Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı zamana denk geldi seninle benimki ben korkuyorum yinede ya cuma beraber yapalım
Ben o gun regl olacağım zaten
Oluyor ama çok değil kenarlarda hafif oluyor bacak sancısı oluyor bu ay farklı olarak bel sırt ağrısı çok oldu bacak önceden de ağrıyordu
Benimde yanlardan acıyor genelde de regl öncesi çok ağrır göğüslerim hayırlısı artık günümü bekliyorum ama senin erken çıkmıştı sanırım testte dimi canım bende yapayım diyorum yarın yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş olacak

Kızlar selam. Bir süredir giremiyorum. Sayfalar dolusu olmuş yazışmalar.. Okuyamadım. İnşaalah hayırlı haberler vardır.
Ben dün polip operasyonu oldum. Aldı Dr polip i. Korunmaya gerek yok. Çalışmalara devam edin dedi benim genel anestezi ile aldı polip. İ boğazım hortumdan dolayı çok kötü tahriş olmuş. Yutkunamıyorum ağrıdan kulaklarım acıyor resmen. Ama kasık veya karın ağrım yok. Polip o kadar ağrılı bir operasyon değilmiş anladığım. İnş hamile kalmamın önündeki engel de kalkmıştır kızlar.

Çok kanadiysa dusuk olabilir

Yarın varsa erken gebelikte çıkar kaset test coook silik cikti bu sabah bende kimyasal sandım hatta

Çok geçmiş olsun canım benim. Hakkında hayırlısı olsun o zaman. En kısa zamanda bebis haberleri verelim inşallah hepimizde sağ salim...

Amin kuzum Allah razı olsun
Bizede dua et mübarek günde
Ozaman sen yap canım mutlaka da yaz belirtin varmı peki

bende 4mm ar demişti sendeki ne kadar dı ölçüsü bana hamile kalırsın o engel değil dedi

Geçmiş olsun canım
Yarın varsa erken gebelikte çıkar kaset test coook silik cikti bu sabah bende kimyasal sandım hatta
Erken gebelik yapacağım bakalım yarın hayırlısı sağol canım tekrar Allah bağışlasın çok sevindim senin için
Bizede dua et mübarek günde

Ozaman sen yap canım mutlaka da yaz belirtin varmı peki
Regl belirtilerimin hepsi var büyük ihtimalle bu ay da olmadı canım umitsizim ama işte belki de beklerim bilmiyorum yarın sabahki ruh halime bağlı

Sizin pik ne zaman oldu kaç gün sonra öğrendiniz benim bildiğim silik olsa erken çıkmıştı testiniz kaçın gündü onu merak ettim?
Piki 24 ve 27sinde iki defa gordum canim martin 5indede kil gibi cizgi gordum testte yani bata 8 gun kala sonra 5 gun kaladanet gordum cizgiyi bat 13 mart henuz daha var yani

love06 canım hasta oldun mu seninle belirtilerimiz ve bat günümüz aynıydı benim halen bel ve sırt agrım var bat son 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…