Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun yaptim bugun yapmadim valla eczanedekiler deli diyecek artik bana allahtan kizlar tanıyor. Yoksa diyecekler test ticaretinemi başladın
tamam tamam var hepsinde var ayyy sevindim hadi bana da du edin ben adet oldum akşam abdest namaz yok bende siz edin bana dua

benim çatlamam 3 martta oldu. gene de cuma yapayım belki silikte olsa varsa çıkar diyorum

maşalllah canım benim o bacaklar yere inmiyor ama kısmet değil demekki ya

Kızlar merhaba doğal organik keçiboynuzu pekmezi nereden bulabilirim var mı bildiğiniz yerler

okadar net ki hala doktora gitmediniz mi ben bu şekilde görsem işi gücü bırakır arkama bakmadan doktora giderdim sizdeki sabırdan istiyorummm
Ah caniiim gidecemde kocam o kadar cokki kendi isim çıkamıyorum birakip bide oglum var bide kaynanam var dunde gorumcemler geldi hep olmadik zamanda gelirler. Kesinlesmeden kimseyede bisey demek istemiyorum yarin kan sonucunu alayim ona gore gitcem

Ederim canim cok ederim yasin okucam simdi oglum uyusun oglende
Allah kabul etsin oku oku adet olmasam ben hep okurum ama arapça bilmiyorum ben yasini ezbere biliyorum ama okunmaz sen bana da et olur mu

maşalllah canım benim o bacaklar yere inmiyor ama kısmet değil demekki ya
Ya ben artık ne yapacağımı şaşırdım parende bile atabilirim ahahahah. Bir ara süt buharının üzerine oturun dediler manda sütü onu da yaptım :) 3-4 ay önce yapmıştım ama. MERAKLI MELO bir tutmuş olsun da inşallah hepimizin ki olsun dualarımdasınız. Benim merak ettiğim 8.93 çıktı ya bunun adetle alakası yoktur değil mi? Ne bileyim bu değer boşuna mı yükseldi kafamda deli sorular...

en iyisini yaparsın geçen ay testte çift çizgiyi gördüm kan verdim kızım gitti kaynanama annemin karnında bebek var dedi doktor elindeki cihazla bebek koydu dedi kaynanam nasıl dedi anlatmak zorunda kaldım büyük ihitmalle var dedim ama kan tahlili bi geldi 1,20 şaaaakkkkkk gebe değildim hem onlar heveslendi hemde ben kötü hissettim

Allah kabul etsin oku oku adet olmasam ben hep okurum ama arapça bilmiyorum ben yasini ezbere biliyorum ama okunmaz sen bana da et olur mu
Ezberden biliyorsan adetkende okuyabilirsin kuzum ay ne guzel masallah ezberlemissin ben daha yarisina ancak gelebildim ezberden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…