Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrasında kanama oluyor mu canım Çünkü benim klomende bitmiş olacak belki iğne olucam bebek düşünmeye sorun değil dimi o ay
Yok ya kanama leke leke oluyor canım abartılacak birşey olmuyor. Ama bana 1 ay korun dediler radyasyon aldım. Ama anlamadığım size klomen mi verdi bu ay? Korunma yok demek ki çatlatma iğnesi vuracaktır zaten adet sonrası hemen filmdeki amaç ilişki olmasın herhangi gebelik oluşmasım diye.

Klomen. Bitince 2 gün sonra kontole gitmişken çekilcem aynı zamanda ondan dedim kanama olursa korunacak mıyız ama klomen kullanıyorum bir yandan ve korunma yok bu ay hallederiz dedi

bu yumurtlama testini Ebru ceylan diye birinden alıyorlar duydun mu? Bir de yaşın kaç devletin 35 yaşına kadar tüp bebek için desteği varmış doğru mu bilmiyorum gerçi.
Evet billyorm desteklerin de o kadar ayrıntısı var ki şuan aklım tüp bebeğe yatmıyor canım istemiyor. Evet Ebru ablayı biliyorım aldım ondan kullandım onunda strip kaset şeklinde testleri var istersen alabilirsin ben sana hep ayrıntıyı verdim sen kimi istersen oradan al canım.

Zaten insanlar sıkıyor hep bizi kendi halimize bıraksalar onları düşünmeden yaşasak her şey olacakta işte
aynen canım. sürekli ya telefonla ya kendi gelir başımın etini yer.
çok düşüncesiz insanlar var..
stres olmasa ne güzel hamile kalıcaz.
ben ilk hamileliğimde iş yoğunluğundan yumurtlama testi bile yapmamıştım düşünmüyodum çünkü.
asıl iş kafanın rahat olması demekki.

benimde öyle oldu . pazarteiisi iki eşit çizgi oldu . belki sonra bendede pik olur. 3 çatlamaysa bugün 8.günün .erken bence. yada yumurtlamadann mı sayılıyor

Aynen öyle canım stres her şeyi körüklüyor

Siz ona takılmayın o oyle yaptikca bünyeniz bedeniniz rahminiz sitrese giriyor ve o bile ne yapacagini şaşırıyor siz Allaha sığının suan için ara verdik daha ileri bi tarihe çocuk dusunmuyoruz diyin soylemek zorunda degilsiniz oyle daha rahat bir ay gecirirsiniz bence sitressiz olmazsada zaten istemiyorduk dersiniz ❤

Canım devamı yoksa ve rengi de öyleyse ya yumurtlama yüzünden ya da yerleşme inşallah yerleşmedir Allah ım aminnnnnBu arada rica ederim

4 aydır deniyoruz ve genelde negatif çıkınca sonuç kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bakalım umarım dediğin gibidir. Bende bir an önce zamanın geçmesini bekliyorum

Ay en sevmediğim insan tipiii :/ Sende regl düzensizliği yaşıyorum de sorduğunda yok olmadım falan de. Ay sinir geliyor böyle soranlara
ah kuzum be neler dedim.
zaten bende adet düzensizliği vardı ilk hamile kalmadan ona takmıştı senden çocuk olmuyor diye.
hamile kaldım düşük yaptım bu sefer benden kaynaklımı diye düşük araştırdı.
düşükten sonra adetim düzene girdi bu sefer de ne zman çocuk yapcaz derdi tuttu. bu ilk ay denemem yakamdan düşmüyo.
şimdi hamile ya düzensizliğim var desem kontrole gel benle dicek.
zaten 16 sında kontrolü varmış gelmemi istiyo. bende gitmek istemiyorum. varsada yoksada o ilk öğrensin istemiyorum.
eşime göre de ablası bizi düşündüğünden böyle

Klomen. Bitince 2 gün sonra kontole gitmişken çekilcem aynı zamanda ondan dedim kanama olursa korunacak mıyız ama klomen kullanıyorum bir yandan ve korunma yok bu ay hallederiz dedi
Umay anladım. Tamam doktor sana bunu verdi iç dedi sonrada gel film çekileceksin dedi filmi çekiniyorsun 15 dk da ole uzun birşey de değil. 3 gün ilişki yok diyor kimisi herkesin doktoru farklı olblyr. sonra devam arkasından doktorun seni çağıracak çatlatma vuracak. Hallederiz demesi film sonrası gün aşırı ilişki sonrada çatlatma iğnesine çağırcak korunmanın kanamayla alakası yok şöyle diyeyim her yerde yeni teknolojik makina olmuyor eski makinalarda aşırı radyasyon oluyor bu da sakat bebek doğma ihtimaline karşı korun diyorlar. Sana korunma derse korunma makina filan yeni teknolojik demek ki onlarda yok denecek kadar az radyasyon

kendi uçkuruna baksın sende hesap verme hatırlamıyor takibi bıraktım olursa olur de hiç sevmem öyle manyakları :)
bende sevmem burnumda bitiyor ama benim:)
kızz daha ilk ayım zaten bu ama kaç kere ilişki oldu ona kadar soruyor. başımda beklicek
lafımı sölüyom 2 gün küsüyo sonra hiç birşey yokmuş gibi devam

Aynen valla bende oyle cok sabırsızim normalde gebelik plani yokken sak diye adet olurdum o gün nasıl gelirdi anlamazdim simdi oyle degil gun sayiyorum ya zaman geçmiyor
Hayır yani bir de ben yeni evliyim diye daha hazır hissetmiyordum kendimi çocuk için eşim çok istiyordu sonra ne olduysa beni ikna etti şimdi en çok ben istiyorum hemen olsun diye kendimi yırtıyorum hamile kalsak 9 ay nasıl bekliycez acaba

benimde öyle oldu . pazarteiisi iki eşit çizgi oldu . belki sonra bendede pik olur. 3 çatlamaysa bugün 8.günün .erken bence. yada yumurtlamadann mı sayılıyor
kimi yumurtlamadan sayıyo kimi çatlama diyor canım beklicem her türlü zaten pazar test yapcam nasipse..

Lenf bezim benimde şişti hatta bir ara triodim çıktı ilaç kullandım geçti gitti. Arada şişiyor ondan birşey çıkmaz. Büyük ihtimal pkoyu tetikleyen de lenf bezlerindir. Kilon var mı onu merak ettim?senin
60kiloyum boy 164. Doktor bikaç kilo versen iyi olur dedi yarın hemen diyet başlıyorum.

evet hissediyorum zaten gerildiğimi canım ama sürekli bende olduğu için bi çözüm bulamadım.
bu ilk ay denememiz bliyor zaten ama bu ay olmazsa dediğini yapayım bari erteledik diyim haklsıın.
streste olmuyor bebiş

O bekleniyor ya hemde cok keyifli oluyor eşine şunu getir bunu getir canim cekti oyle oldu böyle oldu sonra dogum yapiyorsun yaaa diyorsun sultanlar gibiydim simdi oldum cariye en güzel zamanlar hamilelik zamanlari

Pkos’u olanlar bi destek atsın neler yapıyorlar. Hamile kalan var mı buna rağmen? İşteyim çalışıyorum ama nasıl çalışmak iğrenç hissediyorum kendimi. Bi yandan ağla bi yandan gizlenerek çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…