- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
aminnn aminn canım senide bizleri de sevindirsin rabbimİnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
1hafta sonra evde test yap 14 gün sonra git adet geciktiğinde git doktora garantilearamızda çok var bn o zamn hiç vermym henüz çok çok erken sayılır
tamam şimdi farkettim evet farklı vitaminler canımbenim ki pro women değil ki protime women ayrı
1 hafta geçerse tabi1hafta sonra evde test yap 14 gün sonra git adet geciktiğinde git doktora garantile
YAA süper korunma verdimi doktor, bu ay o zaman iniallah bebiş gelirÇok kolay geçti, çok hafif adetliyken yaşanan sancıyı hissettim yalnızca
Hahasen naptın bakim gebiş test yaptırdın mı hala ne pekmezi arıyosun sen :) 5 iz mi yapcan
İnşallah canım benım daha bekleyeck günüm varBenim de dün çatlamadan sonra 10. gündü 1.20 çıktı bu mesaj bana da umut oldu belki iki güne benimki de yükselir
Atayım canim dun yapmistim bugun yapmadim baskaAtsana bakayım testine
Doğru geçmez şimdi bnmde adet günüm bugün inşallah gelmez çok düzenli gelir sanki gün içinde gelcekmiş gibi geliyo biran önce yarın olsun1 hafta geçerse tabi
Evet aynen almış ben de yazdıktan sonra gördüm. Faydasını gören var mı acaba. ben de arı sütü propolis bal karışımı aldımsanırımMERAKLI MELO aldı women olanını
tamam canım teşekkür ederimBEN eczaneden geçen ay 260 tl almıştım canım .
Korunmayla ilgili birşey demediler ama ben yine de bugün yarın beklicem. İnşallah gelir yaaYAA süper korunma verdimi doktor, bu ay o zaman iniallah bebiş gelir
Canım teşekkür ederim :) Yok sıkıntı çıkmadıiyi geçmesine sevindim . tüplerinde sıkıntı çıkmadı dimi
Pro men olan da var erkekler olan için biri onu almış da.Roosaa pro women aldım evet başka vitaminden mi bahsediyordunuz
inşallah gelmez rabbim bu güzel günde herkesin gönlündekini nasip etsinDoğru geçmez şimdi bnmde adet günüm bugün inşallah gelmez çok düzenli gelir sanki gün içinde gelcekmiş gibi geliyo biran önce yarın olsun
anladım canım ben bilmiyorum ikisinin farkı ne de adı tanıdık gelince sordum.
Onda da hayıt tohumu falan vardı kuzu ben almadım bakalım bugün başlıyorum hayıt tohumunahiç bilmiyorum canım
Dosya yüklemesini bilmiyorum yaKızlar dunler kan vermiştim adetime 10 gün falan var belirtiler olunca gittim kan verdim sonuçlarına bakar mısınız
Kaç çıktı sonucunDosya yüklemesini bilmiyorum yao nasıl oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?