Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu bana. Tabii ki ümidimiz hep var, ümidim yok diyorum dünden beri ama içimde bir ses hadi tutun hadi olsun diye dua ediyor. Gerçekten belki bu şekildedir. Evet sınırda olunca insan korkuyor, benim de danıştığım doktor bu çok düşük bir değer bununla belli olmaz dedi. Üstüne bir de o kanama olunca dedim boşuna heves. Ay inşallah arkadaşınız gibi olur. Çok teşekkür ederim çok moral oldu. Olmasa da gönlüm biraz huzur kazansın çok daraldım çünküsizi ümitlendirmek istemem sakın yanlış anlamayın boş ümitlerle içinizi rahatlamak değil sadece bi arkadaşımın başına geleni söylüyorum size...
bundan 5 sene evvel bi arakdaşımla aynı dönemde hamile kaldık ve arkadaşımın değeri beta hcg 5,0'dı o kadar sınırdı ki doktor bişey demedi sürekli kanaması oluyordu her gün ama ağrısı vardı yataktan kalkamadı doktor ilaç bile vermedi sağlıksız bir gebelikse biz buna müdahale edemeyiz zamana bırakacağız eğer sağlıklı bir bebekse zaten kendi tutunur dedi şuan bir kızı var ve 4,5 yaşında maşallah çokta sağlıklı tüm doktorların düşük yaparsın demesine rağmen bebeği ona tutundu...
Evet inşallah bari 20 göreyim bir artış olsun :) Daha önce hiç kaset testim pozitif çıkmamıştı hele kan hiç çıkmamıştı. İnşallah hepimize güzel haberler gelir inşallah. Akşam mutlaka yazacağım sonucu, güzel haberler olsun dilerim. :)evet pazartesi günü yapıldıysa 2 katı ve ya daha fazla olması gerekiyor çok büyük artışa gerek yok 2 gün olmuş 25-30 bile çıksa dğerler 2 katı olduğunu gösterir buda iyiye işaret :) bizede haber verin durumdan hastahaneden sonra :)
Hep testle takip ettim hep 11. Veya 12. Gün çatladı. Bu ay 16. Gün çatladı. Bak alta ekliyim ovulasyon testlerini arayla yaptım 6sindaki test pikten önceki gibi çıktı ama 7 sinde çok siliklesti. Ay inşallah öyle bsy oluştur ya. Beklemeye devam artıkacaba 2. bir yumurtlama olmuş olabilir mi testi takip ettiniz mi mesela benim bu ay bi çatlama olur gibi oldu ama sonra tekrar bi yumurtlama oldu acaba seninde geç döllenme olmuş olabilir mi ? test yaptıysan testle daha sağlıklı bilgiler olabilir ama test yapmadan 11. gün her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor sitresten yediklerimiz içtiklerimizden yumurtlama günü şaşabiliyor..
Böyle bi durumda sitres yapmamanı tavsiye ederim. Çünkü Sitres te durumları tetikler bence sakin ol bu ay olduysa bi daha ki ayda olur diye düşün üzülürsen tutunmaya çalışan bir bebek varsa etkilenir rahat olmaya çalış eminim benim için bunu söylemek kolay senin için zor bi durum benim başıma gelse ben de yapamam belki uzaktan öyle yap böyle yap demesi kolay sadece bu gebelik olaylarında sabır çok önemli öyle 2-3 günde belli olan bişey değil ki sürekli sitres devam ediyor.. Mesela öğrendin ya 3 ay risk var sonra 3. aydan sonra daha başka sitresler var 2li tarama 3.lü tarama şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı cart curt inşallah bebişin seninle kalır sağlıkla :)Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi bu bana. Tabii ki ümidimiz hep var, ümidim yok diyorum dünden beri ama içimde bir ses hadi tutun hadi olsun diye dua ediyor. Gerçekten belki bu şekildedir. Evet sınırda olunca insan korkuyor, benim de danıştığım doktor bu çok düşük bir değer bununla belli olmaz dedi. Üstüne bir de o kanama olunca dedim boşuna heves. Ay inşallah arkadaşınız gibi olur. Çok teşekkür ederim çok moral oldu. Olmasa da gönlüm biraz huzur kazansın çok daraldım çünkü
Benimde oyleydi kan sonuç çıktı iki gün once 1.9 su bugün 30.4 gelmiş çok şükürBende anlık çok gerginim sonra geçiyor dediginiz gibi en çok belim ve sırtım agrıyo arada da kasıklarım başka hiç bir belirtim yok adet öncesi gögüs agrımda yok adetimde 15 mart bakalım
Canım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 duTabi ki yeterki olumlu çıksın sonuc
