Adet gününde yaptim yorgunluk uykusuzluk çekiyorum bide akintim çok enfeksiyon da var galibaBencede var gözünüz aydınhiç bir belirtiniz var mı? Birde catlamadan sonra kaçıncı gün bu testi yaptınız?
Gittigin zaman doğum sigortasi yaptircam bu yuzden beta hcg istediler hamile olup olmadigima dair de ver kani çıkCidden bende merak ediyorum kan vermede aile hekimine ne diyorsunuz? Bana ahiret sorusu soruyorlar günün geçti mi yok kaç gün geçti şu gün diyorum erken 1 hafta geçmesi lazım diyorlar. 5 gün geçtiği oldu ne var iki gün için kavga ediyorlarsonra adetim var ama az dün oldum bugün birşey yok diyorum olmazsan gel diyorlar tamam sizin dediğiniz olsun adet edeceksiniz illa tamam diyorum o gün bugündür çekiniyor gitmiyorum
İnşallah canım benim amin. Güzel haberlerini bekliyoruzAmin canim allah razi olsun oglumla yine ilgilenirim rabbim korur karnimdakini insallah ama isi baya hafifletirim
Ula benimkide bugun git iki gun sonra gel dedi yaa uçucam bu doktora benVal
Valla benim aile hekimim o kadar tatlı ki ne dersem hemen yapıyor ilk test vermek istediğimde tamam canım hadi git yaptır güzel haberi hemen paylaş benimle demiştibazıları öyle ama cidden ahiret sorusu soruyorlar uğraştırıp duruyorlar valla gönder yapsın demi ne kaybedeceksin
Ahahhaha fikre bak yaGittigin zaman doğum sigortasi yaptircam bu yuzden beta hcg istediler hamile olup olmadigima dair de ver kani çıkçakallık degilmi
Hahaha bende diyodum cay demleyelim sen bu sitede neler okuyosun boyle diye guluyodu banaDemi adamlar liseli aşıklar gibi elde tel hiç elimde tel olmayan ben2 aydır tlfn kurdu oldum çok haklılar çıkamıyorum buralardan kadınlar alt üst ediyorum aklıma başka şey geliyor bende o olunca kar yürüyüp iz belli etmemekten başka çarem kalmıyor ama biliyor buraya girdiğimi ee başka yeni ne öğrendin diyor bana
Tekrar hayirli olsun yasiniz kactiSırt bel bacak ağrısı akıntı yok göğüs ağrısı yok pik 26 Şubat bat 9 Mart 8 Mart'ta kan verdim 1.9 10 Mart kan verdim 30.4
Şans işte denk gelene bak sanki kendisi yapacak testi alt tarafı tamam diyeceksinUla benimkide bugun git iki gun sonra gel dedi yaa uçucam bu doktora ben
Tabi kızım oyle dedim ben sigorta icin yaptirdim hic sormadı iki gun once sepetledi beniAhahhaha fikre bak yaçok mantıklı
Madem öyle işte böyle iki gün sonra da olsa çatır çatır tamam diyecekTabi kızım oyle dedim ben sigorta icin yaptirdim hic sormadı iki gun once sepetledi beni
Çok mantıklı evettGittigin zaman doğum sigortasi yaptircam bu yuzden beta hcg istediler hamile olup olmadigima dair de ver kani çıkçakallık degilmi
Yok ben takvim uygulamasini kullaniyorum 2 aydir ordaki yumurtlama zamanina gore hareket ediyorum bakalim bu ay ne olacak hic suana kadar ovulasyon kullanmadimAh keşke olsaydım, kimyasal gebelikmiş bu akşam öğrendim.Ama sorun yokmuş bir sonraki ay daha iyi olur dedi doktor. Ben yumurtlama takvimine göre deniyordum ama bu ay yumurtlama takvimime göre yumurtlsma günümden 3-4 gün önce çalışmaya başladım. Bel altına yastık koyma ve ayaklarımı 1 saat yukarda tuttum. Bu sefer ilk defa testlerim pozitif çıkmıştı. Ama sanırım yumurtlamayı tutturamıyordum ben. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Siz ovulasyon testi aldınız mı?
Aynen aynen yalniz benim sigorta sirketi diyecek huy be arkadas hemenmi hamile kaldin sigortayi yaptırır yaptırmaz kedi gibiMadem öyle işte böyle iki gün sonra da olsa çatır çatır tamam diyecekdiğer kızlara da ilham olur belki bu fikrin
Nasil yani oyle bisey ben hiç duymadım canim niye iptal oluyorkiÇok mantıklı evett2 ay önce yaptırdım bu 3. ayım. Gebelik olmazsa sözleşme iptal malesef. Yeniden yaptırmak zorunda kalacağım offf
Hayirlisiyla olur insallah birdaha ki aydaAh keşke olsaydım, kimyasal gebelikmiş bu akşam öğrendim.Ama sorun yokmuş bir sonraki ay daha iyi olur dedi doktor. Ben yumurtlama takvimine göre deniyordum ama bu ay yumurtlama takvimime göre yumurtlsma günümden 3-4 gün önce çalışmaya başladım. Bel altına yastık koyma ve ayaklarımı 1 saat yukarda tuttum. Bu sefer ilk defa testlerim pozitif çıkmıştı. Ama sanırım yumurtlamayı tutturamıyordum ben. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Siz ovulasyon testi aldınız mı?
0.4 lük tü benim
Ben enox ta denedim o daha çok acıtıyor Oksapar acı yapmadıBende sıkıntı yasamadim oksapardan sadece biraz daha can yakiciydi oksapar o kadar
Ne bilim canim valla ama buzdolabina koyunca hic hissetmiyor insan igneyi yaparkenBen enox ta denedim o daha çok acıtıyor Oksapar acı yapmadı
Sanane kardeşim ben bunun için sigorta yaptırıyorum demiAynen aynen yalniz benim sigorta sirketi diyecek huy be arkadas hemenmi hamile kaldin sigortayi yaptırır yaptırmaz kedi gibi
Ne bilim bende anlamadım ki canim eşim görüştü konuştu. 3 ay müddet mi ne vermişler ee hadi olmadi ne olacak dedim. Yeniden yaptırmamiz gerekiyor dedi. Yoksa sigorta şirketleri nasıl kazanç sağlayacak dedi. Kafam karışık benimdeNasil yani oyle bisey ben hiç duymadım canim niye iptal oluyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?