Ben de eşimde aglütinasyon sorunu olduğunu aşılama yaptırdığımız gün öğrendim. Geçtiğimiz cumartesi oldu aşılamam bize de açıklanamayan infertilite teşhisi kondu 3 yıldır olmuyo bu ay aşılama denedik sperm numunesi dökümanını incelerken dikkatimi çekti yıkama öncesi aglütinasyon pozitif sonrası negatif. Daha önceki testlerde ya yoktu bu değer ya da dikkatimi çekmedi. Ama yıkama sonrası negatif olması umutlandırdı beni. Belki de bunca zaman olmamasının sebebi buydu ve bu vesileyle çözülmüş olacak. Doktoruma soramadım ama internetteki makaleler çok da umut verici değil. Yıkama sonrası çözülebilen bi sorunmul neyse ki :)2 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. esimde Aglütinasyon pozitif çıkmıştı ama bi kaç doktora sordum bu gebeliği etkilemez dedi. her yoldu denedik ya gün aşırı denedik , her gün denedik, yumurtlama öncesi sonrası olarak 5 gün , bu ayda sadece pik ve bir gün sonrası denedik. yani herşeyi denedim. çakşır otunu dedim , bi macun var onu denedim. denemedik şey kalmadı :) işte 2 tanesi kimyasal gebeliğie denk geldi. hala umutla azimle devam ediyorum. ama bu ay da olmazsa doktorum dedi tedavi başlayalım diye. bu arada 4 kere doktor değiştirdim bi problem mi var diye ama yok herşeye bakıldı. hatta bi doktor beni çok kötü azarladı bile yani ne durumda olanlar geliyor hamile kalıyor sen neden bu kadar kafana takıyorsun diye. ama o öyle akışına bırakmak olmuyo yani
Ayy seninle aynıyız canım benim de ayın 8inde çatladı. İnşallah birlikte güzel haber alırız.Hadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken
bize de infertilite dedi en son işte bizde bu ay başlicaz sanıyorum aşılamaya. yıkama dediğiniz ne oluyor. eşime üroloji bu etkilemez felan dedi kendi dokturumuzda öyle dedi. ama dediğiniz gibi bende okudum ve pozitif olanlar da olmuyo demişti hep.Ben de eşimde aglütinasyon sorunu olduğunu aşılama yaptırdığımız gün öğrendim. Geçtiğimiz cumartesi oldu aşılamam bize de açıklanamayan infertilite teşhisi kondu 3 yıldır olmuyo bu ay aşılama denedik sperm numunesi dökümanını incelerken dikkatimi çekti yıkama öncesi aglütinasyon pozitif sonrası negatif. Daha önceki testlerde ya yoktu bu değer ya da dikkatimi çekmedi. Ama yıkama sonrası negatif olması umutlandırdı beni. Belki de bunca zaman olmamasının sebebi buydu ve bu vesileyle çözülmüş olacak. Doktoruma soramadım ama internetteki makaleler çok da umut verici değil. Yıkama sonrası çözülebilen bi sorunmul neyse ki :)
Ay benimde 7 de çatladı erken oldu bu ay çatlamaO zaman seni takipteyim canımbenimde 7 de çatladı 3. günüm. Tahmini bat ne zaman senin
2 ay önce yaptırdım. Normal çıktı hepsi. Bugün enfeksiyon var mı diye gittim. Çok az varmış fitil verdi doktor. İlkini bu gece diğerini 3 gün sonra kullan dedi. Şimdi aklıma takıldı 2 gün önce testim negatif çıktı ama ya hamileysem ve fitili kullanırsam zarar verir mi kiladymiracle canım sen hormon testlerini yaptırdın mi ben bu ay denk gelirse düşünüyorum da yaptırmayı
Demir ilacı kullanıyorum şu an hap, d vitamini kullandım ve folik asit kullanıyorumKuzum sen kür felan yapıyor musun?
Olabilir canım, ilaçlar hormon dengesizliği yapıyor. Hangi ilaçları kullandın?
Kızzz Allah sana ne diyim.. çıktı adım 9a inmez 8e
Gönder gelsin canım
18 bugün oluyor umarım yumurtluyorumdur ben hep t çizgisini daha koyu görmeyi bekledim ama bilemedim18. gün cnm..
Bir şey olmuyor diye biliyorum canım ben kızıma fitil kullanırken hamile kalmıştım2 ay önce yaptırdım. Normal çıktı hepsi. Bugün enfeksiyon var mı diye gittim. Çok az varmış fitil verdi doktor. İlkini bu gece diğerini 3 gün sonra kullan dedi. Şimdi aklıma takıldı 2 gün önce testim negatif çıktı ama ya hamileysem ve fitili kullanırsam zarar verir mi ki
Aşılamada işlem öncesi spermler yıkama denen bir işlemden geçiyor ve en sağlıklı spermler seçilerek rahme enjekte ediliyor. Umarım hamilesindir de gerek kalmaz aşılamaya ama ben kendi durumumu bu aglütinasyon a bağladım nedense. Çünkü mutlaka bi sebebi olması gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyor ama bana saçma geliyo ve bir kişi daha kafana çok takıyosun ondan olmuyo derse ağzına vurucam suuuusss diyebize de infertilite dedi en son işte bizde bu ay başlicaz sanıyorum aşılamaya. yıkama dediğiniz ne oluyor. eşime üroloji bu etkilemez felan dedi kendi dokturumuzda öyle dedi. ama dediğiniz gibi bende okudum ve pozitif olanlar da olmuyo demişti hep.