açıkçası saydımda bugün 12. gün oluyor normal şartlarda olsa görünürdü ama bilemedim ki...Hep testle takip ettim hep 11. Veya 12. Gün çatladı. Bu ay 16. Gün çatladı. Bak alta ekliyim ovulasyon testlerini arayla yaptım 6sindaki test pikten önceki gibi çıktı ama 7 sinde çok siliklesti. Ay inşallah öyle bsy oluştur ya. Beklemeye devam artıkEki Görüntüle 2798753
Canım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Allah hakkınızda hayırlısını versinHahahahhaklısın kalbim kadar temiz bir test oluşunu herkesle paylaşmak istedim amannn 2 yıl oldu umudumu kaybetmedim. Tedavi baslaticskti doktorum bu ay da olmazsa artık bıan önce regl olayında bitsin başlatalım diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı
Ay hadi maşallahCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
olmamışsa da sorun değil ya alıştım artık 2 yıl oldu 2 yıldır her ay aynı şeyi görüyorum geçen yıl mayısta 1 kimyasal ve aralıkta 1 kimyasal oldu :) o yüzden bu ay tedavi dedi doktor ne tedavisi başlatıcak bilmiyorum ama reglin 2. günü gel dedi. bakalım yaşıcağımız varmış her zaman hayırlısı diye dua ediyorum ve hayırlısı değilmiş demekki diyorum o yüzden önümüzde çok aylar çok yıllar var elbet olur sonuçta biyolojik bir sorun yok çok şükür :)açıkçası saydımda bugün 12. gün oluyor normal şartlarda olsa görünürdü ama bilemedim ki...
ayy aynı yaştayız kız inşallah gebesindir bana da yaz içim açılsınHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay
Bir tahlili yaptırın umarım değer yükselmiştirÇok özür dileyerek detay yazayım; aslında normalde çok yoğun olması lazım. Ama toplam dünden beri 1 ped dolmadı. Rengi ama yerleşmede belirtilen gibi pembe kahve değil bildiğimiz kırmızı renk. Bu kafamı karıştırdı. İnternette görsellere baktım onlar gibi değil.
Çok haklısın evet, sen de ne diyeceksin tabii ki stress yapma diyeceksin hepimiz birbirimizi anlıyoruz :) Ben de olsam stress yapma derdim söylenecek bir şey de olmuyor çok iyi anlıyorum seni. Ben de yapmamaya çalışıyorum. Direkt üye oldum siteye hiç yapmamışım baksana :) Bir de şu var ben hep yaşım geç diye nasılsa zor olur hamilelik diyordum, geç evlilik geç hamile kalma çabası bu ay böyle olunca açıkçası çok heyecanlandım, normalde soğuk kanlı olan ben yok yani kesinlikle yerimde duramıyorum bir gerginim bir sakin ama genelde gergin :) Bakalım akşam güzel haberler olur umarım yoksa da öbür ay devam :) Nisan anneleri olur yeter ki olsun da :)b
Böyle bi durumda sitres yapmamanı tavsiye ederim. Çünkü Sitres te durumları tetikler bence sakin ol bu ay olduysa bi daha ki ayda olur diye düşün üzülürsen tutunmaya çalışan bir bebek varsa etkilenir rahat olmaya çalış eminim benim için bunu söylemek kolay senin için zor bi durum benim başıma gelse ben de yapamam belki uzaktan öyle yap böyle yap demesi kolay sadece bu gebelik olaylarında sabır çok önemli öyle 2-3 günde belli olan bişey değil ki sürekli sitres devam ediyor.. Mesela öğrendin ya 3 ay risk var sonra 3. aydan sonra daha başka sitresler var 2li tarama 3.lü tarama şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı cart curt inşallah bebişin seninle kalır sağlıkla :)
Kaç haftalıkken ögrendinizBenimde oyleydi kan sonuç çıktı iki gün once 1.9 su bugün 30.4 gelmiş çok şükür
canım inşallah sağlıkla ilerler..Canım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Çok şükür emin ol sizin için tüm bebek bekleyenler için dua edeceğim inşallah sizde mucizenize en kısa zamanda kavuşursunuz... :)olmamışsa da sorun değil ya alıştım artık 2 yıl oldu 2 yıldır her ay aynı şeyi görüyorum geçen yıl mayısta 1 kimyasal ve aralıkta 1 kimyasal oldu :) o yüzden bu ay tedavi dedi doktor ne tedavisi başlatıcak bilmiyorum ama reglin 2. günü gel dedi. bakalım yaşıcağımız varmış her zaman hayırlısı diye dua ediyorum ve hayırlısı değilmiş demekki diyorum o yüzden önümüzde çok aylar çok yıllar var elbet olur sonuçta biyolojik bir sorun yok çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?