyorum.. 2 günde bir kan değerlerine bakılıp yükseliyor mu azalıyor mu ona bakıyorlar zaten çok yeni bir gebelikse ultrasonda da belli olmuyor diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşlarım beni düzeltsin..Ben de anlayamadım birden akşam gideceğim hemen acile gideyim o zamankimyasal mı gerçek mi bir anlayamadım
En azından test yaparlar net bir şey öğrenirsin. Devam ediyor mu kanamaBen de anlayamadım birden akşam gideceğim hemen acile gideyim o zamankimyasal mı gerçek mi bir anlayamadım
O zaman benim bugün yükselmiş olması lazımKimyasal olduğu hemen belli olmaz diye biliyorum.. 2 günde bir kan değerlerine bakılıp yükseliyor mu azalıyor mu ona bakıyorlar zaten çok yeni bir gebelikse ultrasonda da belli olmuyor diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşlarım beni düzeltsin..
İnşAllah hasta olmayızbenimde 16 mart bakalım yakınmış batlarımız :)
Bilemiyorum boşta çıkabilirayyy hadi inşallah rabbim bekletmeden kavuştursun ya
sizi ümitlendirmek istemem sakın yanlış anlamayın boş ümitlerle içinizi rahatlamak değil sadece bi arkadaşımın başına geleni söylüyorum size...Hiç bilmiyorum ki birden hem sevindim hem üzüldümBir yandan kimyasal herhalde diyorum diğer taraftan kan testi pozitif hamilesin diyorum. Akşam doktora gideceğim, inşallah dediğin gibi geç döllenmedir. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde gebelik geçirelim.
ay inşalllah demeyiz ya ama nedense bu ay içimde hiç bi his yok geçen daha çok hevesliydim düşün bu ay tüm enerjim gitti nötr bi haldeyim ne heyecanlı olacak gibi ne de olmayacak gibi sadece meraklıyım acaba diye herşeye kendimi hazırladım :)Bilemiyorum boşta çıkabilirbaşaramadık abiii diyede bilirim
Canım normalde yumurtlama hep 11. Gün olur ama Şubat ayında 16. Günde oldu. Bugün regl olmam gerekiyordu. Hatta dün olmaliydim 28 günde oluyorum. Ama ne bir belirti var nede gelen giden bsy var. Bnm hep regl donemlerim sanciliydi bı hafta önceden hem akıntım hemde sancılarım başlardı ama şuan hiç bsy yokyumurtlama ne zaman testle takip ettiniz mi acaba ? ne zamandı ?
Çok özür dileyerek detay yazayım; aslında normalde çok yoğun olması lazım. Ama toplam dünden beri 1 ped dolmadı. Rengi ama yerleşmede belirtilen gibi pembe kahve değil bildiğimiz kırmızı renk. Bu kafamı karıştırdı. İnternette görsellere baktım onlar gibi değil.En azından test yaparlar net bir şey öğrenirsin. Devam ediyor mu kanama
evet pazartesi günü yapıldıysa 2 katı ve ya daha fazla olması gerekiyor çok büyük artışa gerek yok 2 gün olmuş 25-30 bile çıksa dğerler 2 katı olduğunu gösterir buda iyiye işaret :) bizede haber verin durumdan hastahaneden sonra :)O zaman benim bugün yükselmiş olması lazımPazartesi günü 8.93 tü. Bugün 2 gün olmuş olacak. Çok yeniyse ben de ultasonda gözükmez diye biliyorum. En iyisi kan değerine baktırmak.
HahahahAy kızlar yapmayın şöyle fotoya bakmadan yazıyı okuyorum işte diyorum bir gebe daha heyecanlanıyorumsonra ki bir şey yok inşallah test bozuktur gebesindir
Hayırlısı olsun canım inşllah oluray inşalllah demeyiz ya ama nedense bu ay içimde hiç bi his yok geçen daha çok hevesliydim düşün bu ay tüm enerjim gitti nötr bi haldeyim ne heyecanlı olacak gibi ne de olmayacak gibi sadece meraklıyım acaba diye herşeye kendimi hazırladım :)
acaba 2. bir yumurtlama olmuş olabilir mi testi takip ettiniz mi mesela benim bu ay bi çatlama olur gibi oldu ama sonra tekrar bi yumurtlama oldu acaba seninde geç döllenme olmuş olabilir mi ? test yaptıysan testle daha sağlıklı bilgiler olabilir ama test yapmadan 11. gün her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor sitresten yediklerimiz içtiklerimizden yumurtlama günü şaşabiliyor..Canım normalde yumurtlama hep 11. Gün olur ama Şubat ayında 16. Günde oldu. Bugün regl olmam gerekiyordu. Hatta dün olmaliydim 28 günde oluyorum. Ama ne bir belirti var nede gelen giden bsy var. Bnm hep regl donemlerim sanciliydi bı hafta önceden hem akıntım hemde sancılarım başlardı ama şuan hiç bsy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?