Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben belki dayanamam yaparim pazar günü belki daha erken yaparim bilmiyorum kendime güvenmiyorum kirilirsa kırılsın modundayim
Hadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken

ahhh bi gebe kalanlar duysaaa tecrübelerinden yararlansakk
12. gün kanda çıkıyor, erken gebelik testinde idrarda çıkar genelde. Kaset testte genelde BAT gününde çıkıyor canım.. Hamile değilim ama forumlardan okuduğum kadarıyla yazdım :)))

Benim sağ yumurtalık sanki batma var gibi noluyor bilmiyorum henüz 2. Günüm vücudumu dinliyorum aaa dostlar

İnşallah canım benım daha bekleyeck günüm var sizin dilerim yükselir ve bebiş vardır
Canım sanırım benimki geliyor çünkü iki gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu bir iki damla gelmişti dün de bir damla geldi. Bugün hiç yoktu ve şu an 3-4 damla daha geldi kasıklarım müthiş ağrıyor adet ağrısı gibi akşamı bulmaz adetim gelir başka bahara kaldı bizimki inşallah sizinki hayırla gelir istediğini gibi olur sonuç

12. gün kanda çıkıyor, erken gebelik testinde idrarda çıkar genelde. Kaset testte genelde BAT gününde çıkıyor canım.. Hamile değilim ama forumlardan okuduğum kadarıyla yazdım :)))
neyi baz alarak 12. gün canım peki. mesela benim 28 şubat 1.2 mart pik ti 3 martta çatladı nerden saycam. kimi yumurtlama kimi çatlama diyor

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sizinde en yakın zamanda hayırlı haberler vermenizi dilerim canım benim

Ama benim ilk denemem yumurtlama takibi yapmadım her ay düzenli oluyorum takvime göre hareket ettim :)
Yaa inşallah olmuştur canım test yap o halde erken gebelik testi daha garanti olur sanki
Ahhh o şüphe insanı mahfediyor Allah'ım umutsuzluğa düşürmesin inş
Amin inşallah
28. çatladı sanıyoruz ama birgebenin günlüğü ebru bana çatlamamış dedi ne zaman çatladı inan bilmiyom normal bat 12 marttı ii gün önce oldum
Anladım canım yumurtlamadan sonra 14 gün sayın diyorlar ya o yüzden sordum bende merak ediyorum bakalım ne zaman olacağım

Hadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken
O zaman seni takipteyim canım benimde 7 de çatladı 3. günüm. Tahmini bat ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…