Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu yumurtlama testini Ebru ceylan diye birinden alıyorlar duydun mu? Bir de yaşın kaç devletin 35 yaşına kadar tüp bebek için desteği varmış doğru mu bilmiyorum gerçi.

Merhaba kızlar,
Sat 15 Şubat, bat 14 Mart. 9 Mart’ta hafif kanama yaşadım. Bugün 3.gün az az devam etmekte. Öyle ped kullanmadım hiç. Sildikçe geliyor. Günlük ped ile takip ediyorum. Ona bile bulaşmıyor pek. Hiç ağrım da yok. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Hiç bir tecrübem yok bu konuda. Max kaç gün sürer bir de? Tecrübesi veya bilgisi olan kızlar yazabilir mi acaba Teşekkürler

Gidişimiz suskun olmuştu ama dönüşümüz muhteşem olacak ahahah ben daha dün ağlıyordum kız bugün bir gaza geldim :)
ne ağlıyorsun ya dünyanın sonu sanki dicem ama geçen ay bende ağlamıştım :) durmak yok adet oldukça umut var devam edin ben bu ay da denerim daha denemem çünkü iki eşimin çocuğu 1 de benim çocuğum var bu ortak olsun istedik Allah olanlara ömür versin

sanki yerleşme kanaması gibi adet gibi değil de lekelenme gibi ise yerleşme kanaması o

Kizlar ya benim ovu testlerim hiç degisiyirda koyulasmiyirda bana dayorum yapın lütfen

Eklentiler

• IMG20210311123458.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 38
şimdi birşey okudum bu hormon testinde amh ye bakıyormus ya kızın bırı demıskı amh duzenlı adet goruyorsan gerek yok demıs doktoru dogrumu kzılar
alttan muayne de yuumurta sayısını görüldüğü için bazı doktorlar yaptırmaya gerek duymuyor

Ağladım ve sustum :) yola devam... Allah evlatlarınıza uzun ömür versin güzel bahtları olsun. Ya sen o zaman stres yapmadan dene çok çaktırmadan rahat bırak beynini ve kendini rabbim verir. Daha denemem deme ama seyrine bırakırsın.

ben biraz ayarsız enerjiyim :) öyle sıkıntıya gelemem bu ay da denerim sonra tamam her ay aynı stresi yaşamaya gerek yok denedik olmadı derim napim kaç aydır çocuk yapcam diye kıçım yırtıldı yaş olunca biraz uğraştırıyor normal sevişirim böyle çocuk yapcam diye şekilden şekile giriyom yok bacak dik yok domal yok yıkanma yok ne bulursan ye iç 52 kiloydum yiye yiye 61 kilo oldum popom kocaman oldu bebek yapcam diye damperli kamyon gibi olcam yakında :)

2.yumurtlaman ne zaman gerçekleşti canım

Reglin kaçıncı günü canım bir de bu testler bozuk gibi duruyor. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmediysende böyle çıkabilir
Reglimin 13.gunu canım takvime göre yarın yumurtlama ama bu teste göre sifirdayim belkide yumurtlamiyorum sıvıya dikkat ediyorum da pek bişey değişmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…