Kuzum sen kür felan yapıyor musun?İçimfeki ses öyle diyor
Geçen ay da böyle olmuştu Benim
O yüzden şüpheleniyorum
Yeterli olgunluğa ulaşmıyor sanırım ki o sorun ben de var
Olabilir canım, ilaçlar hormon dengesizliği yapıyor. Hangi ilaçları kullandın?Yok her zaman olan gibi değil hissettiklerimbi tuhafım hayırlara vesile olsun
Doktor bu eksiklikleri biliyor ovülasyon testini önermişti ama demek ki hiç silik olmama sebebi ilaçlar, tam piki görmek için de bekleyeyim bakalım daha ne kadar gidecek
Kızzz Allah sana ne diyim.. çıktı adım 9a inmez 8eNm88326 daha doğrusunu bilir ama sanırım 31 şubat :)
Gönder gelsin canımadet olmadan 6 gün önce erken gebelik testi ile yaptıysan eğer doğrudur sonucun değilse beklemelisin az öncekini latife yaptım canım kızçe sabahtan beri 30 şubat yazıyor ona gönderme yaptım :)
Hystero Contrast Sonography (HyCoSy) tüpkontrolü yapılacak bana da haftaya ... Rahim filmini şuan gerekli görmedi, ilk hamilelik düşük yok kimyasal da yok diye.HEr ikiside canım, ilaç salıyorlar ve tüperden geçip geçmediğini görüntülüyorlar, böylece tıkanıklık varmı oda görüntülenmiş oluyor, tıkanıklık varsada açılıyor
Slm cnm geçmiş olsun öncelikle. Basit bir operasyonmus endişelenmeyin. Bebiş için herşeye katlanmalıyız. inş. Tüp bebeğe ve hsg'ye gerek kalmadan güzel haberleri alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inş denemelere devam
bende 4mm ar demişti sendeki ne kadar dı ölçüsü bana hamile kalırsın o engel değil dedi
Sağolun kızlar..Geçmiş olsun canım
Geç mi yumurtladın canım benim de regle 2 gün kaldı yumurtlamanın da 10. günü. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumLeeSoon sence pazar günü 14martta adete 2 gün kala çıkar mı 9. gün oluyor yumurtlamadan sonra test mi yapsak pazar günü :)
Allah saglikla sihatle nasip etsin insaallahEvet öyle malesefhayırlısıyla artık çocuk sahibi olmak istiyorum çok kafaya takıyorum rahatlatamıyorum kendimi
Canim erken belirtide olabilir yerlesme gibi yahut ovulasyon belirtiside olabilir ins hayra alamettir agrinMerhaba arkadaslar. 3 veya 4 gundur ara ara kasiklarimda sancı hissediyorum, az once bicak saplanmasi gibiydi ve bununla birlikte yine 3 4 gundur inanilmaz susuyorum normalde hic su içemeyen gunde zorla 1 2 bardak icen insanimdir oturdugum yerde koşuya cikmis gibi susayip 2 3 litre su icer oldum. Reglim cok duzenli olmadigi icin tam bilemiyorum ama bi hafta belki 10 gun var henuz. Bu kadar erken gebelik belirtisi yasiyor olmam mümkün mü, yoksa ona yormak icin zorluyor muyum??ovulasyon agrisi olabilir belki
Evet normalde 14. Günü catlama olmasi gerekirken benim 19. Gün Çatlama oldu o yuzden catlamadan itibaren sayiyorum normalde bat 16 martGeç mi yumurtladın canım benim de regle 2 gün kaldı yumurtlamanın da 10. günü. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
aa bendeki için 4mm o asla engel değil devam et dedi doğrumu demiş acabaSağolun kızlar..
Canım bu polip bende aylardır var. Rahim duvarında bunu alalım dedi. 9.5 mm di polip. Bunun engel olma ihtimali var dedi. Bakalım nasip belki de bu engeldir. Bilmiyorum ya. Valla çok yorucu bu süreçler kızlar..
Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah :)))Merhaba hanımlar
Yaklaşık 7 aydır 3. Çocuk için uğraşıyorduk ama yumurtlama dönemimi her seferinde çıkan aksiliklerden dolayı değerlendiremiyorduk. 2 sat önce doktora gittim herşey normal denildi yumurtalıkları uyarmak için klomen verildi. Ama aksilik eşim il dışına gitti ve klomen doğal olarak boşa gitti. Bu ay ovulasyon testi aldım. Eşime çakşır suyu aldım. Düzenli olmasa da içti. Ben de incir kürüne başladım ama evde incir bitince 3 gün sonrası devam etmedim. Ovulasyon da piki gördüm öncesi ve sonrası günü değerkendirdik. Takvimr göre 14. Gün yumurtlama görünüyordu ama testte 12. Gün pik oldu. Bu süre zarfında buralara çok bakmamaya çalıştım. Buarada beklenmedik bir rahatsızlığım oldu.
Dün tomografi çektirmem gerekiyordu ama öncesinden test yaptırdım ve sonuç 17.5 çok şükür bata 5 gün kala öğrendim. Yarın tekrarlıyacam testi.
Çok uzattım biliyorum ama neden yazdım bunları imkanınız varsa mutlaka ovulasyon testi kullanın ve gerçekten kafanızı rahatlattın. Stresin en etkilediği sağlık alanlarında biri gebelik bence.
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın
acıdımı o operasyonda canın birde kaç tl bana söylermisinSağolun kızlar..
Canım bu polip bende aylardır var. Rahim duvarında bunu alalım dedi. 9.5 mm di polip. Bunun engel olma ihtimali var dedi. Bakalım nasip belki de bu engeldir. Bilmiyorum ya. Valla çok yorucu bu süreçler kızlar..
Canım genel anestezi aldım. Haliyle bişi hissetmedim ama genel anesteziden uyanmak çok sıkıntılı oldu. Ebtübasyon olduğu için boğazıma hortum saldılar malum. O hortum boğazımı çok tahriş etti. İki gündür öksürük mahvetti. Üşüttüm bide hasta oldum operasyon sonrası işte.acıdımı o operasyonda canın birde kaç tl bana söylermisin
LeeSoon sence pazar günü 14martta adete 2 gün kala çıkar mı 9. gün oluyor yumurtlamadan sonra test mi yapsak pazar günü :)
Ama 12. Gün beklenen adet tarihimden 1 Gün sonrasina denk geliyor ya sabir sabir valla en guzel o da evde 4 tane normal gebelik testim var yapsam biliyorum negatif cikacak yapmıyorumBacım sabredek gel etme hüsran duymayak
tebrik ederim canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin :)))Canım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
çok geçmiş olsun canım . rabbim bir daha yaşatmasın inş.Canım genel anestezi aldım. Haliyle bişi hissetmedim ama genel anesteziden uyanmak çok sıkıntılı oldu. Ebtübasyon olduğu için boğazıma hortum saldılar malum. O hortum boğazımı çok tahriş etti. İki gündür öksürük mahvetti. Üşüttüm bide hasta oldum operasyon sonrası işte.
Canım acıbadem de oldum ben. Bankacıyım anlaşmamız var hastane ile ama Dr prof olduğu için 1500 tl prof farkı verdim.
Ben ayın 18 bekkıcem Allahın işi çıkmaz erken birde kalbim pıt kırılırAma 12. Gün beklenen adet tarihimden 1 Gün sonrasina denk geliyor ya sabir sabir valla en guzel o da evde 4 tane normal gebelik testim var yapsam biliyorum negatif cikacak yapmıyorum
Canım benimde regle iki günüm var bende yarın yapsam mı acaba :)Geç mi yumurtladın canım benim de regle 2 gün kaldı yumurtlamanın da 10. günü. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?