afiyet olsun bende cumnartesi alışverıs yapcam nevgros bılırısn sen :) kendımı alısverıse vereyım bırazaldım ben havuç resim atacaktım atmadım :)n yiyelim şifa niyetine
doğalı daha mantılı hakketBir de eşe keçiboynuzu yedirin diyorlar. Bizim ev keçiboynuzu doldu kıtır kıtır :)
Adete az kalıyor ayın 17 falan olcam gibi ya da 18Ooo hosgeldin tertip nasılsın yoktun gözüm seni aradi
Canım instagramdan mı attın testlerini ebruya ?bende gecen ay onla takip ettım bende sıparsım verıce sımdı
toptancı gibi :) he yap havuç al pekmez al sor adama duvara tırmancaz neler var de :)afiyet olsun bende cumnartesi alışverıs yapcam nevgros bılırısn sen :) kendımı alısverıse vereyım bıraz
ben resım atmadım melo atmısdı sanırım o na bılgı verdı ama nezman yazsan bılgı alırısnCanım instagramdan mı attın testlerini ebruya ?
Valla bize de öyle söylediler, ben hafifçe kaynattım biraz yumuşasın diye sonra çekirdeğiyle beraber yiyoruz. Çok tatsız ya da çok yedik bıktık artık ama en azından günde 1 tane yenir. :)doğalı daha mantılı hakket
aynen senle ben bu ay dış kulvardan geliyoruz hadi bakalımBen de kimyasalla elendimEbru ceylan ı okudum ben de ben de bu ay ovülasyon testi alacağım. Hadi inşallah nisan adayları başlasın :)
a bak oda var ben ıs guc okul derken yrouluyrum vıtamınde az bende kendıme esımede macun alcam hep ısteyelım hep yorulamdan üşünmeden atlatalım su 10 gunu ::)))toptancı gibi :) he yap havuç al pekmez al sor adama duvara tırmancaz neler var de :)
Ay hadi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz10 gün sonra erken gebelik testi yap doğru çıkar canım
10 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman hayırlısı olsun herkes içinnilk hamileliğimde adet günümde hamilelik ve ovulasyon testi yaptım negatifti .3 gün gecikti tekrar ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı peşine su içip hamilelik yaptım 2.çizgi silik çıktı yani adet gunumde dahi çıkmamıştı. gününü bekle bence canım bazen yanıltıcı oluyor
Valla ben zaten çok sabırsız biriyim bu konuda iyice beter oldum10 gün sonra başlayabilirsin testeben öyle yapıcam daha fazla bekleyemem sabırda bi yere kadar
aynen ne ilaçlar ıcıyruz onumu yıyemıcez ay:)Valla bize de öyle söylediler, ben hafifçe kaynattım biraz yumuşasın diye sonra çekirdeğiyle beraber yiyoruz. Çok tatsız ya da çok yedik bıktık artık ama en azından günde 1 tane yenir. :)
Ben aldım bugün gelsin bakalım ilk denemeydi ikinci denemede ovülasyonla deneyim bakalımBen de kimyasalla elendimEbru ceylan ı okudum ben de ben de bu ay ovülasyon testi alacağım. Hadi inşallah nisan adayları başlasın :)
Gidişimiz suskun olmuştu ama dönüşümüz muhteşem olacak ahahah ben daha dün ağlıyordum kız bugün bir gaza geldim :)aynen senle ben bu ay dış kulvardan geliyoruz hadi bakalım
benim salı çatladı dün sol kasığıma belime ve sol ayağıma ağrı girdi bende anlamadımBen bıraktım canım testi siz dilerseniz devam edin tabiki yumurtlama dönemi ağrım oluyor ama bnm
Olsun hemen bilinçli başlamak daha iyi oluyor ben daha yeni ovülasyon testi deneyeceğim. Dünden sonra bir aydınlanma yaşıyorum bakalım.Ben aldım bugün gelsin bakalım ilk denemeydi ikinci denemede ovülasyonla deneyim bakalım
inşBen aldım bugün gelsin bakalım ilk denemeydi ikinci denemede ovülasyonla deneyim bakalım
Takvimde doğru mu yanlış mı anlayacağız bakalım canım belki daha erken yumurtluyoruz belki daha geç anlayacağızOlsun hemen bilinçli başlamak daha iyi oluyor ben daha yeni ovülasyon testi deneyeceğim. Dünden sonra bir aydınlanma yaşıyorum bakalım.
Valla yenir olacağını bilsem 1 kilo da yerim ahahaha şimdi bu ay herkes ne içip yiyor takip ediyorum herkesinkini alacağım ahahahaynen ne ilaçlar ıcıyruz onumu yıyemıcez ay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?