bende aynıyım bekleyıp görelim:)Benimde bel ağrım sırt ağrım devam ediyor göğüslerimde agrıyor hiç regl öncesi böyle olmazdım
Evet inşallah bana da kısmet olur ama benim bir tıkanıklık vs de yokmuş etkisi olmayadabilir. İşlem 2 3 dk sürdüÇok şükür canım :) HSG den sonra hamile kalanlar çok fazlaymış... Kaç dakika sürdü işlem?
Ben belki dayanamam yaparim pazar günü belki daha erken yaparim bilmiyorum kendime güvenmiyorum kirilirsa kırılsın modundayimBen ayın 18 bekkıcem Allahın işi çıkmaz erken birde kalbim pıt kırılır
Ama hszırlığı beklemesi vs hariç tabiEvet inşallah bana da kısmet olur ama benim bir tıkanıklık vs de yokmuş etkisi olmayadabilir. İşlem 2 3 dk sürdü
Ben ovülsyon için dedım yanı yumurtalama programlar tutmayabılıyor garabtı olsun dıyeTestim var ama sabah ilk idrarla yapayım değil mi
Hadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erkenBen belki dayanamam yaparim pazar günü belki daha erken yaparim bilmiyorum kendime güvenmiyorum kirilirsa kırılsın modundayim
Amin canımaminnn aminn canım senide bizleri de sevindirsin rabbim
12. gün kanda çıkıyor, erken gebelik testinde idrarda çıkar genelde. Kaset testte genelde BAT gününde çıkıyor canım.. Hamile değilim ama forumlardan okuduğum kadarıyla yazdım :)))ahhh bi gebe kalanlar duysaaatecrübelerinden yararlansakk
testleri bana burdan biri göderdi canım surelab almadım daha önce ben artımed almıştım içinde 5 adet var 40 tl o da zaten afedersin bir b... yaramadıCanım o bayanı bende takip ediyorum ondan mı aldın testleri ?
Hünnap marka ve Nivalis marka çok güzel.. internetten sipariş verebiliyorsunuz da.Kızlar merhaba doğal organik keçiboynuzu pekmezi nereden bulabilirim var mı bildiğiniz yerler
Sağlıcakla gelsin bebişAtayım canim dun yapmistim bugun yapmadim baska
Canım sanırım benimki geliyor çünkü iki gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu bir iki damla gelmişti dün de bir damla geldi. Bugün hiç yoktu ve şu an 3-4 damla daha geldi kasıklarım müthiş ağrıyor adet ağrısı gibi akşamı bulmaz adetim gelir başka bahara kaldı bizimki inşallah sizinki hayırla gelir istediğini gibi olur sonuçİnşallah canım benım daha bekleyeck günüm varsizin dilerim yükselir ve bebiş vardır
neyi baz alarak 12. gün canım peki. mesela benim 28 şubat 1.2 mart pik ti 3 martta çatladı nerden saycam. kimi yumurtlama kimi çatlama diyor12. gün kanda çıkıyor, erken gebelik testinde idrarda çıkar genelde. Kaset testte genelde BAT gününde çıkıyor canım.. Hamile değilim ama forumlardan okuduğum kadarıyla yazdım :)))
minnoşş bugün seninle uğraşamadım :) hiç bugün sende ayın kaçı de bakalım heleHünnap marka ve Nivalis marka çok güzel.. internetten sipariş verebiliyorsunuz da.
Amin canim Allah razı olsunSağlıcakla gelsin bebiş
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sizinde en yakın zamanda hayırlı haberler vermenizi dilerim canım benimCanım sanırım benimki geliyor çünkü iki gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu bir iki damla gelmişti dün de bir damla geldi. Bugün hiç yoktu ve şu an 3-4 damla daha geldi kasıklarım müthiş ağrıyor adet ağrısı gibi akşamı bulmaz adetim gelir başka bahara kaldı bizimki inşallah sizinki hayırla gelir istediğini gibi olur sonuç
Yaa inşallah olmuştur canımAma benim ilk denemem yumurtlama takibi yapmadım her ay düzenli oluyorum takvime göre hareket ettim :)
Amin inşallahAhhh o şüphe insanı mahfediyor Allah'ım umutsuzluğa düşürmesin inş
Anladım canım yumurtlamadan sonra 14 gün sayın diyorlar ya o yüzden sordum bende merak ediyorum bakalım ne zaman olacağım28. çatladı sanıyoruz ama birgebenin günlüğü ebru bana çatlamamış dedi ne zaman çatladı inan bilmiyom normal bat 12 marttı ii gün önce oldum
O zaman seni takipteyim canımHadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken
Teşekkürler darısı başına inşallahTebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?