Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benimde isim masa başı cok ağır islerim yok sayili gün çabuk gecer gün sayiyoruz diye zaman gecmiyor gebelik planim olmadan once bi bakiyordum hop adet olmuşum diyordum aaa ne cabuk gecti bi ay simdi öyle degil zaman durdu sanki :)

Ama hiç koyulasmiyor ya reglimin13.gunu takvim yarınovu gösteriyor ama renk yok
zaten ovulasyonun amacı doğru günü kaçırmamak devam et koyulaşacak takvim ortalama veriyor sana senin vücudunun ayarını nerden bilsin ortalama değeri yazar o her insan farklı zamanda yumurtlar teste devam et doru günü yakala sonra devam ilişkiye sen demekki geç yumurtluyorsun testi sakın bırakma devamke

2.yumurtlaman ne zaman gerçekleşti canım
ilk yumurtlama iki eşit çizgi vardı. 17 şubat yumurtlama 19 çatlamaydı.
ikinci yumurtlama 1mart tam pik yakaladığım zaman. ebru abladan almıştım o bile çok güzel pik demişti. o tutar diye ümitlendim 3martta çatlama. daha 9/10. gün filan testte çıkmaz dimi

MERAKLI MELO melo hayıt suyundan erken yumurtlamış olabilirm . bu ay dikkat et ona. adeti 1 sayarsak geçen ay 14.gün bu ay 11.gün yumurtladım.

ay sen çok yaşa emi beni çook güldürdün ahahaha ay Allah ta seni güldürsün :) Onu diyorum işte sen rahat ol bırak keyfine bak nasılsa olur, ben 38 daha tık yok sen de en azından var demek ki sorunun yok, bunu düşün ve rahatla bak o zaman ikiz bile olur :) valla bende de durumlar öyle yemin ediyorum şiştikçe şiştim bir de yediğim her şeyi güçlenmek adına diyorum da ahhhh ahhhh aslında spor sağlıklı beden bu yaşta beni onlar da yoruyor. Ben bu ay takipteyim seni ben de aynılarını yapacağım ahahah

evet belki de geç yumurtlayacaksın. benim kaybettiğim gebeliğimde geç yumurtlama olmuş demişti doktor.adetim 10 gecince idrarda çıkmıştı

benimde aynı valla ya geçmiyor zaman. belirsizlik delirtcek bizi sanırım

ben ilkini doğuralı 17 sene oldu bak ikinci olmuyor fabrika eskimiş benim

Adete az kalıyor ayın 17 falan olcam gibi ya da 18 bir hafta kaldı
Sağolasın canım hoşbuldum kayınvalideye gittik dün belirti var mı iyiyim bu arada sen nasılsın
Valla yine hic bir belirti yok ama tek tesellim ilk gebeligimden iste ondada yoktu benim de normalde 16 mart batım bakalim pazartesi test yapicam belki dayamayip cumarti ve pazarda yapabilirim

Ay hadi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz

10 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman hayırlısı olsun herkes içinn

Valla ben zaten çok sabırsız biriyim bu konuda iyice beter oldum
Aynen valla bende oyle cok sabırsızim normalde gebelik plani yokken sak diye adet olurdum o gün nasıl gelirdi anlamazdim simdi oyle degil gun sayiyorum ya zaman geçmiyor

Ugrama filan derlerya oyle bisey kadinda yqda erkekte yada sulalede varsa bebek olmasini engel oluyor dusuk ölü dogum dogsa bile iki yastan fazla yasamazmis allah korusun benimde esimin ananesi tarafinda varmis dua yazdirdik. Iki dusukten sonra ama o iki dusukte hamile kaldigimda korkunc şeyler görürdüm ruyamda bagira bagira kalkardim duami yazdırdım taktim iki ay sonra ogluma hamile kaldim bidaha olmadi kötü rüya

Keske herkes planladigi vakitte hemen hamile kalsa böyle sitrese girmese ama olmuyor
valla canım öyle olanda var..
misal benim görümce 1 yıl hap kullandı yaşıda var ilk ayda hamile kaldı. ben şokkk
gamsız olcan bu dünyada ya gerçekten.
şimdi beni takipte çok canımı sıkıyor. günlerime kadar aklında tutuyo çok stres oluyorum. çok kontrolcü bir insan

Kuzum lenf bezim şişmişti onu göstermek için gittim. Tesadüfi fark ettik. Artık sürekli gidicem. Hormon sonuçlarımı bekliyoruz ona göre tedaviye başlayacağız
Lenf bezim benimde şişti hatta bir ara triodim çıktı ilaç kullandım geçti gitti. Arada şişiyor ondan birşey çıkmaz. Büyük ihtimal pkoyu tetikleyen de lenf bezlerindir. Kilon var mı onu merak ettim?senin

Zaten insanlar sıkıyor hep bizi kendi halimize bıraksalar onları düşünmeden yaşasak her şey olacakta işte

Ay en sevmediğim insan tipiii :/ Sende regl düzensizliği yaşıyorum de sorduğunda yok olmadım falan de. Ay sinir geliyor böyle soranlara

kendi uçkuruna baksın sende hesap verme hatırlamıyor takibi bıraktım olursa olur de hiç sevmem öyle manyakları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…