Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
toptancı gibi :) he yap havuç al pekmez al sor adama duvara tırmancaz neler var de :)
a bak oda var ben ıs guc okul derken yrouluyrum vıtamınde az bende kendıme esımede macun alcam hep ısteyelım hep yorulamdan üşünmeden atlatalım su 10 gunu ::)))

10 gün sonra erken gebelik testi yap doğru çıkar canım
Ay hadi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
10 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman hayırlısı olsun herkes içinn
10 gün sonra başlayabilirsin teste ben öyle yapıcam daha fazla bekleyemem sabırda bi yere kadar
Valla ben zaten çok sabırsız biriyim bu konuda iyice beter oldum

Valla bize de öyle söylediler, ben hafifçe kaynattım biraz yumuşasın diye sonra çekirdeğiyle beraber yiyoruz. Çok tatsız ya da çok yedik bıktık artık ama en azından günde 1 tane yenir. :)
aynen ne ilaçlar ıcıyruz onumu yıyemıcez ay:)

Ben de kimyasalla elendim Ebru ceylan ı okudum ben de ben de bu ay ovülasyon testi alacağım. Hadi inşallah nisan adayları başlasın :)
Ben aldım bugün gelsin bakalım ilk denemeydi ikinci denemede ovülasyonla deneyim bakalım

şimdi birşey okudum bu hormon testinde amh ye bakıyormus ya kızın bırı demıskı amh duzenlı adet goruyorsan gerek yok demıs doktoru dogrumu kzılar

Kızlar nisan ayı için topik açalım birbirimizi takip edelimmm

Olsun hemen bilinçli başlamak daha iyi oluyor ben daha yeni ovülasyon testi deneyeceğim. Dünden sonra bir aydınlanma yaşıyorum bakalım.
Takvimde doğru mu yanlış mı anlayacağız bakalım canım belki daha erken yumurtluyoruz belki daha geç anlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…