Maalesef öle doprı5aslında tüm kadınlar öyle fakat imkanlar işte o gün bi misafir gelir bişey olur öteleniyor
ağzın bal yesin et tabi bende hamişlere dua ediyorum rabbim sağlıkla kucaklasınlar bebeklerini diyeMERAKLI MELO Ediyorum ben canı gönülden ay inşallah
Doktorum☺Yumurtanızın çatlamadığını kim söylemişti size
Amin amin Allahım bugünde duysun kandil günüağzın bal yesin et tabi bende hamişlere dua ediyorum rabbim sağlıkla kucaklasınlar bebeklerini diye
Ne alaka kuzum nice turbanlilar biliyorum dinle alakasi yok bende acigim ama namazimi kilarim sureleri arapcayi bilirim bugun kandil orucum. Ramazandada birakmam cok şükür iman tartismaya acik degildir her koyun kendi bacagindan asilir herkesin imani kendineben bütün namaz surelerini ezbere bilirim yasini de ezberledim okuya okuya ben aslında baya açığım ama inancım bütün elhamdülilllah yasinide kabe imamından her cuma dinleye dinleye ezberledim beni gören herkes şaşırıyor :)) insanlar nedense sadece kafası kapalı olanlar dini var diğerlerinde din iman yok gibi davranıyorlar ben orucumu da bırakmam duamı da okurum besmelesiz asla işe başlamam ama insanlara ben bir değişik geliyorum nedense açığım diye
Adet günü kan verdim tomografi cektirecektm hep sıfır çıkardı çıkmayınca iki gün sonra yenileyelim dedim adet de olmayınca şüphe arttı evde de erken gebelik pozitif çıktıAnladım canım o zaman sende adet gecikmesi olmadan gittin sanırım
Benim korunmasız ilişkim 22 şubattı 13.gün evde test yaptım çıktı silik 15.gün dündü kan verdim 71 ded
Anladım canım benim saglıkla kucagına al inşAllahAdet günü kan verdim tomografi cektirecektm hep sıfır çıkardı çıkmayınca iki gün sonra yenileyelim dedim adet de olmayınca şüphe arttı evde de erken gebelik pozitif çıktı
aramızda çok var bn o zamn hiç vermym henüz çok çok erken sayılırBenim korunmasız ilişkim 22 şubattı 13.gün evde test yaptım çıktı silik 15.gün dündü kan verdim 71 dedi
Aynen iki günde hızlı artmış başta öyle oluyor demek kiKız maşallah nasıl yükselmişçok sevindim darisi bizlere hadi.. ayy bende de sağ kasıkta sızı var bazen bel ağrısı acaba umutlansam mi
kaç günlük ki acabaİki gün pazartesi 1.9 şimdi 30.4
Sizin durum neMaşallah size Allahım güzelce kavuşmak nasip etsin :) Ya o zaman benim de yükselmiştir belki ay umutlandım şuan
Oluyor ama çok değil kenarlarda hafif oluyor bacak sancısı oluyor bu ay farklı olarak bel sırt ağrısı çok oldu bacak önceden de ağrıyorduCanım tebrik ederim darısı başımızaşey soracağım sana normalde regl olacağın zaman göğüs ağrısı oluyor muydu şimdi hamilesin ya regl zamanın gelince oldu mu göğüs ağrın
4 haftalık suankaç günlük ki acaba
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Nasıl geçti canımKızlar bende hsg den çıktım şimdi, tüpler vs hiçbir sorun yokmuş
Bu ilacın protıme women olanı da var mı? Fiyatı ne kadar bunun öğrenebilir miyimMalesef canım 2 defa çatlama iğnesi oldum
Gebelik yine oluşmadı
Bende yaz sonuna kadar bıraltım artık
Belki sonra aşılama yaptırırım
İlacım resmini ekliyorum sana
0 dı bizim ileri haraket çok şükür 22 oldu
Eki Görüntüle 2798803
Atarsa 10yani yine bize 12. günler göründü mecbur bekliycezbenim bugün 5. gün :) son 7 gün.... şafak 7
çatlamadan saymıyo o zaman sanırım son adet tarihinden sayıyo pek bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakmayn4 haftalık suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?