sanırımBu ilacın protıme women olanı da var mı? Fiyatı ne kadar bunun öğrenebilir miyim
bende senin gibi düşünüyorum zaten ben kimseyi takmıyorum zaten mizacım öyle benim :) etrafımda kimse pek umrum da değil ne demiş ne düşünmüş horoz gibiyim ani ben işime bakarım :) Allahım kabul etsin orucunu ne güzel yapmışsın oruç tutarak yalan söylemeye gerek yok hiç aklıma gelmedi oruç tutmak zaten hasta oldum sakatlanırmış tutsamdaNe alaka kuzum nice turbanlilar biliyorum dinle alakasi yok bende acigim ama namazimi kilarim sureleri arapcayi bilirim bugun kandil orucum. Ramazandada birakmam cok şükür iman tartismaya acik degildir her koyun kendi bacagindan asilir herkesin imani kendine
evet ben men almadım women aldım 184 tlsanırımMERAKLI MELO aldı women olanını
Benim de dün çatlamadan sonra 10. gündü 1.20 çıktı bu mesaj bana da umut oldu belki iki güne benimki de yükselirSağolasın canım aydınlattın bizi
Olsun canim oda allahin verdigi bisey sonucta boynumuz kildan incebende senin gibi düşünüyorum zaten ben kimseyi takmıyorum zaten mizacım öyle benim :) etrafımda kimse pek umrum da değil ne demiş ne düşünmüş horoz gibiyim ani ben işime bakarım :) Allahım kabul etsin orucunu ne güzel yapmışsın oruç tutarak yalan söylemeye gerek yok hiç aklıma gelmedi oruç tutmak zaten hasta oldum sakatlanırmış tutsamda
Çok kolay geçti, çok hafif adetliyken yaşanan sancıyı hissettim yalnızcaNasıl geçti canım
BEN eczaneden geçen ay 260 tl almıştım canım .Bu ilacın protıme women olanı da var mı? Fiyatı ne kadar bunun öğrenebilir miyim
Ben Pazartesi adetim 2 gün gecikince test yaptırdım 8.93 çıktı ama dün yani Salı günü hafif kanamam başladı hatta bir ara normal adet gibiydi . Ben de anlamadım regli mi yerleşme mi? Bugün gidip bakacağım ama ne olduğunu anlayamadım hiçSizin durum ne
inşallah canım inşallah hamişsindirBenim de dün çatlamadan sonra 10. gündü 1.20 çıktı bu mesaj bana da umut oldu belki iki güne benimki de yükselir
iyi geçmesine sevindim . tüplerinde sıkıntı çıkmadı dimiÇok kolay geçti, çok hafif adetliyken yaşanan sancıyı hissettim yalnızca
sen naptın bakim gebiş test yaptırdın mı hala ne pekmezi arıyosun sen :) 5 iz mi yapcanKızlar merhaba doğal organik keçiboynuzu pekmezi nereden bulabilirim var mı bildiğiniz yerler
Bak bakalım canım.Silikti yine malesef bugün tekrar bakacağım
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıninşallah canım inşallah hamişsindir
Atsana bakayım testineVeremedim ya saglik ocagi cok kalabalikti yolladi geri beni perşembe gel dedi. Ozelede gidemedim gorumcemler geldi artik persembeye kaldi ama tekrar idrar testi yaptim cizgi daha koyu çıktı insallah bi sıkıntı yoktur yarin ola hayrola
benim ki pro women değil ki protime women ayrıRoosaa pro women aldım evet başka vitaminden mi bahsediyordunuz
Amin canım inşallah nasip olurDarısı sana ve tüm isteyenlere hayırla sağlıkla inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?