yok olmadım canım :)love06 canım hasta oldun mu seninle belirtilerimiz ve bat günümüz aynıydı benim halen bel ve sırt agrım var bat son 2 gün kaldı
yok ay orucum başım catlıyolove06 sesin çıkmadı çay mı demliyon
Belirtilerin ne alemde :) ?yok olmadım canım :)
Çok şükür canım :) HSG den sonra hamile kalanlar çok fazlaymış... Kaç dakika sürdü işlem?Kızlar bende hsg den çıktım şimdi, tüpler vs hiçbir sorun yokmuş
18. gün cnm..
Hayırlısı olsun canım, ağrın için civanperçemi veya rezene önerebilirim.. iyi geliyor.kızlar ben adet oldumlove06 gördün mü bu testler bende yanılmaz demiştim 12 martı beklemedim ölüyorum ağrıdan
allahım kabul etsin dayanma gücü versin inşallahyok ay orucum başım catlıyo
Anladım benim de yumurtlama 4 gün gecikti ama regl gecikecek mi bilmiyorumEvet normalde 14. Günü catlama olmasi gerekirken benim 19. Gün Çatlama oldu o yuzden catlamadan itibaren sayiyorum normalde bat 16 mart
Eğer yumurtlaman zamanında olduysa yap canım çıkar bence. Benim geç yumurtlama olmasına rağmen yarın yapacağım test yarın yumurtlamanın 11. Günü olacakCanım benimde regle iki günüm var bende yarın yapsam mı acaba :)
akıntı kesıldı gogus sızım var sadewce senınBelirtilerin ne alemde :) ?
Canım yumurtlaman ne zamandi kaç gün sonra regl oldun yumurtlamadankızlar ben adet oldumlove06 gördün mü bu testler bende yanılmaz demiştim 12 martı beklemedim ölüyorum ağrıdan
aminnallahım kabul etsin dayanma gücü versin inşallah
Tamamdır teşekkürlerBeklenen Adet Tarihi : Bat
Son Adet Tarihi : Sat
Ama benim ilk denemem yumurtlama takibi yapmadım her ay düzenli oluyorum takvime göre hareket ettim :)Anladım benim de yumurtlama 4 gün gecikti ama regl gecikecek mi bilmiyorum
Eğer yumurtlaman zamanında olduysa yap canım çıkar bence. Benim geç yumurtlama olmasına rağmen yarın yapacağım test yarın yumurtlamanın 11. Günü olacak
Ahhh o şüphe insanı mahfediyor Allah'ım umutsuzluğa düşürmesin inşGeçmiş olsun canım
Erken gebelik yapacağım bakalım yarın hayırlısı sağol canım tekrar Allah bağışlasın çok sevindim senin için
Regl belirtilerimin hepsi var büyük ihtimalle bu ay da olmadı canım umitsizim ama işte belki de beklerim bilmiyorum yarın sabahki ruh halime bağlı
Benimde bel ağrım sırt ağrım devam ediyor göğüslerimde agrıyor hiç regl öncesi böyle olmazdımakıntı kesıldı gogus sızım var sadewce senın
28. çatladı sanıyoruz ama birgebenin günlüğü ebru bana çatlamamış dedi ne zaman çatladı inan bilmiyom normal bat 12 marttı ii gün önce oldumCanım yumurtlaman ne zamandi kaç gün sonra regl oldun yumurtlamadan
canım test al garanti olsun :)Ama benim ilk denemem yumurtlama takibi yapmadım her ay düzenli oluyorum takvime göre hareket ettim :)
Canım o bayanı bende takip ediyorum ondan mı aldın testleri ?28. çatladı sanıyoruz ama birgebenin günlüğü ebru bana çatlamamış dedi ne zaman çatladı inan bilmiyom normal bat 12 marttı ii gün önce oldum
Testim var ama sabah ilk idrarla yapayım değil micanım test al garanti olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?