- 7 Şubat 2021
- 64
- 56
- 3
- 32
0.4 referans aralığı değer de 0. 200Kaç çıktı sonucun
Yüzde bir ihtimal olarak değerlendirilir hamilelik için adetime var daha bekliycem0.4 referans aralığı değer de 0. 200
Ben o gun regl olacağım zatenAynı zamana denk geldi seninle benimki ben korkuyorum yinede ya cuma beraber yapalım
Benimde yanlardan acıyor genelde de regl öncesi çok ağrır göğüslerim hayırlısı artık günümü bekliyorum ama senin erken çıkmıştı sanırım testte dimi canım bende yapayım diyorum yarın yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş olacakOluyor ama çok değil kenarlarda hafif oluyor bacak sancısı oluyor bu ay farklı olarak bel sırt ağrısı çok oldu bacak önceden de ağrıyordu
Aynen son adet gününden sayılıyor 10 Şubat benimçatlamadan saymıyo o zaman sanırım son adet tarihinden sayıyo pek bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakmayn
Çok kanadiysa dusuk olabilirBen Pazartesi adetim 2 gün gecikince test yaptırdım 8.93 çıktı ama dün yani Salı günü hafif kanamam başladı hatta bir ara normal adet gibiydi . Ben de anlamadım regli mi yerleşme mi? Bugün gidip bakacağım ama ne olduğunu anlayamadım hiç
Yarın varsa erken gebelikte çıkar kaset test coook silik cikti bu sabah bende kimyasal sandım hattaBen o gun regl olacağım zaten
Benimde yanlardan acıyor genelde de regl öncesi çok ağrır göğüslerim hayırlısı artık günümü bekliyorum ama senin erken çıkmıştı sanırım testte dimi canım bende yapayım diyorum yarın yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş olacak
Çok geçmiş olsun canım benim. Hakkında hayırlısı olsun o zaman. En kısa zamanda bebis haberleri verelim inşallah hepimizde sağ salim...Kızlar selam. Bir süredir giremiyorum. Sayfalar dolusu olmuş yazışmalar.. Okuyamadım. İnşaalah hayırlı haberler vardır.
Ben dün polip operasyonu oldum. Aldı Dr polip i. Korunmaya gerek yok. Çalışmalara devam edin dedibenim genel anestezi ile aldı polip. İ boğazım hortumdan dolayı çok kötü tahriş olmuş. Yutkunamıyorum ağrıdan kulaklarım acıyor resmen. Ama kasık veya karın ağrım yok. Polip o kadar ağrılı bir operasyon değilmiş anladığım. İnş hamile kalmamın önündeki engel de kalkmıştır kızlar.
Bizede dua et mübarek gündeAmin kuzum Allah razı olsun
Ozaman sen yap canım mutlaka da yaz belirtin varmı pekiBen o gun regl olacağım zaten
Benimde yanlardan acıyor genelde de regl öncesi çok ağrır göğüslerim hayırlısı artık günümü bekliyorum ama senin erken çıkmıştı sanırım testte dimi canım bende yapayım diyorum yarın yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş olacak
Sizin pik ne zaman oldu kaç gün sonra öğrendiniz benim bildiğim silik olsa erken çıkmıştı testinizAtayım canim dun yapmistim bugun yapmadim baska
Beklenen Adet Tarihi : BatBat nedemek arkadaşlar
Regli günüBat nedemek arkadaşlar
bende 4mm ar demişti sendeki ne kadar dı ölçüsü bana hamile kalırsın o engel değil dediKızlar selam. Bir süredir giremiyorum. Sayfalar dolusu olmuş yazışmalar.. Okuyamadım. İnşaalah hayırlı haberler vardır.
Ben dün polip operasyonu oldum. Aldı Dr polip i. Korunmaya gerek yok. Çalışmalara devam edin dedibenim genel anestezi ile aldı polip. İ boğazım hortumdan dolayı çok kötü tahriş olmuş. Yutkunamıyorum ağrıdan kulaklarım acıyor resmen. Ama kasık veya karın ağrım yok. Polip o kadar ağrılı bir operasyon değilmiş anladığım. İnş hamile kalmamın önündeki engel de kalkmıştır kızlar.
Geçmiş olsun canımKızlar selam. Bir süredir giremiyorum. Sayfalar dolusu olmuş yazışmalar.. Okuyamadım. İnşaalah hayırlı haberler vardır.
Erken gebelik yapacağım bakalım yarın hayırlısı sağol canım tekrar Allah bağışlasın çok sevindim senin içinYarın varsa erken gebelikte çıkar kaset test coook silik cikti bu sabah bende kimyasal sandım hatta
Regl belirtilerimin hepsi var büyük ihtimalle bu ay da olmadı canım umitsizim ama işte belki de beklerim bilmiyorum yarın sabahki ruh halime bağlıBizede dua et mübarek günde
Ozaman sen yap canım mutlaka da yaz belirtin varmı peki
Ama hiç karın ağrım yok normal adet gibi de değil o çok gelir bu da az ama yerleşme gibi de değil. Anlayamadım hiç bugün baktıracağım akşam betahcg ye.Çok kanadiysa dusuk olabilir
Ettim canim hepinize ettim allahim kabul etsin insallahBizede dua et mübarek günde
Ozaman sen yap canım mutlaka da yaz belirtin varmı peki
Piki 24 ve 27sinde iki defa gordum canim martin 5indede kil gibi cizgi gordum testte yani bata 8 gun kala sonra 5 gun kaladanet gordum cizgiyi bat 13 mart henuz daha var yaniSizin pik ne zaman oldu kaç gün sonra öğrendiniz benim bildiğim silik olsa erken çıkmıştı testinizkaçın gündü onu merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?