Bak bu iyi oldu tamamdır yapabenim adım meraklı melo :) yazılan yere @ işaretini koyup boşluk bırakmadan rumuz yani meraklı melo yazarsan bana ulaşır direk ben sanki çok biliyorum :)))) en azından bu kadarını biliyorum
Umarım öyledir canım. Yerleşme kanaması daha açık renk vs diyorlar benimkinin sadece miktarı az. Ama diyorum ki test değeri niye yüksek çıksın regli yükseltir mi ki bu değeri. Resmen bu kadar bilinçsizim bu konudaCnm yanlis yonlendrmek istemem ama benm arkdsm 9 ay boyunca regl gordu. Bazilarinda oyle olabiliyormus. Acaba seninde oyle mi. Ya da yerlesme olabilr
Kızlar hamilelik öncesi rahim duvarı kalınlaşması mı gerekirKızlar hamilelik öncesi rahim duvarı kalınlaşması gerekir
Seninde mübarek olsun canım ne yaptın nasıl gidiyor kan vermiş miydinKizlar kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul etsin
Ay dur heyecan yaptırma hahaha :) aslında yumurtlama tarihimi beklemedim ondan 3-4 gün önce başladım çalışmalara
hamilelik öncesi de adet önce si de rahim duvarı kalınlaşır canım bildiğim kadarıylaKızlar hamilelik öncesi rahim duvarı kalınlaşması mı gerekir
h
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)
Cnm yanlis yonlendrmek istemem ama benm arkdsm 9 ay boyunca regl gordu. Bazilarinda oyle olabiliyormus. Acaba seninde oyle mi. Ya da yerlesme olabilr
Benim adetime 5 gün var daha doktora gittim ultrosanla baktı rahim duvarın kalınlaşmamış daha ama erken dedi bilemedm bendehamilelik öncesi de adet önce si de rahim duvarı kalınlaşır canım bildiğim kadarıyla
Gazel2110 Ya umarım öyle bir şeydir. Bu arada ben cevap yazıyorum gözükmüyor anlamadım tekrar tekrar yazmış olmuyorumdur umarım. Yani ben de duydum böyle şeyleri de aklımı karıştıran şu da var 8.93 çıkmaz herhalde değil mi? Ben ilk defa kanda değerim yüksek gördüm. Zaten hamileysem herkese yazacağım regli gibi oluyor korkmayın diye :)
İnşallah canım ya, bu mübarek günde Allah görsün duysun bizi. hepimiz için bol bol dua ediyorum. Çok sağolun akşam zor gelir artık daha saat 11:46 zaman geçmez :)h
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)
daha varmış adetine canım belki ondandır. hakkında hayırlısı olsun inşallahhhBenim adetime 5 gün var daha doktora gittim ultrosanla baktı rahim duvarın kalınlaşmamış daha ama erken dedi bilemedm bende
Belkide canım bilemedm ki inandaha varmış adetine canım belki ondandır. hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
ben ikisinde de kalınlaştıgını şurdan biliyorum.Belkide canım bilemedm ki inan
Silikti yine malesef bugün tekrar bakacağımYaptın mı bugün nasıl testin?
Degerin katlanirsa sknti yok. Sabret bakalm bize de mutlaka haber verGazel2110 Ya umarım öyle bir şeydir. Bu arada ben cevap yazıyorum gözükmüyor anlamadım tekrar tekrar yazmış olmuyorumdur umarım. Yani ben de duydum böyle şeyleri de aklımı karıştıran şu da var 8.93 çıkmaz herhalde değil mi? Ben ilk defa kanda değerim yüksek gördüm. Zaten hamileysem herkese yazacağım regli gibi oluyor korkmayın diye :)
benim sancılarım sola doğru kaydı ama çok çok azaldı sen ne durumdasın acaba ilk defa sancı olsun diye dua ediyoruminşallah vardır da beraber seviniriz bende öyle düşünüyorum heralde önce iyi bi ağlarım
Ya umarım şu mübarek günde inşaallah nasip olurBi anda pik olucak bak dene sabret canım allahım nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?