Evet 2 katına çıkması gerekiyormuş ... İnşallah bakalım akşama yazacağım mutlaka sonuçlar çıkınca.Degerin katlanirsa sknti yok. Sabret bakalm bize de mutlaka haber ver
Bende aynıyım günler geçmiyor test yapıpd çıkmayacak diye korkuyorum birz Daha bekle istersenKızlar pik in üzerinden 9 gün gecti reglime 3 gün kaldi biraz geç yumurtladim bebek varsa çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam erken gebelik 10. gün olacak
O zaman şu an için bende sanırım adette yok gebelikteben ikisinde de kalınlaştıgını şurdan biliyorum.
adet olmadım diye doktora gitmiştim. rahim kalınlığın iyi bikaç güne adet olursun demişti dediği gibi oldu.
2. de hamileydim. ultrasonla baktı kalınlık güzel dedi.
velhasıl her doktor farklı şeyler sölüyor ama kalınlaşıyormuş yani..
(ama maalesef düşükle sonuçlandı sonrası, başlarda sıkıntım yoktu aniden düşük yaşadım ben)
Bende öyle hep ağrısın istiyom nedense orda olduğunu hissediyorum sankibenim sancılarım sola doğru kaydı ama çok çok azaldı sen ne durumdasın acaba ilk defa sancı olsun diye dua ediyorum
çocugum yok daha canım 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay ilk denemeye başladık bakalım rabbim verirse haftaya test yapıcam ..O zaman şu an için bende sanırım adette yok gebelikteŞimdi hamilemisin canım ya da çocugun barmı Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
İnşAllah tez zamanda birbirimize güzel haberler veririz canımçocugum yok daha canım 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay ilk denemeye başladık bakalım rabbim verirse haftaya test yapıcam ..
aminnn rabbim kimseye aratmasın sağlıkla kavuştursun..
2 kere pik görüyorum ben 15 de pik sanki
aminnn inşallah canım benim bu mübarek günlerde güzel şeyler duyalımİnşAllah tez zamanda birbirimize güzel haberler veririz canım
Melo bende ordan alıyorum testleri gerçekten çok ilgiliKızlar bu testleri birge benim günlüğü ebruya yolladım sen 25 .de yumurtlama ya çalışmasın ama yumurtlama olmamış dedi yani ben bu ay gidaklamisim ama yumurtlamamisim
hadi kız dua et darısı başımıza olsun neler yapın anlatsana amma naza çektin yawwwwMERAKLI MELO Aynen akşam 18:30 da işten çıkıyorum 7.30 da gidebileceğim hastaneye. Testi de saat 5 gibi yaptırmıştım Pazartesi günü en azından 48 olmuş olur :)
ben testi oradan almadım almadım diye ona soru soramıyor muyum ki acabaMelo bende ordan alıyorum testleri gerçekten çok ilgili
Hayırlısı olsun inş herşey nasip kısmet Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş biz bekleyelim bakalımgünaydın kızlar ben elendim bu ay regl oldumLavi12 nisan ayına ekler misin beni bat 09.04.2021 inşallah nisan olur evlilik yıl dönümüz 12 nisan inşallah diğer arkadaşların güzel haberini alırızz
Valla ben de öyle zannetmiştim ama birgebeningünlüğü ne sordum pik olmamış devam et demişti delirdim artık2 kere pik görüyorum ben 15 de pik sanki
Hiç bilmiyorum canım almayanlara yardımcı olmam dediğini de duymadım ama bak yinede yazmış sana yardımcı olmuşben testi oradan almadım almadım diye ona soru soramıyor muyum ki acaba
şuannn ennn çok merak ettiğim soruyduHamişler idrarda çatlamadan kaç gün sonra çıktı sizin? Hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?