Valla benimde isim masa başı cok ağır islerim yok sayili gün çabuk gecer gün sayiyoruz diye zaman gecmiyor gebelik planim olmadan once bi bakiyordum hop adet olmuşum diyordum aaa ne cabuk gecti bi ay simdi öyle degil zaman durdu sanki :)ben de geç ve 2 kere yumurtlama oldu canım.
20. gün tekrar yumurtladım 1 mart pik 3 mart çatlama. bekliyorum bakalm.
bende çok bel ve oturup kalkarken sol kasık ağrısı var. gögüslerimi kafam kadar hissediyorum ve ağrıyor acıyor kaşınıyor gibi birşey.
bide temin gerileyim dedim sancı hissettim.
birsürü birşeyler var ama adet mi bebekmi
böyle ara ara adet olcam gibi sancı oluyor sonra geçiyo ama daha adete de var bilemedim ya. senin belirti olmaması iyi aslında kafana takmazsın.
bide benim ilk düşük olduişimde masa başı olmasına rağmen çok dosya ve proje taşıyorum ağır ondan da korkuyorum.
bikaçgündür taşırken acı hissediyorum kasığımda. tez zamanda belli olsun ya hayırlısıyla.
zaten ovulasyonun amacı doğru günü kaçırmamak devam et koyulaşacak takvim ortalama veriyor sana senin vücudunun ayarını nerden bilsin ortalama değeri yazar o her insan farklı zamanda yumurtlar teste devam et doru günü yakala sonra devam ilişkiye sen demekki geç yumurtluyorsun testi sakın bırakma devamkeAma hiç koyulasmiyor ya reglimin13.gunu takvim yarınovu gösteriyor ama renk yok
ilk yumurtlama iki eşit çizgi vardı. 17 şubat yumurtlama 19 çatlamaydı.2.yumurtlaman ne zaman gerçekleşti canım
kuzum ben ovulasyona hemen başlıcam bakalım ona göre hareket etcem sen merak etmeMERAKLI MELO melo hayıt suyundan erken yumurtlamış olabilirm . bu ay dikkat et ona. adeti 1 sayarsak geçen ay 14.gün bu ay 11.gün yumurtladım.
ay sen çok yaşa emi beni çook güldürdün ahahaha ay Allah ta seni güldürsün :) Onu diyorum işte sen rahat ol bırak keyfine bak nasılsa olur, ben 38 daha tık yok sen de en azından var demek ki sorunun yok, bunu düşün ve rahatla bak o zaman ikiz bile olur :) valla bende de durumlar öyle yemin ediyorum şiştikçe şiştim bir de yediğim her şeyi güçlenmek adına diyorum da ahhhh ahhhh aslında spor sağlıklı beden bu yaşta beni onlar da yoruyor. Ben bu ay takipteyim seni ben de aynılarını yapacağım ahahahben biraz ayarsız enerjiyim :) öyle sıkıntıya gelemem bu ay da denerim sonra tamam her ay aynı stresi yaşamaya gerek yok denedik olmadı derim napim kaç aydır çocuk yapcam diye kıçım yırtıldı yaş olunca biraz uğraştırıyor normal sevişirim böyle çocuk yapcam diye şekilden şekile giriyom yok bacak dik yok domal yok yıkanma yok ne bulursan ye iç 52 kiloydum yiye yiye 61 kilo oldum popom kocaman oldu bebek yapcam diye damperli kamyon gibi olcam yakında :)
evet belki de geç yumurtlayacaksın. benim kaybettiğim gebeliğimde geç yumurtlama olmuş demişti doktor.adetim 10 gecince idrarda çıkmıştızaten ovulasyonun amacı doğru günü kaçırmamak devam et koyulaşacak takvim ortalama veriyor sana senin vücudunun ayarını nerden bilsin ortalama değeri yazar o her insan farklı zamanda yumurtlar teste devam et doru günü yakala sonra devam ilişkiye sen demekki geç yumurtluyorsun testi sakın bırakma devamke
benimde aynı valla ya geçmiyor zaman. belirsizlik delirtcek bizi sanırımValla benimde isim masa başı cok ağır islerim yok sayili gün çabuk gecer gün sayiyoruz diye zaman gecmiyor gebelik planim olmadan once bi bakiyordum hop adet olmuşum diyordum aaa ne cabuk gecti bi ay simdi öyle degil zaman durdu sanki :)
Kaç günde bir regl oluyorsun canımReglimin 13.gunu canım takvime göre yarın yumurtlama ama bu teste göre sifirdayim belkide yumurtlamiyorum sıvıya dikkat ediyorum da pek bişey değişmiyor sanki
