- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Amin canım benim aminnnaminnn inşallah canım benim bu mübarek günlerde güzel şeyler duyalım
sende sağol canım enerjinle bize umut oldun motive ettinAmin inşallah ben de bugün çok çok dua edeceğim hepimize, hepimizin mucizeleri olsun. Allahım duysun sesimizi kavuşalım mucizelerimize. Buraya yazınca bile rahatladım valla çok sağolun binkere
evet az önce yine yazdı bana keşke testlere devam etseydin yazmış bende istedim ama malesef maddi durum geçen ay vasattı ev kredisi ödüyoruz biz kızlar hemde ödememiz 6000 tl nin üzerinde alamadım test falan bu ay yapcam inşallah ay boyunca bırakmadan devam etcem az önce anam para verdi de vitamin aldım bakalım :)Hiç bilmiyorum canım almayanlara yardımcı olmam dediğini de duymadım ama bak yinede yazmış sana yardımcı olmuş
benimde öyle ve zaman hiç bu kadar yavaş ilerlememişti bugün çatlamadan sonra 7. gün 7 gün değilde 7 hafta bekledim sankiBende öyle hep ağrısın istiyom nedense orda olduğunu hissediyorum sankibu ara yok denecek kadar az
hayırlısı olsun hakkında canım ya bi daha ki aya nasip olsun inşallah dua edelimkızlar ben adet oldum@love06 gördün mü bu testler bende yanılmaz demiştim 12 martı beklemedim ölüyorum ağrıdan
mart içinde inşallah yaparım bakalım :))))) kısmet ya herşey aAlahtan bu kandil hürmetine olsun bu ay inşallahhhhayırlısı olsun hakkında canım ya bi daha ki aya nasip olsun inşallah dua edelim
benimde bugün çatlamanın 7. günü bir beliritiniz varmı.benim sol kasığım ağrıyor gögüslerim şişti ve acıyor akıntım var. illa 14 günmü beklemek lazım acaba yabenimde öyle ve zaman hiç bu kadar yavaş ilerlememişti bugün çatlamadan sonra 7. gün 7 gün değilde 7 hafta bekledim sanki
Kan değerin kaç çıktı bana dün 71 dedi haftaya gitcem yine bakcakbenimde öyle ve zaman hiç bu kadar yavaş ilerlememişti bugün çatlamadan sonra 7. gün 7 gün değilde 7 hafta bekledim sanki
Ne vitamini alıyorsun ben hersbah keçiboynuzu özü içiyorum arkasına limonlu su havuç yemeye özen gösteriyorumevet az önce yine yazdı bana keşke testlere devam etseydin yazmış bende istedim ama malesef maddi durum geçen ay vasattı ev kredisi ödüyoruz biz kızlar hemde ödememiz 6000 tl nin üzerinde alamadım test falan bu ay yapcam inşallah ay boyunca bırakmadan devam etcem az önce anam para verdi de vitamin aldım bakalım :)
Şimdiki kesin pik canım ama o günde pik gibi geldiValla ben de öyle zannetmiştim ama birgebeningünlüğü ne sordum pik olmamış devam et demişti delirdim artık
Veremedim ya saglik ocagi cok kalabalikti yolladi geri beni perşembe gel dedi. Ozelede gidemedim gorumcemler geldi artik persembeye kaldi ama tekrar idrar testi yaptim cizgi daha koyu çıktı insallah bi sıkıntı yoktur yarin ola hayrolaSeninde mübarek olsun canım ne yaptın nasıl gidiyor kan vermiş miydin
göğüslerimde bi sızı yok akıntı ara ara ve hafif oldu ama sanırım 12.günde testte çıkıyomuş bn 5 gün sonra yapcm testbenimde bugün çatlamanın 7. günü bir beliritiniz varmı.benim sol kasığım ağrıyor gögüslerim şişti ve acıyor akıntım var. illa 14 günmü beklemek lazım acaba ya
Cevap gelse bacım giderick merağımkzşuannn ennn çok merak ettiğim soruydunasılsın allah razı olsun arkadaşımm
az önce satınaldım daha protime womenNe vitamini alıyorsun ben hersbah keçiboynuzu özü içiyorum arkasına limonlu su havuç yemeye özen gösteriyorum
Valla sanki hala bugün de pik değilmiş gibi geliyor ama inanılmaz kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor olabilir de yaniŞimdiki kesin pik canım ama o günde pik gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?