çatlama gününü baz alarak canım benim. pik gördüğünün ertesi günü, pik rengi aniden değişiyor..neyi baz alarak 12. gün canım peki. mesela benim 28 şubat 1.2 mart pik ti 3 martta çatladı nerden saycam. kimi yumurtlama kimi çatlama diyor
belki yerleşme kanamasıdır. nasıldı tam olarak rengi ve miktarıHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay
demir seviyesi hamilelik için çok ama çok önemli... o zaman yarın da yap, bazen pik2 3 gün kadar sürebiliuor.. ama yine de bugünleri değerlendirin, bazen 2 yumurta oluyor biri önce çatlayabiliyor. böylece yakalayabilirsiniz, şansınız daha fazla olur.Demir ilacı kullanıyorum şu an hap, d vitamini kullandım ve folik asit kullanıyorum
18 bugün oluyor umarım yumurtluyorumdur ben hep t çizgisini daha koyu görmeyi bekledim ama bilemedim
benim deyaş 35 bu ay rahim filmi çektirdim sğ tüp tıkalıymış açıldı ama sanki adet olacakmışım gibi bir his var yarınAşılamada işlem öncesi spermler yıkama denen bir işlemden geçiyor ve en sağlıklı spermler seçilerek rahme enjekte ediliyor. Umarım hamilesindir de gerek kalmaz aşılamaya ama ben kendi durumumu bu aglütinasyon a bağladım nedense. Çünkü mutlaka bi sebebi olması gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyor ama bana saçma geliyo ve bir kişi daha kafana çok takıyosun ondan olmuyo derse ağzına vurucam suuuusss diyeBen de sizin gibi hep sebep aradım hormonlar normal çıktı rahim filmi sonucu da normal çıktı ve ben buna üzüldüm çünkü kesin tüplerim tıkalı diyodum ve gerekli işlem neyse yapılır o zaman hamile kalırım diyodum her test normal çıktıkça üzülür mü insan
Bu kadar erken çıkması çok güzel birşeyPiki 24 ve 27sinde iki defa gordum canim martin 5indede kil gibi cizgi gordum testte yani bata 8 gun kala sonra 5 gun kaladanet gordum cizgiyi bat 13 mart henuz daha var yani
Hep birlikte yapalım benimde 12.günüm oluyor@LeeSoon sence pazar günü 14martta adete 2 gün kala çıkar mı 9. gün oluyor yumurtlamadan sonra test mi yapsak pazar günü :)
Birde merak ettiğim sabah ilk idrarla mı? Birde testleriniz hep erken gebelik testi miydi yaparken?Piki 24 ve 27sinde iki defa gordum canim martin 5indede kil gibi cizgi gordum testte yani bata 8 gun kala sonra 5 gun kaladanet gordum cizgiyi bat 13 mart henuz daha var yani
Ay içim rahatladı canım çok sağolBir şey olmuyor diye biliyorum canım ben kızıma fitil kullanırken hamile kalmıştım
Genelleme demiştik umudunu kesme diye canım birde döngü de dengesizlik olunca arada bir şaşar bu yumurtlama her ay aynı gün yunurtlayacsğoz diye şart yokKızlar ben sonunda yumurtladımama testlerim çok garip değil mi 22. günümde de baya koyuydu sonra silikleşmişti. Bir de 25. gün yumurtlama görmeme çok şaşırdım benim adet döngüm 30-35 ve ben en geç 20-21. gün yumurtladığımı düşünüyordum bir de akıntım filan bitti benim sağ kasığımda batma var bugün yalnız çok güzelmiş bu piki koyuluğu görmek
İlaçsız yapılcak demek duymamıştım onu hiç, inşallah hayırlara vesile olurHystero Contrast Sonography (HyCoSy) tüpkontrolü yapılacak bana da haftaya ... Rahim filmini şuan gerekli görmedi, ilk hamilelik düşük yok kimyasal da yok diye.
Senin ovulasyondan sonra 12. Gün mü? Benim henüz 5. Gün ovulasyondan sonra ya çok erken malesef keske yapsam da sonucu alsamHep birlikte yapalım benimde 12.günüm oluyorne olacaksa olsun
Bana da infertilite dedilerbize de infertilite dedi en son işte bizde bu ay başlicaz sanıyorum aşılamaya. yıkama dediğiniz ne oluyor. eşime üroloji bu etkilemez felan dedi kendi dokturumuzda öyle dedi. ama dediğiniz gibi bende okudum ve pozitif olanlar da olmuyo demişti hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?