Açın valla Mart gitti bitti benim için, milletin de moralini bozmayayım habire buhran halindeyim bir umutlu bir mutsuz :)Kızlar nisan ayı için topik açalım birbirimizi takip edelimmm
Havuç iyidir bende yedim bu ay abol bol suyunu da içtimhavucc guzel fıkır bende dırek yıcem
bu yumurtlama testini Ebru ceylan diye birinden alıyorlar duydun mu? Bir de yaşın kaç devletin 35 yaşına kadar tüp bebek için desteği varmış doğru mu bilmiyorum gerçi.Bize sebebsiz infertilite tanısı kondu hiçbir sorunumuz yok. Kendim 9 doktor gittim hep sebeb aradım birşey vardır diye eşimi götürdüm kaç kere herşey güzel ama Yok. Tüp demiyor doktorum aşılama yapıcam birde size dedi. Ayrıca tüp bebek derse bile benim imkanım yok malesef.
ne ağlıyorsun ya dünyanın sonu sanki dicem ama geçen ay bende ağlamıştım :) durmak yok adet oldukça umut var devam edin ben bu ay da denerim daha denemem çünkü iki eşimin çocuğu 1 de benim çocuğum var bu ortak olsun istedik Allah olanlara ömür versinGidişimiz suskun olmuştu ama dönüşümüz muhteşem olacak ahahah ben daha dün ağlıyordum kız bugün bir gaza geldim :)
sanki yerleşme kanaması gibi adet gibi değil de lekelenme gibi ise yerleşme kanaması oMerhaba kızlar,
Sat 15 Şubat, bat 14 Mart. 9 Mart’ta hafif kanama yaşadım. Bugün 3.gün az az devam etmekte. Öyle ped kullanmadım hiç. Sildikçe geliyor. Günlük ped ile takip ediyorum. Ona bile bulaşmıyor pek. Hiç ağrım da yok. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Hiç bir tecrübem yok bu konuda. Max kaç gün sürer bir de? Tecrübesi veya bilgisi olan kızlar yazabilir mi acabaTeşekkürler
Hayırlısı olsun canım degilsem de inşallah çok beklemeden sökülürBelki de olmazsın kii inşallah olmazsın :) inşallah hamilesindir
alttan muayne de yuumurta sayısını görüldüğü için bazı doktorlar yaptırmaya gerek duymuyorşimdi birşey okudum bu hormon testinde amh ye bakıyormus ya kızın bırı demıskı amh duzenlı adet goruyorsan gerek yok demıs doktoru dogrumu kzılar
Ağladım ve sustum :) yola devam... Allah evlatlarınıza uzun ömür versin güzel bahtları olsun. Ya sen o zaman stres yapmadan dene çok çaktırmadan rahat bırak beynini ve kendini rabbim verir. Daha denemem deme ama seyrine bırakırsın.ne ağlıyorsun ya dünyanın sonu sanki dicem ama geçen ay bende ağlamıştım :) durmak yok adet oldukça umut var devam edin ben bu ay da denerim daha denemem çünkü iki eşimin çocuğu 1 de benim çocuğum var bu ortak olsun istedik Allah olanlara ömür versin
devam et sakın testi bırakma zamanı var daha sakın yarıda bırakma görene kadar devam et at buraya biz sana yorum yaparızKizlar ya benim ovu testlerim hiç degisiyirda koyulasmiyirda bana dayorum yapın lütfen
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini görürüz ...Hayırlısı olsun canım degilsem de inşallah çok beklemeden sökülür
Ben de bir türlü emin olamıyorum işte. Sadece diğer aylarda olduğu gibi yoğun olmadığını görüyorum. Adetin ilk günü gibi ve 2.günü tam sökülür normalde. Ama bu 3.gün ve hala ilk günkü gibisanki yerleşme kanaması gibi adet gibi değil de lekelenme gibi ise yerleşme kanaması o
Aynen ben takvimden umudu kestim kendi kafama göre takıldım kimyasal oldu demek ki erken yumurtluyorum onu da test çözer.Takvimde doğru mu yanlış mı anlayacağız bakalım canım belki daha erken yumurtluyoruz belki daha geç anlayacağız
Reglin kaçıncı günü canım bir de bu testler bozuk gibi duruyor. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmediysende böyle çıkabilirKizlar ya benim ovu testlerim hiç degisiyirda koyulasmiyirda bana dayorum yapın lütfen
ben biraz ayarsız enerjiyim :) öyle sıkıntıya gelemem bu ay da denerim sonra tamam her ay aynı stresi yaşamaya gerek yok denedik olmadı derim napim kaç aydır çocuk yapcam diye kıçım yırtıldı yaş olunca biraz uğraştırıyor normal sevişirim böyle çocuk yapcam diye şekilden şekile giriyom yok bacak dik yok domal yok yıkanma yok ne bulursan ye iç 52 kiloydum yiye yiye 61 kilo oldum popom kocaman oldu bebek yapcam diye damperli kamyon gibi olcam yakında :)Ağladım ve sustum :) yola devam... Allah evlatlarınıza uzun ömür versin güzel bahtları olsun. Ya sen o zaman stres yapmadan dene çok çaktırmadan rahat bırak beynini ve kendini rabbim verir. Daha denemem deme ama seyrine bırakırsın.
2.yumurtlaman ne zaman gerçekleşti canımben de geç ve 2 kere yumurtlama oldu canım.
20. gün tekrar yumurtladım 1 mart pik 3 mart çatlama. bekliyorum bakalm.
bende çok bel ve oturup kalkarken sol kasık ağrısı var. gögüslerimi kafam kadar hissediyorum ve ağrıyor acıyor kaşınıyor gibi birşey.
bide temin gerileyim dedim sancı hissettim.
birsürü birşeyler var ama adet mi bebekmi
böyle ara ara adet olcam gibi sancı oluyor sonra geçiyo ama daha adete de var bilemedim ya. senin belirti olmaması iyi aslında kafana takmazsın.
bide benim ilk düşük olduişimde masa başı olmasına rağmen çok dosya ve proje taşıyorum ağır ondan da korkuyorum.
bikaçgündür taşırken acı hissediyorum kasığımda. tez zamanda belli olsun ya hayırlısıyla.
Ama hiç koyulasmiyor ya reglimin13.gunu takvim yarınovu gösteriyor ama renk yokdevam et sakın testi bırakma zamanı var daha sakın yarıda bırakma görene kadar devam et at buraya biz sana yorum yaparız
Hepimizin inşallahHayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini görürüz ...
Reglimin 13.gunu canım takvime göre yarın yumurtlama ama bu teste göre sifirdayim belkide yumurtlamiyorum sıvıya dikkat ediyorum da pek bişey değişmiyor sankiReglin kaçıncı günü canım bir de bu testler bozuk gibi duruyor. Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmediysende böyle çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?