Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah ben de bugün çok çok dua edeceğim hepimize, hepimizin mucizeleri olsun. Allahım duysun sesimizi kavuşalım mucizelerimize. Buraya yazınca bile rahatladım valla çok sağolun binkere
sende sağol canım enerjinle bize umut oldun motive ettin
Eki Görüntüle 2798838 Eki Görüntüle 2798839 Piki gördüm mü acaba lütfen gördüm diyin artık

Yarin pik olur gibi görünüyor teste devam et

Hiç bilmiyorum canım almayanlara yardımcı olmam dediğini de duymadım ama bak yinede yazmış sana yardımcı olmuş
evet az önce yine yazdı bana keşke testlere devam etseydin yazmış bende istedim ama malesef maddi durum geçen ay vasattı ev kredisi ödüyoruz biz kızlar hemde ödememiz 6000 tl nin üzerinde alamadım test falan bu ay yapcam inşallah ay boyunca bırakmadan devam etcem az önce anam para verdi de vitamin aldım bakalım :)

benimde öyle ve zaman hiç bu kadar yavaş ilerlememişti bugün çatlamadan sonra 7. gün 7 gün değilde 7 hafta bekledim sanki
benimde bugün çatlamanın 7. günü bir beliritiniz varmı.benim sol kasığım ağrıyor gögüslerim şişti ve acıyor akıntım var. illa 14 günmü beklemek lazım acaba ya

Ne vitamini alıyorsun ben hersbah keçiboynuzu özü içiyorum arkasına limonlu su havuç yemeye özen gösteriyorum

pik değil şuan ama akşam tekrar yap testi emi

Seninde mübarek olsun canım ne yaptın nasıl gidiyor kan vermiş miydin
Veremedim ya saglik ocagi cok kalabalikti yolladi geri beni perşembe gel dedi. Ozelede gidemedim gorumcemler geldi artik persembeye kaldi ama tekrar idrar testi yaptim cizgi daha koyu çıktı insallah bi sıkıntı yoktur yarin ola hayrola

benimde bugün çatlamanın 7. günü bir beliritiniz varmı.benim sol kasığım ağrıyor gögüslerim şişti ve acıyor akıntım var. illa 14 günmü beklemek lazım acaba ya
göğüslerimde bi sızı yok akıntı ara ara ve hafif oldu ama sanırım 12.günde testte çıkıyomuş bn 5 gün sonra yapcm test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…