ben ilkini doğuralı 17 sene oldu bak ikinci olmuyor fabrika eskimiş benimay sen çok yaşa emi beni çook güldürdün ahahaha ay Allah ta seni güldürsün :) Onu diyorum işte sen rahat ol bırak keyfine bak nasılsa olur, ben 38 daha tık yok sen de en azından var demek ki sorunun yok, bunu düşün ve rahatla bak o zaman ikiz bile olur :) valla bende de durumlar öyle yemin ediyorum şiştikçe şiştim bir de yediğim her şeyi güçlenmek adına diyorum da ahhhh ahhhh aslında spor sağlıklı beden bu yaşta beni onlar da yoruyor. Ben bu ay takipteyim seni ben de aynılarını yapacağım ahahah
Adete az kalıyor ayın 17 falan olcam gibi ya da 18bir hafta kaldı
Valla yine hic bir belirti yok ama tek tesellim ilk gebeligimden iste ondada yoktu benim de normalde 16 mart batım bakalim pazartesi test yapicam belki dayamayip cumarti ve pazarda yapabilirimSağolasın canım hoşbuldum kayınvalideye gittik dün belirti var mıiyiyim bu arada sen nasılsın
Aynen valla bende oyle cok sabırsızim normalde gebelik plani yokken sak diye adet olurdum o gün nasıl gelirdi anlamazdim simdi oyle degil gun sayiyorum ya zaman geçmiyorAy hadi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
10 gün sonra yapmaya başlayayım o zaman hayırlısı olsun herkes içinn
Valla ben zaten çok sabırsız biriyim bu konuda iyice beter oldum
Keske herkes planladigi vakitte hemen hamile kalsa böyle sitrese girmese ama olmuyorbenimde aynı valla ya geçmiyor zaman. belirsizlik delirtcek bizi sanırım
Ugrama filan derlerya oyle bisey kadinda yqda erkekte yada sulalede varsa bebek olmasini engel oluyor dusuk ölü dogum dogsa bile iki yastan fazla yasamazmis allah korusun benimde esimin ananesi tarafinda varmis dua yazdirdik. Iki dusukten sonra ama o iki dusukte hamile kaldigimda korkunc şeyler görürdüm ruyamda bagira bagira kalkardim duami yazdırdım taktim iki ay sonra ogluma hamile kaldim bidaha olmadi kötü rüyaSübyan ne?
DAHA ÇOK ERKEN Kİ BEN 21. GÜNDE YUMURTLADIM LİSTEM BAYA UZUNDUKizlar ya benim ovu testlerim hiç degisiyirda koyulasmiyirda bana dayorum yapın lütfen
valla canım öyle olanda var..Keske herkes planladigi vakitte hemen hamile kalsa böyle sitrese girmese ama olmuyor
Lenf bezim benimde şişti hatta bir ara triodim çıktı ilaç kullandım geçti gitti. Arada şişiyor ondan birşey çıkmaz. Büyük ihtimal pkoyu tetikleyen de lenf bezlerindir. Kilon var mı onu merak ettim?seninKuzum lenf bezim şişmişti onu göstermek için gittim. Tesadüfi fark ettik. Artık sürekli gidicem. Hormon sonuçlarımı bekliyoruz ona göre tedaviye başlayacağız
Zaten insanlar sıkıyor hep bizi kendi halimize bıraksalar onları düşünmeden yaşasak her şey olacakta iştevalla canım öyle olanda var..
misal benim görümce 1 yıl hap kullandı yaşıda var ilk ayda hamile kaldı. ben şokkk
gamsız olcan bu dünyada ya gerçekten.
şimdi beni takipte çok canımı sıkıyor. günlerime kadar aklında tutuyo çok stres oluyorum. çok kontrolcü bir insan
Ay en sevmediğim insan tipiii :/ Sende regl düzensizliği yaşıyorum de sorduğunda yok olmadım falan de. Ay sinir geliyor böyle soranlaravalla canım öyle olanda var..
misal benim görümce 1 yıl hap kullandı yaşıda var ilk ayda hamile kaldı. ben şokkk
şimdi beni takipte çok canımı sıkıyor. günlerime kadar aklında tutuyo çok stres oluyorum. çok kontrolcü bir insan
kendi uçkuruna baksın sende hesap verme hatırlamıyor takibi bıraktım olursa olur de hiç sevmem öyle manyakları :)valla canım öyle olanda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?