Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende sevmem burnumda bitiyor ama benim:)
kızz daha ilk ayım zaten bu ama kaç kere ilişki oldu ona kadar soruyor. başımda beklicek
lafımı sölüyom 2 gün küsüyo sonra hiç birşey yokmuş gibi devam
sen de kabahat sen neden çocuk deniyoruz dedin ki huyu bellidir onun zaten

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. bata 8 kala dediğin hayelt cikdi dediğin gün kaset testte yapmismiydin onda görülen bişey var mıydı.18 kala yumurtladim dediğinde tutmuş olsa 10 gün sonra çıkmış oluyor yani ordan kendime çıkarım yapmaya çalışıyorum

Hiçte değil bak şimdi sen dedin ya bu ay son diye öbür ay tutar kesin :) attın ya kafandan rahatladın mı hop tutuyormuş öyle diyorlar :) ay hadi inşallah
kısmet kuzum Allah hayırlısını versin cümlemize

Bence zaten biraz bekleyebilir, yani durumlara bakılır ne zaman istenir ve uygun şart olursa bakılır.. Benim aklıma en son seninle konuşurken dedin ya certain, certain yattı onunla bir deneyeceğim trendyoldan vereceğim şimdi sipariş onunla bir yumurtlama çözeyim de :) şimdi alıyorum32 ovulasyon, 2 gebelik testi 66 tl. gayet iyi gibi geldi.

Ne olacağı asla belli olmaz sen sor sor durbende tam çözmüş değilim bu işi
Daha ilk aydan psikolojik olarak yıprandım
O bekleniyor ya hemde cok keyifli oluyor eşine şunu getir bunu getir canim cekti oyle oldu böyle oldu sonra dogum yapiyorsun yaaa diyorsun sultanlar gibiydim simdi oldum cariye en güzel zamanlar hamilelik zamanlari
Ayy Allah hepimize nasip etsin

Insallah bu ay olur da sonrasinda o sitresi cekmezsin aslinda bi kadin vardi bu gruba mi yazmisti tam hatirlamiyorum dedi ki gece gunduz cok ugrastim kurler yapmis gebelik icin cok mesai harcadım her gün düşündüm sitrese girdim oldu mu olacak mi diye bunun icin cok mesai harcadim ama sonunda hamile oldugumu ogrendim sitresli olsanda gebelik oluyor kafama takiyorum düşünmüyorum cocugum olmaz diye bisey yok demisti oyle olsa benim olmazdi diye bi yazi yazmisti cok etkilenmiştim

kıyamam ya bende öyleyim bazen ağlıyorum kimse görmüyor bazen buraya bakıyorum gülüyorum . gülbahar ölçü diye bir bayan var oda pko lu diye hatırlıyorum onun videoları seyret . o çakşır suyuyla hamile kalmış canım

sen de kabahat sen neden çocuk deniyoruz dedin ki huyu bellidir onun zaten
düşükten sonra doktor 1.5 ay bekle demişti ben yeni hazır hissettim kendimi. sürekli sorup duruyordu (meğer o hamileymiş ondan soruyormuş) keşke sölemeseydim düşünüyoz artık diye daha bela açtım başıma. ama arkadaşın dediği gibi vazgeçtik dicem bende

kaç yaşında kadın ? erteledik de biraz rahat kalmak istiyorum de

doğru canım aslında hepsi nasip işi Rabbim verdikten sonra neler oluyor. benim stresim birsürü işim ayrı dert,ilk düşüğüm var şimdi gene uzun süredemi hamile kalcam beklicemmi yok gene adet düzenim bozulcakmı. birsürü soru var aklımda

Iste bunu düşüğü bahane edip korkuyorum suan icin 2. Hamilelige hazir değilim bi doktora danisacagim hemen istemiyorum de at başından

36 yaşında. canım. aynen dicem bakalım inşallah etkili olur.
anam o bende de meraklıymış :) ben kimseye karışmam sadece merak eder araştırırım her şeyi kişilerin yatak odasını değil benim yatak odam daha hareketli başkasına sıra gelmiyor

Smyrra açık açık söyle bence . böyle her ay soru sorunca ben strese giriyorum . olacağı varsa da (ALLAH korusun) bu strese olmazki de. sonuçta sende hamilesin beni dhaa iyi anlaman gerekiyor stres bizim baş düşmanımız de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…