Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimfeki ses öyle diyor
Geçen ay da böyle olmuştu Benim
O yüzden şüpheleniyorum
Yeterli olgunluğa ulaşmıyor sanırım ki o sorun ben de var
Kuzum sen kür felan yapıyor musun?
Olabilir canım, ilaçlar hormon dengesizliği yapıyor. Hangi ilaçları kullandın?
Nm88326 daha doğrusunu bilir ama sanırım 31 şubat :)
Kızzz Allah sana ne diyim.. çıktı adım 9a inmez 8e
adet olmadan 6 gün önce erken gebelik testi ile yaptıysan eğer doğrudur sonucun değilse beklemelisin az öncekini latife yaptım canım kızçe sabahtan beri 30 şubat yazıyor ona gönderme yaptım :)
Gönder gelsin canım

HEr ikiside canım, ilaç salıyorlar ve tüperden geçip geçmediğini görüntülüyorlar, böylece tıkanıklık varmı oda görüntülenmiş oluyor, tıkanıklık varsada açılıyor
Hystero Contrast Sonography (HyCoSy) tüpkontrolü yapılacak bana da haftaya ... Rahim filmini şuan gerekli görmedi, ilk hamilelik düşük yok kimyasal da yok diye.

bende 4mm ar demişti sendeki ne kadar dı ölçüsü bana hamile kalırsın o engel değil dedi

Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar..
Canım bu polip bende aylardır var. Rahim duvarında bunu alalım dedi. 9.5 mm di polip. Bunun engel olma ihtimali var dedi. Bakalım nasip belki de bu engeldir. Bilmiyorum ya. Valla çok yorucu bu süreçler kızlar..

Slm kızlar kac gündür giremedim çok sayfa oluşmuş okuyamadım kusura bakmayın. Inşallah hamiş haberleri vardır. Varsa da onları tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kuşaklarına almayı nasip etsin. Bu arada tüm müslüman aleminin kandilini kutluyorum. Ovulasyon testimi silik gördükten sonraki 3. günüm. Dün eğilip doğrulurken sol kasığımda batma oldu. Bugünde evde yürürken sağ kasığımda batma oldu ve dolgunluk hissi var inş. hayra alamettir

Canim erken belirtide olabilir yerlesme gibi yahut ovulasyon belirtiside olabilir ins hayra alamettir agrin

Geç mi yumurtladın canım benim de regle 2 gün kaldı yumurtlamanın da 10. günü. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Evet normalde 14. Günü catlama olmasi gerekirken benim 19. Gün Çatlama oldu o yuzden catlamadan itibaren sayiyorum normalde bat 16 mart

aa bendeki için 4mm o asla engel değil devam et dedi doğrumu demiş acaba

Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah :)))

acıdımı o operasyonda canın birde kaç tl bana söylermisin

acıdımı o operasyonda canın birde kaç tl bana söylermisin
Canım genel anestezi aldım. Haliyle bişi hissetmedim ama genel anesteziden uyanmak çok sıkıntılı oldu. Ebtübasyon olduğu için boğazıma hortum saldılar malum. O hortum boğazımı çok tahriş etti. İki gündür öksürük mahvetti. Üşüttüm bide hasta oldum operasyon sonrası işte.
Canım acıbadem de oldum ben. Bankacıyım anlaşmamız var hastane ile ama Dr prof olduğu için 1500 tl prof farkı verdim.

çok geçmiş olsun canım . rabbim bir daha yaşatmasın inş.

Ama 12. Gün beklenen adet tarihimden 1 Gün sonrasina denk geliyor ya sabir sabir valla en guzel o da evde 4 tane normal gebelik testim var yapsam biliyorum negatif cikacak yapmıyorum
Ben ayın 18 bekkıcem Allahın işi çıkmaz erken birde kalbim pıt kırılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…