Yok canım almıyor aile hekimine söylemen lazım sanırımKızlar test için sağlık ocağı ücret alıyor mu ? Birde ne diyorsunuz kan verirken çok sorguluyorlar mı
Aman dikkat et çocuk düşerİnşallah canım benım kasılma batma oluyor hayırlı haberler alırız inşallah sağa sola belirti bakmaktan başım döndü bir yere bakmam artık adet beklicem
Valla zerre dikkat edemiyorum firtina gibi bir oğlan var sırtımdan inmiyor kosuyoruz zıplıyoruz top oynuyoruz ben bu ilgiyi ondan bi anda kesemem yavas yavas sakinlascem calisanlar var kaynanam var iki kati gunde 50 kere inip çıkıyorum kumaslari sererken 50 kiloluk topu demire asıyorum hic dikkat etme sansim yok. Ama şu kani vereyimde atolyedeki islerimi birazini birakcam baskasinaAynen o akşam olmaz şimdi ama sakın işe falan çok kaptırma dikkat et kendine yorma bak
Yaa mükemmel olur inşallah ama umudum yok belirtilerim başladıBirde hamile çıkıyormuşsun şokkkk
Bencede var gibi. Yarın kan tahliliyle netlestirebilirsiniz. Hakkınizda hayırlısı olsunKizlar meraba 9 10 mart günümdü olmadım test yaptım kırmızı oldu negatifti ama tam suzulmedi idrar sonra kırmızılık dagildi pozitife dondu sizce hamilelik varmidir 1 2 saat içinde olduEki Görüntüle 2799317
Canim ozel bi durumunmu var. Saglik ocağı ucretsiz sorgulama ancak doktorun seni taniyorsa yapar sorgulama. Aile hekimine gitmek zorundasin çünküKızlar test için sağlık ocağı ücret alıyor mu ? Birde ne diyorsunuz kan verirken çok sorguluyorlar mı
Benim evde yapılmış belki 50 ye yakın vardır çıkmayacağını bildiğim halde ilk defa yapıyormuş heyecanı hissediyorumYarın sabah sırf test yapmış olmak için test yapacağım o heyecanı yaşamak içinzaten 1-2 güne sökülür reglim tüm belirtiler başladı yarın testten sonra bile sökülebilir
Yok ücretli mi diye merak ettim sadece :) bat son bir gün bugünü saymazsak :) bel ağrım mevcut ay çok heyecanlıyım ya :))Canim ozel bi durumunmu var. Saglik ocağı ucretsiz sorgulama ancak doktorun seni taniyorsa yapar sorgulama. Aile hekimine gitmek zorundasin çünkü
Valla benim telefona bildirim gelmiyor o surekli bip bip gelince benimki dedi ne oluyor kiminle konusuyorsun bu kadar bende komple kapattim bildirimi karda yürüyüp izimi belli etmiyorum yaniDüşünsene minnacık yeni doğmuş pıt etse uyanan uşağı sessiz de kesin olur telefonmsen şimdi ikinciyi doğıracaksın nasipse varsa sendeyse inşlh seninle tekrar görüşürüm bakıcam çocuk olsa ne olacak diyck misin hergün burada olacaksın bunu dedin ya inadına seni yazıp etiketlicem
Evde test yapmadinmi ben tam 11 gun once basladim test yapmayaYok ücretli mi diye merak ettim sadece :) bat son bir gün bugünü saymazsak :) bel ağrım mevcut ay çok heyecanlıyım ya :))
Bende öyleyim sanırım zevk olsun diye test yapıyorumBenim evde yapılmış belki 50 ye yakın vardır çıkmayacağını bildiğim halde ilk defa yapıyormuş heyecanı hissediyorum
Anladım canım tabi meşakkat olunca zor bende ne kadar dikkat edeyim desemde çalışıyorum akşama kadar ayaktayım zorlanıyorum çoğu zaman. En azından kanı ver değerlerin çıksın dediğin gibi biraz ertele her şeyden önemli senin durumun. Maşallah yavruna da muhabbetiniz daim olsunValla zerre dikkat edemiyorum firtina gibi bir oğlan var sırtımdan inmiyor kosuyoruz zıplıyoruz top oynuyoruz ben bu ilgiyi ondan bi anda kesemem yavas yavas sakinlascem calisanlar var kaynanam var iki kati gunde 50 kere inip çıkıyorum kumaslari sererken 50 kiloluk topu demire asıyorum hic dikkat etme sansim yok. Ama şu kani vereyimde atolyedeki islerimi birazini birakcam baskasina
Valla japon pazarindan aslanlar gibi erken gebelik testi alıyorum 5 tl adete sekiz gun kala kil gibi cizgi gosterdi bana. 5 gun kalada certain marka normal eczanedeki 5 liralik kaset testle gordum net cizgiyiŞu erken gebelik testler çok pahalı kızlar ya dün sordum 55 TL dedi günümü beklerim daha iyi dedim
Amin canim allah razi olsun oglumla yine ilgilenirim rabbim korur karnimdakini insallah ama isi baya hafifletirimAnladım canım tabi meşakkat olunca zor bende ne kadar dikkat edeyim desemde çalışıyorum akşama kadar ayaktayım zorlanıyorum çoğu zaman. En azından kanı ver değerlerin çıksın dediğin gibi biraz ertele her şeyden önemli senin durumun. Maşallah yavruna da muhabbetiniz daim olsun
Demi adamlar liseli aşıklar gibi elde tel hiç elimde tel olmayan benValla benim telefona bildirim gelmiyor o surekli bip bip gelince benimki dedi ne oluyor kiminle konusuyorsun bu kadar bende komple kapattim bildirimi karda yürüyüp izimi belli etmiyorum yani
Valla benim aile hekimim o kadar tatlı ki ne dersem hemen yapıyor ilk test vermek istediğimde tamam canım hadi git yaptır güzel haberi hemen paylaş benimle demiştiCidden bende merak ediyorum kan vermede aile hekimine ne diyorsunuz? Bana ahiret sorusu soruyorlar günün geçti mi yok kaç gün geçti şu gün diyorum erken 1 hafta geçmesi lazım diyorlar. 5 gün geçtiği oldu ne var iki gün için kavga ediyorlarsonra adetim var ama az dün oldum bugün birşey yok diyorum olmazsan gel diyorlar tamam sizin dediğiniz olsun adet edeceksiniz illa tamam diyorum o gün bugündür çekiniyor gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?