Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu bana. Tabii ki ümidimiz hep var, ümidim yok diyorum dünden beri ama içimde bir ses hadi tutun hadi olsun diye dua ediyor. Gerçekten belki bu şekildedir. Evet sınırda olunca insan korkuyor, benim de danıştığım doktor bu çok düşük bir değer bununla belli olmaz dedi. Üstüne bir de o kanama olunca dedim boşuna heves. Ay inşallah arkadaşınız gibi olur. Çok teşekkür ederim çok moral oldu. Olmasa da gönlüm biraz huzur kazansın çok daraldım çünkü

Evet inşallah bari 20 göreyim bir artış olsun :) Daha önce hiç kaset testim pozitif çıkmamıştı hele kan hiç çıkmamıştı. İnşallah hepimize güzel haberler gelir inşallah. Akşam mutlaka yazacağım sonucu, güzel haberler olsun dilerim. :)

Hep testle takip ettim hep 11. Veya 12. Gün çatladı. Bu ay 16. Gün çatladı. Bak alta ekliyim ovulasyon testlerini arayla yaptım 6sindaki test pikten önceki gibi çıktı ama 7 sinde çok siliklesti. Ay inşallah öyle bsy oluştur ya. Beklemeye devam artık

b
Böyle bi durumda sitres yapmamanı tavsiye ederim. Çünkü Sitres te durumları tetikler bence sakin ol bu ay olduysa bi daha ki ayda olur diye düşün üzülürsen tutunmaya çalışan bir bebek varsa etkilenir rahat olmaya çalış eminim benim için bunu söylemek kolay senin için zor bi durum benim başıma gelse ben de yapamam belki uzaktan öyle yap böyle yap demesi kolay sadece bu gebelik olaylarında sabır çok önemli öyle 2-3 günde belli olan bişey değil ki sürekli sitres devam ediyor.. Mesela öğrendin ya 3 ay risk var sonra 3. aydan sonra daha başka sitresler var 2li tarama 3.lü tarama şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı cart curt inşallah bebişin seninle kalır sağlıkla :)

Ay bide benim bu testte kimyasal gebelik geçirdiğimde 2. Çizgi hiç çıkmadı ve kan değerine baktırdım aynı gün kan değerim 18 çıkmıştı bide bunlar var tabi erken öğrenmeye çalışmakta iyi değil ya en iyisi reglim 1 hafta geçmesi

Bende anlık çok gerginim sonra geçiyor dediginiz gibi en çok belim ve sırtım agrıyo arada da kasıklarım başka hiç bir belirtim yok adet öncesi gögüs agrımda yok adetimde 15 mart bakalım
Benimde oyleydi kan sonuç çıktı iki gün once 1.9 su bugün 30.4 gelmiş çok şükür

açıkçası saydımda bugün 12. gün oluyor normal şartlarda olsa görünürdü ama bilemedim ki...

Allah hakkınızda hayırlısını versin

açıkçası saydımda bugün 12. gün oluyor normal şartlarda olsa görünürdü ama bilemedim ki...
olmamışsa da sorun değil ya alıştım artık 2 yıl oldu 2 yıldır her ay aynı şeyi görüyorum geçen yıl mayısta 1 kimyasal ve aralıkta 1 kimyasal oldu :) o yüzden bu ay tedavi dedi doktor ne tedavisi başlatıcak bilmiyorum ama reglin 2. günü gel dedi. bakalım yaşıcağımız varmış her zaman hayırlısı diye dua ediyorum ve hayırlısı değilmiş demekki diyorum o yüzden önümüzde çok aylar çok yıllar var elbet olur sonuçta biyolojik bir sorun yok çok şükür :)

ayy aynı yaştayız kız inşallah gebesindir bana da yaz içim açılsın

Bir tahlili yaptırın umarım değer yükselmiştir

Çok haklısın evet, sen de ne diyeceksin tabii ki stress yapma diyeceksin hepimiz birbirimizi anlıyoruz :) Ben de olsam stress yapma derdim söylenecek bir şey de olmuyor çok iyi anlıyorum seni. Ben de yapmamaya çalışıyorum. Direkt üye oldum siteye hiç yapmamışım baksana :) Bir de şu var ben hep yaşım geç diye nasılsa zor olur hamilelik diyordum, geç evlilik geç hamile kalma çabası bu ay böyle olunca açıkçası çok heyecanlandım, normalde soğuk kanlı olan ben yok yani kesinlikle yerimde duramıyorum bir gerginim bir sakin ama genelde gergin :) Bakalım akşam güzel haberler olur umarım yoksa da öbür ay devam :) Nisan anneleri olur yeter ki olsun da :)

love06 ben şimdi kendime protime vitamin ve arı sütü propolis ve bal karışımı aldım folik asit alıyorum zaten birde ovulasyon yapayım bakalım ne olacak

bu arada selam kızlar hayırlı kandiller hepinize...
inşallah bu güzel günlerde hepimiz seviniriz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzz

Çok şükür emin ol sizin için tüm bebek bekleyenler için dua edeceğim inşallah sizde mucizenize en kısa zamanda kavuşursunuz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…