- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
kan vermedim ki bn henüz çok erken değil mi kan içinKan değerin kaç çıktı bana dün 71 dedi haftaya gitcem yine bakcak
Yumurtanızın çatlamadığını kim söylemişti sizeTeşekkür ederim canım, inan umutlanmak istemedim üzülürüm diye ben enfeksiyon falan diye korktum da başıma böyle bir şey gelmedi şok oldum. Ovülasyon testi ile takip etmedim stres olmamak adına geçen ay yumurtamın çatlamadığını duyunca yine üzülmüştüm bu ayda çatlamaz bu dedim. Yumurta akı gibi olan yoğun akıntıyı 2 gün gördüm o arayı 1 gün değerlendirdim. Öncesinde de gün aşırı değerlendirmiştim çünkü. Hani tutma ihtimali bile yok falan diyordum bizde şans neredeeeeo akıntı 2 3 martta gördüm 4 martta yoktu zaten 4,nde benim kasık göğüs agrılarım başladı canım anladım yumurtlamaydı
Benımde yumurtlama günüm öyleydi yumurta çatladıgında ağrı kesiliyor canım birden kesin yumurtlamaValla sanki hala bugün de pik değilmiş gibi geliyor ama inanılmaz kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor olabilir de yani
tekrar test yapaydın daha koyu çıkarVeremedim ya saglik ocagi cok kalabalikti yolladi geri beni perşembe gel dedi. Ozelede gidemedim gorumcemler geldi artik persembeye kaldi ama tekrar idrar testi yaptim cizgi daha koyu çıktı insallah bi sıkıntı yoktur yarin ola hayrola
sağlık olsunbende beklıyorum bakalım mart dopdolu gecer ınsallah nedıyeeyım ay :)kızlar ben adet oldumlove06 gördün mü bu testler bende yanılmaz demiştim 12 martı beklemedim ölüyorum ağrıdan
Hamişler idrarda çatlamadan kaç gün sonra çıktı sizin? Hamilelik
kız hay Allah devamını anlamamışım bakim bugün yaptığı testi at kuzumVeremedim ya saglik ocagi cok kalabalikti yolladi geri beni perşembe gel dedi. Ozelede gidemedim gorumcemler geldi artik persembeye kaldi ama tekrar idrar testi yaptim cizgi daha koyu çıktı insallah bi sıkıntı yoktur yarin ola hayrola
sen ne alcan bakimsağlık olsunbende beklıyorum bakalım mart dopdolu gecer ınsallah nedıyeeyım ay :)
bende alacambıseler baklaım
ben bu ay ovu alcam çaksır alcam hayıt alcamsen ne alcan bakim
sende sağol canım enerjinle bize umut oldun motive ettin
Yarin pik olur gibi görünüyor teste devam et
hadi kız dua et darısı başımıza olsun neler yapın anlatsana amma naza çektin yawwww
Dun yaptim canim ama bugün yapmadim kalmadi test milyon tane test yaptim valla.tekrar test yapaydın daha koyu çıkar
Ic sesim olduğun icin güldüm bende ayni sorular içerisindeyim kafamda deli sorular
senin de mi 7.gün yarın gidip yaptursam mı ozamn kan testiKan değerin kaç çıktı bana dün 71 dedi haftaya gitcem yine bakcak
bende 2 tane erken test alcam birini cuma birini pazar yapcam çıkarsa artıkgöğüslerimde bi sızı yok akıntı ara ara ve hafif oldu ama sanırım 12.günde testte çıkıyomuş bn 5 gün sonra yapcm test
kız daha demin aldım nasıl birşey görmedim kavanozdaben bu ay ovu alcam çaksır alcam hayıt alcam
bıde soğan kuru yapcam bu ay bunlar bugunde bıseler alıyım marketden havus vs ben beslenemıyorum tüp mide amleıyatı olmustum az yemek yıyebılıyorum belkı de vıtamısılıkden oluyor folık asıtı bıraktım demır ve d vıtamını alıyorum .propolıs var evde o ıyı olurmukı acaba tohum seklınde olan demı
Dun yaptim bugun yapmadim valla eczanedekiler deli diyecek artik bana allahtan kizlar tanıyor. Yoksa diyecekler test ticaretinemi başladınkız hay Allah devamını anlamamışım bakim bugün yaptığı testi at kuzum
bende 2 tane erken test alcam birini cuma birini pazar yapcam çıkarsa artık
ahhh bi gebe kalanlar duysaaaCevap gelse bacım giderick merağımkz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?