Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen pazartesi yumurtladım hsg yere girmiştim önce cumartesi yi iple çekiyorum adet olmam inş kan testine gideceğim gebelik testi yapan çıkarmı acaba heyecndn ölecem günler geçmiyor

Kızlar pik in üzerinden 9 gün gecti reglime 3 gün kaldi biraz geç yumurtladim bebek varsa çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam erken gebelik 10. gün olacak
Bende aynıyım günler geçmiyor test yapıpd çıkmayacak diye korkuyorum birz Daha bekle istersen

O zaman şu an için bende sanırım adette yok gebelikte Şimdi hamilemisin canım ya da çocugun barmı Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

benim sancılarım sola doğru kaydı ama çok çok azaldı sen ne durumdasın acaba ilk defa sancı olsun diye dua ediyorum
Bende öyle hep ağrısın istiyom nedense orda olduğunu hissediyorum sankibu ara yok denecek kadar az

O zaman şu an için bende sanırım adette yok gebelikte Şimdi hamilemisin canım ya da çocugun barmı Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
çocugum yok daha canım 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay ilk denemeye başladık bakalım rabbim verirse haftaya test yapıcam ..
aminnn rabbim kimseye aratmasın sağlıkla kavuştursun..

çocugum yok daha canım 4 ay önce düşük yaşadım. bu ay ilk denemeye başladık bakalım rabbim verirse haftaya test yapıcam ..
aminnn rabbim kimseye aratmasın sağlıkla kavuştursun..
İnşAllah tez zamanda birbirimize güzel haberler veririz canım

Hayırlısı olsun inş herşey nasip kısmet Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş biz bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…