Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar. Bugün bat günüm ama hala gelen giden yok. Erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla yapamadım aşağıda gördüğünüz gibi tertemiz çıktı. Sanırım yumurtlama geç olduğu için reglim gecikecek normalde sasmazdi. Şuan regle dair hiç belirti yok bari bı an önce olsamda tedavi için doktor kapıları

Testlerin ve sonuca göre hamilesin acaba geç yumurtalama mı oldu aklına hemen kötü bişey getirme belki geç yumurtlama olmuştur geç döllenmiştir. adet gününde de yerleşme kanaması olmuştur. Ama her ihtimalide düşünmek lazım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Ay kızlar yapmayın şöyle fotoya bakmadan yazıyı okuyorum işte diyorum bir gebe daha heyecanlanıyorum sonra ki bir şey yok inşallah test bozuktur gebesindir

yumurtlama ne zaman testle takip ettiniz mi acaba ? ne zamandı ?

Hiç bilmiyorum ki birden hem sevindim hem üzüldüm Bir yandan kimyasal herhalde diyorum diğer taraftan kan testi pozitif hamilesin diyorum. Akşam doktora gideceğim, inşallah dediğin gibi geç döllenmedir. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde gebelik geçirelim.

Ben de anlayamadım birden akşam gideceğim hemen acile gideyim o zaman kimyasal mı gerçek mi bir anlayamadım
Kimyasal olduğu hemen belli olmaz diye biliyorum.. 2 günde bir kan değerlerine bakılıp yükseliyor mu azalıyor mu ona bakıyorlar zaten çok yeni bir gebelikse ultrasonda da belli olmuyor diye biliyorum yanlış biliyorsam arkadaşlarım beni düzeltsin..

O zaman benim bugün yükselmiş olması lazım Pazartesi günü 8.93 tü. Bugün 2 gün olmuş olacak. Çok yeniyse ben de ultasonda gözükmez diye biliyorum. En iyisi kan değerine baktırmak.

sizi ümitlendirmek istemem sakın yanlış anlamayın boş ümitlerle içinizi rahatlamak değil sadece bi arkadaşımın başına geleni söylüyorum size...

bundan 5 sene evvel bi arakdaşımla aynı dönemde hamile kaldık ve arkadaşımın değeri beta hcg 5,0'dı o kadar sınırdı ki doktor bişey demedi sürekli kanaması oluyordu her gün ama ağrısı vardı yataktan kalkamadı doktor ilaç bile vermedi sağlıksız bir gebelikse biz buna müdahale edemeyiz zamana bırakacağız eğer sağlıklı bir bebekse zaten kendi tutunur dedi şuan bir kızı var ve 4,5 yaşında maşallah çokta sağlıklı tüm doktorların düşük yaparsın demesine rağmen bebeği ona tutundu...

Bilemiyorum boşta çıkabilir başaramadık abiii diyede bilirim
ay inşalllah demeyiz ya ama nedense bu ay içimde hiç bi his yok geçen daha çok hevesliydim düşün bu ay tüm enerjim gitti nötr bi haldeyim ne heyecanlı olacak gibi ne de olmayacak gibi sadece meraklıyım acaba diye herşeye kendimi hazırladım :)

yumurtlama ne zaman testle takip ettiniz mi acaba ? ne zamandı ?
Canım normalde yumurtlama hep 11. Gün olur ama Şubat ayında 16. Günde oldu. Bugün regl olmam gerekiyordu. Hatta dün olmaliydim 28 günde oluyorum. Ama ne bir belirti var nede gelen giden bsy var. Bnm hep regl donemlerim sanciliydi bı hafta önceden hem akıntım hemde sancılarım başlardı ama şuan hiç bsy yok

En azından test yaparlar net bir şey öğrenirsin. Devam ediyor mu kanama
Çok özür dileyerek detay yazayım; aslında normalde çok yoğun olması lazım. Ama toplam dünden beri 1 ped dolmadı. Rengi ama yerleşmede belirtilen gibi pembe kahve değil bildiğimiz kırmızı renk. Bu kafamı karıştırdı. İnternette görsellere baktım onlar gibi değil.

O zaman benim bugün yükselmiş olması lazım Pazartesi günü 8.93 tü. Bugün 2 gün olmuş olacak. Çok yeniyse ben de ultasonda gözükmez diye biliyorum. En iyisi kan değerine baktırmak.
evet pazartesi günü yapıldıysa 2 katı ve ya daha fazla olması gerekiyor çok büyük artışa gerek yok 2 gün olmuş 25-30 bile çıksa dğerler 2 katı olduğunu gösterir buda iyiye işaret :) bizede haber verin durumdan hastahaneden sonra :)

Ay kızlar yapmayın şöyle fotoya bakmadan yazıyı okuyorum işte diyorum bir gebe daha heyecanlanıyorum sonra ki bir şey yok inşallah test bozuktur gebesindir
Hahahah haklısın kalbim kadar temiz bir test oluşunu herkesle paylaşmak istedim amannn 2 yıl oldu umudumu kaybetmedim. Tedavi baslaticskti doktorum bu ay da olmazsa artık bıan önce regl olayında bitsin başlatalım diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı

Hayırlısı olsun canım inşllah olur

acaba 2. bir yumurtlama olmuş olabilir mi testi takip ettiniz mi mesela benim bu ay bi çatlama olur gibi oldu ama sonra tekrar bi yumurtlama oldu acaba seninde geç döllenme olmuş olabilir mi ? test yaptıysan testle daha sağlıklı bilgiler olabilir ama test yapmadan 11. gün her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor sitresten yediklerimiz içtiklerimizden yumurtlama günü şaşabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…