Sen daba hakindan goruyorsndelr t koyu ama c kadr koyu mu acaba
Benim icin de erken canim 5 Gün yani imkansiz doğru sonucu gormek gulelim istedim azıcıkHadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken
Bugün 8.günüm canım. Pazar 12.günüm oluyorSenin ovulasyondan sonra 12. Gün mü? Benim henüz 5. Gün ovulasyondan sonra ya çok erken malesef keske yapsam da sonucu alsam
Tsk ederım melo hem eşime hem kendime alcampro time women içeriğilove06
Protime Women; Güçlü Antioksidan desteği ile kadın üreme sağlığı ve gebelik oranı artışını destekleyen saşe form kombinasyondur. Oksidatif stres üzerindeki nötrleyici etkisi ile gebelik oluşumu için uterusun hazırlanmasına ortam hazırlar.
- Yumurtalık kalite ve rezervlerinde sıkıntı yaşayan
- Çocuk sahibi olmayı planlayan
- Üreme sağlığı kalitesini artırmak isteyen,
- Polikistik Over sendromu yaşayan (PCOS)
- Infertilite riski taşıyan
- Tüp bebek tedavisi almaya hazırlanan
- Yumurta dondurma işlemine hazırlanan
- Libido sorunu yaşayan kişilerde tavsiye edilir.
Bende bir şey olmaz diye biliyorum ama sen yine de reglin yakınsa bekle istersen kesin olsun. Bende bu ay gidecegim hormonlar için inşallah bakalım denk getirebilirsem2 ay önce yaptırdım. Normal çıktı hepsi. Bugün enfeksiyon var mı diye gittim. Çok az varmış fitil verdi doktor. İlkini bu gece diğerini 3 gün sonra kullan dedi. Şimdi aklıma takıldı 2 gün önce testim negatif çıktı ama ya hamileysem ve fitili kullanırsam zarar verir mi ki
Bununla birlikte klomen kullanmanın zararı olurmu acabapro time women içeriğilove06
Protime Women; Güçlü Antioksidan desteği ile kadın üreme sağlığı ve gebelik oranı artışını destekleyen saşe form kombinasyondur. Oksidatif stres üzerindeki nötrleyici etkisi ile gebelik oluşumu için uterusun hazırlanmasına ortam hazırlar.
- Yumurtalık kalite ve rezervlerinde sıkıntı yaşayan
- Çocuk sahibi olmayı planlayan
- Üreme sağlığı kalitesini artırmak isteyen,
- Polikistik Over sendromu yaşayan (PCOS)
- Infertilite riski taşıyan
- Tüp bebek tedavisi almaya hazırlanan
- Yumurta dondurma işlemine hazırlanan
- Libido sorunu yaşayan kişilerde tavsiye edilir.
senin yaşın kaçtı şekerim al valla gücün varsa bekleme bile ben de durumlar ahim biraz borç çok bizde :) ev aldık 7 ay önce ödemeler çok bunlar bana lüks bu ara annem aldı zaten bu aldıklarımı daTsk ederım melo hem eşime hem kendime alcam
Sanki biraz daha var yarın tam koyu olur ya da gece bir daha yap kesin olurKızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsemDün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?
canım bu pik gibi bu gece değerlendir dicem ama ama sakın yarın sabah yap kandilde hamile kalanların bebekleri sakat olur derler batıl değil etrafımda 3 kişi var onların yalancısıyım bende sen bilirsin yinede ama yarın sabah erken kalk yap zaten yumurtanın ömrü 24 saatKızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsemDün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?
Aminnn inşllah Allah razı olsunEttim canim hepinize ettim allahim kabul etsin insallah
Ama benim tek umudum progestorunum 22.7 çıktı ona umut bağladımAynı zamana denk geldi seninle benimki ben korkuyorum yinede ya cuma beraber yapalım
Aynı renk olarak görüyorum benSen daba hakindan goruyorsndelr t koyu ama c kadr koyu mu acaba
Inşallah canım benim inşallah.Ay benimde 7 de çatladı erken oldu bu ay çatlamainşallah güzel haberler alırız
belki yerleşme kanamasıdır. nasıldı tam olarak rengi ve miktarı
bilemedim ki kuzum ya eczaneye soralım bende aynı şeyi düşünmedim değilBununla birlikte klomen kullanmanın zararı olurmu acaba
Bende amh düşük klomen verdi doktor ama fayda görmeyebilirsin dedi, belki böyle bi takviyeyle işe yarayabilri, birde eczanedenmi aldınız internettenmi bende alsammı acababilemedim ki kuzum ya eczaneye soralım bende aynı şeyi düşünmedim değil
bilemedim ki kuzum ya eczaneye soralım bende aynı şeyi düşünmedim değil
internetten aldım canım pro time 162 tl al bir dene bakalım klomen 19 tlBende amh düşük klomen verdi doktor ama fayda görmeyebilirsin dedi, belki böyle bi takviyeyle işe yarayabilri, birde eczanedenmi aldınız internettenmi bende alsammı acaba
kaç amh ın . klomene neden fayda göremezsin dediBende amh düşük klomen verdi doktor ama fayda görmeyebilirsin dedi, belki böyle bi takviyeyle işe yarayabilri, birde eczanedenmi aldınız internettenmi bende alsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?