Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtanızın çatlamadığını kim söylemişti size

tekrar test yapaydın daha koyu çıkar

kız hay Allah devamını anlamamışım bakim bugün yaptığı testi at kuzum

sen ne alcan bakim
ben bu ay ovu alcam çaksır alcam hayıt alcam
bıde soğan kuru yapcam bu ay bunlar bugunde bıseler alıyım marketden havus vs ben beslenemıyorum tüp mide amleıyatı olmustum az yemek yıyebılıyorum belkı de vıtamısılıkden oluyor folık asıtı bıraktım demır ve d vıtamını alıyorum .propolıs var evde o ıyı olurmukı acaba tohum seklınde olan demı

hadi kız dua et darısı başımıza olsun neler yapın anlatsana amma naza çektin yawwww
MERAKLI MELO Aaa ben buna cevap verdim de beceremedim mi ben bu ay yumurtlama gününü beklemedim ondan 3-4 gün önce başladım çalışmlara. O da 1 gün arayla. Yumurtlama çarşamba diyordu ben önceki hafta perşembe cuma pazar bir de banyo yapmadan ayaklarımı havaya diktim 1 saat öylece yattım. Başka birşey yapmadım eğer tuttuysa yumurtlama takvimine göre daha öncekiler hatalı demektir ki erken Yumurtluyorum

göğüslerimde bi sızı yok akıntı ara ara ve hafif oldu ama sanırım 12.günde testte çıkıyomuş bn 5 gün sonra yapcm test
bende 2 tane erken test alcam birini cuma birini pazar yapcam çıkarsa artık

kız daha demin aldım nasıl birşey görmedim kavanozda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…