Öncelikle hayırlısıyla alın kucagınıza canım idrarda çatlamadan kaç gün sonra öğrendinCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
kız ne çok sey aldın :)love06 ben şimdi kendime protime vitamin ve arı sütü propolis ve bal karışımı aldım folik asit alıyorum zaten birde ovulasyon yapayım bakalım ne olacak
birde ovulasyondan kaç gün sonra öğrendiniz 1,9 uCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
ne kadar tutdu melo:)love06 ben şimdi kendime protime vitamin ve arı sütü propolis ve bal karışımı aldım folik asit alıyorum zaten birde ovulasyon yapayım bakalım ne olacak
Malesef canım 2 defa çatlama iğnesi oldumhamilemisin canım o kullandığın bir vitamin mi adını yazar mısın
Aynen ovulasyon testi önemliBen de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pik gördüm çok heyecanlıyım boşuna bir ay kendimizi hırpalıyormuşuz
Amin canım darısı başınızatebrikler allah salıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsunÇok şükür emin ol sizin için tüm bebek bekleyenler için dua edeceğim inşallah sizde mucizenize en kısa zamanda kavuşursunuz... :)
Ayy inşallah bizim yaş hep korku oldu bana , inşallah olmuştur da ama en azından kanda 8.93 görebildim demek ki olabilir diyelim :) Akşam sonucu mutlaka yazacağım :)ayy aynı yaştayız kız inşallah gebesindir bana da yaz içim açılsın
İnşallah ya şöyle bir 20-25 falan olsa rahatlarım olmazsa da ne diyeyim 1 günlük sevinçle bu ayı uğurlarım :)Bir tahlili yaptırın umarım değer yükselmiştir
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)Ayy inşallah bizim yaş hep korku oldu bana , inşallah olmuştur da ama en azından kanda 8.93 görebildim demek ki olabilir diyelim :) Akşam sonucu mutlaka yazacağım :)
330ne kadar tutdu melo:)
beni etiketle yaz ben 38 yaşında gebeyim yaz bana ben seçemiyom öyle kim kimdi belirt kendini :))))))Ayy inşallah bizim yaş hep korku oldu bana , inşallah olmuştur da ama en azından kanda 8.93 görebildim demek ki olabilir diyelim :) Akşam sonucu mutlaka yazacağım :)
Tamam ben de nasıl yanıt verilir falan yeni çözüyorum dün üye oldum :) tamamdır etiketlerim en kötü hiçbirini beceremezsem bu mesajın üstünden de yazarım :) her şekilde ulaşırım 38 yaşında gebe oldum diye :)beni etiketle yaz ben 38 yaşında gebeyim yaz bana ben seçemiyom öyle kim kimdi belirt kendini :))))))
propolis+hambal+arı sütü karışım hepsi tek kavanozda protime women şase sandoz gibi suda eriyor folik asit birde ovulasyon testi kullancam bakalım ama daha adet olmadım bir olayım o zamankız ne çok sey aldın :)
Amin inşallah ben de bugün çok çok dua edeceğim hepimize, hepimizin mucizeleri olsun. Allahım duysun sesimizi kavuşalım mucizelerimize. Buraya yazınca bile rahatladım valla çok sağolun binkereh
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)
benim adım meraklı melo :) yazılan yere @ işaretini koyup boşluk bırakmadan rumuz yani meraklı melo yazarsan bana ulaşır direk ben sanki çok biliyorum :)))) en azından bu kadarını biliyorumTamam ben de nasıl yanıt verilir falan yeni çözüyorum dün üye oldum :) tamamdır etiketlerim en kötü hiçbirini beceremezsem bu mesajın üstünden de yazarım :) her şekilde ulaşırım 38 yaşında gebe oldum diye :
Cnm yanlis yonlendrmek istemem ama benm arkdsm 9 ay boyunca regl gordu. Bazilarinda oyle olabiliyormus. Acaba seninde oyle mi. Ya da yerlesme olabilrHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay
Canimmmm çok çok teşekkür ederim, yarın gideceğim hastaneye geçen ay kimyasal yaşamıştım bu ay korkuluyum , hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Şükür şuan tam 1 hafta geçti adetten pzt test yaptım silikti dün akşam yaptım yine silikti yarın tüm testlerimi yapacağım bakalım nasipkirpapatyasiii işte bir hamiş daha niye bize söylemiyonuz burda didik didik hamiş arıyoruz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimmm kan sonucun çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?