- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
Sende de mi vardı? Ya akşam hemen koşuya başlıyorum.Çünkü benim çok kilom vardı verince düzeldim
sen de kabahat sen neden çocuk deniyoruz dedin ki huyu bellidir onun zatenbende sevmem burnumda bitiyor ama benim:)
kızz daha ilk ayım zaten bu ama kaç kere ilişki oldu ona kadar soruyor. başımda beklicek
lafımı sölüyom 2 gün küsüyo sonra hiç birşey yokmuş gibi devam
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. bata 8 kala dediğin hayelt cikdi dediğin gün kaset testte yapmismiydin onda görülen bişey var mıydı.18 kala yumurtladim dediğinde tutmuş olsa 10 gün sonra çıkmış oluyor yani ordan kendime çıkarım yapmaya çalışıyorumKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
Hiçte değil bak şimdi sen dedin ya bu ay son diye öbür ay tutar kesin :) attın ya kafandan rahatladın mı hop tutuyormuş öyle diyorlar :) ay hadi inşallahben ilkini doğuralı 17 sene oldu bak ikinci olmuyor fabrika eskimiş benim
pikBenim bugünkü testim de pik mi
kısmet kuzum Allah hayırlısını versin cümlemizeHiçte değil bak şimdi sen dedin ya bu ay son diye öbür ay tutar kesin :) attın ya kafandan rahatladın mı hop tutuyormuş öyle diyorlar :) ay hadi inşallah
Bence zaten biraz bekleyebilir, yani durumlara bakılır ne zaman istenir ve uygun şart olursa bakılır.. Benim aklıma en son seninle konuşurken dedin ya certain, certain yattı onunla bir deneyeceğim trendyoldan vereceğim şimdi sipariş onunla bir yumurtlama çözeyim de :) şimdi alıyorum32 ovulasyon, 2 gebelik testi 66 tl. gayet iyi gibi geldi.Evet billyorm desteklerin de o kadar ayrıntısı var ki şuan aklım tüp bebeğe yatmıyor canım istemiyor. Evet Ebru ablayı biliyorım aldım ondan kullandım onunda strip kaset şeklinde testleri varistersen alabilirsin ben sana hep ayrıntıyı verdim sen kimi istersen oradan al canım.
Daha ilk aydan psikolojik olarak yıprandımNe olacağı asla belli olmaz sen sor sor durbende tam çözmüş değilim bu işi
Ayy Allah hepimize nasip etsinO bekleniyor ya hemde cok keyifli oluyor eşine şunu getir bunu getir canim cekti oyle oldu böyle oldu sonra dogum yapiyorsun yaaa diyorsun sultanlar gibiydim simdi oldum cariyeen güzel zamanlar hamilelik zamanlari
Insallah bu ay olur da sonrasinda o sitresi cekmezsin aslinda bi kadin vardi bu gruba mi yazmisti tam hatirlamiyorum dedi ki gece gunduz cok ugrastim kurler yapmis gebelik icin cok mesai harcadım her gün düşündüm sitrese girdim oldu mu olacak mi diye bunun icin cok mesai harcadim ama sonunda hamile oldugumu ogrendim sitresli olsanda gebelik oluyor kafama takiyorum düşünmüyorum cocugum olmaz diye bisey yok demisti oyle olsa benim olmazdi diye bi yazi yazmisti cok etkilenmiştimevet hissediyorum zaten gerildiğimi canım ama sürekli bende olduğu için bi çözüm bulamadım.
bu ilk ay denememiz bliyor zaten ama bu ay olmazsa dediğini yapayım bari erteledik diyim haklsıın.
streste olmuyor bebiş
kıyamam ya bende öyleyim bazen ağlıyorum kimse görmüyor bazen buraya bakıyorum gülüyorum . gülbahar ölçü diye bir bayan var oda pko lu diye hatırlıyorum onun videoları seyret . o çakşır suyuyla hamile kalmış canımPkos’u olanlar bi destek atsın neler yapıyorlar. Hamile kalan var mı buna rağmen?İşteyim çalışıyorum ama nasıl çalışmak iğrenç hissediyorum kendimi. Bi yandan ağla bi yandan gizlenerek çalış
düşükten sonra doktor 1.5 ay bekle demişti ben yeni hazır hissettim kendimi. sürekli sorup duruyordu (meğer o hamileymiş ondan soruyormuş) keşke sölemeseydim düşünüyoz artık diye daha bela açtım başıma. ama arkadaşın dediği gibi vazgeçtik dicem bendesen de kabahat sen neden çocuk deniyoruz dedin ki huyu bellidir onun zaten
Evet canim pik hala ama aksama sabaha daha silik olur aksam bi daha yap bence test hatta bu aksam kesin degerlendir cunku dunki testin bugunden daha koyu bugun hafif siliklesme başlamış gibiBenim bugünkü testim de pik mi
kaç yaşında kadın ? erteledik de biraz rahat kalmak istiyorum dedüşükten sonra doktor 1.5 ay bekle demişti ben yeni hazır hissettim kendimi. sürekli sorup duruyordu (meğer o hamileymiş ondan soruyormuş) keşke sölemeseydim düşünüyoz artık diye daha bela açtım başıma. ama arkadaşın dediği gibi vazgeçtik dicem bende
doğru canım aslında hepsi nasip işi Rabbim verdikten sonra neler oluyor. benim stresim birsürü işim ayrı dert,ilk düşüğüm var şimdi gene uzun süredemi hamile kalcam beklicemmi yok gene adet düzenim bozulcakmı. birsürü soru var aklımdaInsallah bu ay olur da sonrasinda o sitresi cekmezsin aslinda bi kadin vardi bu gruba mi yazmisti tam hatirlamiyorum dedi ki gece gunduz cok ugrastim kurler yapmis gebelik icin cok mesai harcadım her gün düşündüm sitrese girdim oldu mu olacak mi diye bunun icin cok mesai harcadim ama sonunda hamile oldugumu ogrendim sitresli olsanda gebelik oluyor kafama takiyorum düşünmüyorum cocugum olmaz diye bisey yok demisti oyle olsa benim olmazdi diye bi yazi yazmisti cok etkilenmiştim
36 yaşında. canım. aynen dicem bakalım inşallah etkili olur.kaç yaşında kadın ? erteledik de biraz rahat kalmak istiyorum de
Iste bunu düşüğü bahane edip korkuyorum suan icin 2. Hamilelige hazir değilim bi doktora danisacagim hemen istemiyorum de at başındandoğru canım aslında hepsi nasip işi Rabbim verdikten sonra neler oluyor. benim stresim birsürü işim ayrı dert,ilk düşüğüm var şimdi gene uzun süredemi hamile kalcam beklicemmi yok gene adet düzenim bozulcakmı. birsürü soru var aklımda
anam o bende de meraklıymış :) ben kimseye karışmam sadece merak eder araştırırım her şeyi kişilerin yatak odasını değil benim yatak odam daha hareketli başkasına sıra gelmiyor36 yaşında. canım. aynen dicem bakalım inşallah etkili olur.
aynı günler çatlamalarımız:)benim salı çatladı dün sol kasığıma belime ve sol ayağıma ağrı girdi bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?