- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
tamam tamam var hepsinde var ayyy sevindim hadi bana da du edin ben adet oldum akşam abdest namaz yok bende siz edin bana duaDun yaptim bugun yapmadim valla eczanedekiler deli diyecek artik bana allahtan kizlar tanıyor. Yoksa diyecekler test ticaretinemi başladın
okadar net ki hala doktora gitmediniz mi ben bu şekilde görsem işi gücü bırakır arkama bakmadan doktora giderdim sizdeki sabırdan istiyorummmDun yaptim bugun yapmadim valla eczanedekiler deli diyecek artik bana allahtan kizlar tanıyor. Yoksa diyecekler test ticaretinemi başladın
maşalllah canım benim o bacaklar yere inmiyor ama kısmet değil demekki yaMERAKLI MELO Aaa ben buna cevap verdim de beceremedim mi ben bu ay yumurtlama gününü beklemedim ondan 3-4 gün önce başladım çalışmlara. O da 1 gün arayla. Yumurtlama çarşamba diyordu ben önceki hafta perşembe cuma pazar bir de banyo yapmadan ayaklarımı havaya diktim 1 saat öylece yattım. Başka birşey yapmadım eğer tuttuysa yumurtlama takvimine göre daha öncekiler hatalı demektir ki erken Yumurtluyorum
İki gün pazartesi 1.9 şimdi 30.4yihuuu demekki yükeselebiliyormuş kaç gün arayla değerleriniz yükseldi...
Pik 26 Şubat 8 Mart 1.9birde ovulasyondan kaç gün sonra öğrendiniz 1,9 u
Ederim canim cok ederim yasin okucam simdi oglum uyusun oglendetamam tamam var hepsinde var ayyy sevindim hadi bana da du edin ben adet oldum akşam abdest namaz yok bende siz edin bana dua
Bat 9 martti bel sırt bacak ağrısı var sadececanım inşallah sağlıkla ilerler..belirtilerin neydi yazabilirmisin. kaç gün var adetine
Catlamanin 10.gunu 1.9 çıktı 11.gun erken gebelik koyu çıktı 12.gun kanda 30.4Öncelikle hayırlısıyla alın kucagınıza canım idrarda çatlamadan kaç gün sonra öğrendin
4 haftalık şuan bugün netleşti oneceki değer 5 in altı olduğu içinKaç haftalıkken ögrendiniz
Ah caniiim gidecemde kocam o kadar cokki kendi isim çıkamıyorum birakip bide oglum var bide kaynanam var dunde gorumcemler geldi hep olmadik zamanda gelirler. Kesinlesmeden kimseyede bisey demek istemiyorum yarin kan sonucunu alayim ona gore gitcemokadar net ki hala doktora gitmediniz mi ben bu şekilde görsem işi gücü bırakır arkama bakmadan doktora giderdim sizdeki sabırdan istiyorummm
daha önceden kullanıysn yada bılen varsa azar anlamında sordum : )kız daha demin aldım nasıl birşey görmedim kavanozda
teşekkür ederim canım sağlıkla kucagına al inşallahhhhBat 9 martti bel sırt bacak ağrısı var sadece
Pik 26 Şubat 8 Mart 1.9
Allah kabul etsin oku oku adet olmasam ben hep okurum ama arapça bilmiyorum ben yasini ezbere biliyorum ama okunmaz sen bana da et olur muEderim canim cok ederim yasin okucam simdi oglum uyusun oglende
Ya ben artık ne yapacağımı şaşırdım parende bile atabilirim ahahahah. Bir ara süt buharının üzerine oturun dediler manda sütü onu da yaptım :) 3-4 ay önce yapmıştım ama.maşalllah canım benim o bacaklar yere inmiyor ama kısmet değil demekki ya
Masallah canim sağlıkla kucağına almayi nasil etsin rabbimİki gün pazartesi 1.9 şimdi 30.4
en iyisini yaparsın geçen ay testte çift çizgiyi gördüm kan verdim kızım gitti kaynanama annemin karnında bebek var dedi doktor elindeki cihazla bebek koydu dedi kaynanam nasıl dedi anlatmak zorunda kaldım büyük ihitmalle var dedim ama kan tahlili bi geldi 1,20 şaaaakkkkkk gebe değildim hem onlar heveslendi hemde ben kötü hissettimAh caniiim gidecemde kocam o kadar cokki kendi isim çıkamıyorum birakip bide oglum var bide kaynanam var dunde gorumcemler geldi hep olmadik zamanda gelirler. Kesinlesmeden kimseyede bisey demek istemiyorum yarin kan sonucunu alayim ona gore gitcem
Ezberden biliyorsan adetkende okuyabilirsin kuzum ay ne guzel masallah ezberlemissin ben daha yarisina ancak gelebildim ezberdenAllah kabul etsin oku oku adet olmasam ben hep okurum ama arapça bilmiyorum ben yasini ezbere biliyorum ama okunmaz sen bana da et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?