Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim adım meraklı melo :) yazılan yere @ işaretini koyup boşluk bırakmadan rumuz yani meraklı melo yazarsan bana ulaşır direk ben sanki çok biliyorum :)))) en azından bu kadarını biliyorum
Bak bu iyi oldu tamamdır yapa MERAKLI MELO hah yaptım işte tamamdır çözdüm :) çk sağol daha ne olsun bak çözdüm sayende :)
Cnm yanlis yonlendrmek istemem ama benm arkdsm 9 ay boyunca regl gordu. Bazilarinda oyle olabiliyormus. Acaba seninde oyle mi. Ya da yerlesme olabilr
Umarım öyledir canım. Yerleşme kanaması daha açık renk vs diyorlar benimkinin sadece miktarı az. Ama diyorum ki test değeri niye yüksek çıksın regli yükseltir mi ki bu değeri. Resmen bu kadar bilinçsizim bu konuda

h

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)

Cnm yanlis yonlendrmek istemem ama benm arkdsm 9 ay boyunca regl gordu. Bazilarinda oyle olabiliyormus. Acaba seninde oyle mi. Ya da yerlesme olabilr
Gazel2110 Ya umarım öyle bir şeydir. Bu arada ben cevap yazıyorum gözükmüyor anlamadım tekrar tekrar yazmış olmuyorumdur umarım. Yani ben de duydum böyle şeyleri de aklımı karıştıran şu da var 8.93 çıkmaz herhalde değil mi? Ben ilk defa kanda değerim yüksek gördüm. Zaten hamileysem herkese yazacağım regli gibi oluyor korkmayın diye :)

h

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) bu mübarek kandil günü herkesin duası kabul olsun mucizesine kavuşsun inşallah :)
İnşallah canım ya, bu mübarek günde Allah görsün duysun bizi. hepimiz için bol bol dua ediyorum. Çok sağolun akşam zor gelir artık daha saat 11:46 zaman geçmez :)

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun
Bugün pikten sonra 14. Gün test yaptım maalesef negatif Lavi12
Bu ayda olmadı artık hayırlısyla en doğru vakti beklemekteyim hayatı yaşayacam stresten uzak düşünmeden bide öyle deneyecem hepimiz için hayırlısı diler bu mübarek günde olanlarda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bekleyenlere de en kısa zamanda Allah gebelik nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorum nisan topiğine gidiyorum varsa artık sessiz sesiz bekliycez

Benim adetime 5 gün var daha doktora gittim ultrosanla baktı rahim duvarın kalınlaşmamış daha ama erken dedi bilemedm bende
daha varmış adetine canım belki ondandır. hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

Belkide canım bilemedm ki inan
ben ikisinde de kalınlaştıgını şurdan biliyorum.
adet olmadım diye doktora gitmiştim. rahim kalınlığın iyi bikaç güne adet olursun demişti dediği gibi oldu.
2. de hamileydim. ultrasonla baktı kalınlık güzel dedi.
velhasıl her doktor farklı şeyler sölüyor ama kalınlaşıyormuş yani..
(ama maalesef düşükle sonuçlandı sonrası, başlarda sıkıntım yoktu aniden düşük yaşadım ben)

Degerin katlanirsa sknti yok. Sabret bakalm bize de mutlaka haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…