Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim bende ekimde dis gebelik gecirdim hepimiz heves ettik sonuc husran. Oglumdan onceki iki dusuktede oyle oldu o yuzden artik kesin olmadan söylemiyorum kimseye bi size soyledim birde esime. Yani butun ulke biliyorum kayinnamlar bilmiyor

kız sen delimisin o değer hamilelik değeri beni delirtme daha minnak ondan değer küçük değer 5 in üstündeymiş işte yükselmesi sağlıklı olması demek sabırla bekle sen golü atmışsın zaten kupayı almayı bekle

LeeSoon aradığımız cevap bu cevabın içinde 10 gün sonra 1,9 betası 12. gün beta 30 çıkmış :)

Tebrik ederim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Adet gününe denk geliyor benm Allah ın emri beklicez bacım baska yol yok karpuz değil tıklayıp anlayalım

Bende aynıyım günler geçmiyor test yapıpd çıkmayacak diye korkuyorum birz Daha bekle istersen
Yarın sabah yumurtlamadan sonra 11. Gün çatlamadan sonra 10. Gün olacak yapayım diyorum yoksa da varsa da çıkar bence çoğu kişinin çıkıyor zaten yoksa da regl olacağım

Ezberden biliyorsan adetkende okuyabilirsin kuzum ay ne guzel masallah ezberlemissin ben daha yarisina ancak gelebildim ezberden
ben bütün namaz surelerini ezbere bilirim yasini de ezberledim okuya okuya ben aslında baya açığım ama inancım bütün elhamdülilllah yasinide kabe imamından her cuma dinleye dinleye ezberledim beni gören herkes şaşırıyor :)) insanlar nedense sadece kafası kapalı olanlar dini var diğerlerinde din iman yok gibi davranıyorlar ben orucumu da bırakmam duamı da okurum besmelesiz asla işe başlamam ama insanlara ben bir değişik geliyorum nedense açığım diye

Yarın sabah yumurtlamadan sonra 11. Gün çatlamadan sonra 10. Gün olacak yapayım diyorum yoksa da varsa da çıkar bence çoğu kişinin çıkıyor zaten yoksa da regl olacağım
Aynı zamana denk geldi seninle benimki ben korkuyorum yinede ya cuma beraber yapalım

MERAKLI MELO Ay cidden mi ya kalbim çarpıyor heyecandan valla mı diyorsun ay nolur inşallah. Kafam bulandı bu regli gibi şey yüzünden, yerleşme gibi de değil ki haaah tam oldu diyeyim. Valla kupayı alırsam yemin ederim hepinize dua edip namaz kılacağım yani ne diyeyim. Şu 8.93 yazısına bakıp bakıp duruyorum, saat geçmiyor ki anacım. daha 12.53 bari netleşse de ona göre ama zaten bu ay ovülosyon testi alacaktım olmazsa da onunla denerim şans deriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…