Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı canım benm daha çok erken 8 de çatladı bugun daha 2. Günüm 5. Günde anca rahime yerleşiyor sonra kanda sonra idrarda çıkck bnm için erken
Benim icin de erken canim 5 Gün yani imkansiz doğru sonucu gormek gulelim istedim azıcık

pro time women içeriği love06

Protime Women; Güçlü Antioksidan desteği ile kadın üreme sağlığı ve gebelik oranı artışını destekleyen saşe form kombinasyondur. Oksidatif stres üzerindeki nötrleyici etkisi ile gebelik oluşumu için uterusun hazırlanmasına ortam hazırlar.

• Yumurtalık kalite ve rezervlerinde sıkıntı yaşayan
  • Çocuk sahibi olmayı planlayan
  • Üreme sağlığı kalitesini artırmak isteyen,
  • Polikistik Over sendromu yaşayan (PCOS)
  • Infertilite riski taşıyan
  • Tüp bebek tedavisi almaya hazırlanan
  • Yumurta dondurma işlemine hazırlanan
  • Libido sorunu yaşayan kişilerde tavsiye edilir.

Tsk ederım melo hem eşime hem kendime alcam

Bende bir şey olmaz diye biliyorum ama sen yine de reglin yakınsa bekle istersen kesin olsun. Bende bu ay gidecegim hormonlar için inşallah bakalım denk getirebilirsem

Kızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsem Dün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?

Eklentiler

• Screenshot_20210310-164207_Gallery.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 37
Bununla birlikte klomen kullanmanın zararı olurmu acaba

Tsk ederım melo hem eşime hem kendime alcam
senin yaşın kaçtı şekerim al valla gücün varsa bekleme bile ben de durumlar ahim biraz borç çok bizde :) ev aldık 7 ay önce ödemeler çok bunlar bana lüks bu ara annem aldı zaten bu aldıklarımı da

Kızlar benim bugün pik mi sizce. Bi yorumlar mısınız rica etsem Dün baya silik çıktı diye üzülmüştüm. Ama bugün koyu çıktı pik midir yoksa var mıdır daha zamanı?
canım bu pik gibi bu gece değerlendir dicem ama ama sakın yarın sabah yap kandilde hamile kalanların bebekleri sakat olur derler batıl değil etrafımda 3 kişi var onların yalancısıyım bende sen bilirsin yinede ama yarın sabah erken kalk yap zaten yumurtanın ömrü 24 saat

belki yerleşme kanamasıdır. nasıldı tam olarak rengi ve miktarı
meowme Belki de ama yerleşme kanamasına açık pembe ve kahve diyorlar. Benim ki kırmızı renk. Tek bir fark var özür dileyerek söylüyorum; normalde 1. ve 2. gün yoğun geçer adetim ama bunda dün tüm gün 1 ped, bugün de yarısı bile değil..

Bende amh düşük klomen verdi doktor ama fayda görmeyebilirsin dedi, belki böyle bi takviyeyle işe yarayabilri, birde eczanedenmi aldınız internettenmi bende alsammı acaba
internetten aldım canım pro time 162 tl al bir dene bakalım klomen 19 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…