oh benm gibi olan birini buldum nihayetaynı günler çatlamalarımız:)
yine olaya bel kemiğinden daldın :)))) kız kıskandı zanneder demesin öyle bence hamle kalamadım diye strese girdim demesin erteledim desinSmyrra açık açık söyle bence . böyle her ay soru sorunca ben strese giriyorum . olacağı varsa da (ALLAH korusun) bu strese olmazki de. sonuçta sende hamilesin beni dhaa iyi anlaman gerekiyor stres bizim baş düşmanımız de
Yani ovulasyondan kac gün sonra gormus oluyorsun ilk ve ikinci yumurtlama olarak ikisini soylersen daha iyi olur herkesin bati adet dongusu farkliKizlar bugun bata 5 gun var ben 11 gun onceden basladim test yapmaya acaba hangi gun pozitifi gorurum diye hemde merak edenlere yardimci olmak icin. Bata 8 kala erken gebelik testinde gordum fotoda görünmüyor ama hayaletinde hayaleti bir cizgi var. Ama şöyle bir durumda var ben bu ay bata 18 gun kala yumurtladim birde 14 gun kala yani 2 defa pik gordum. Bugunde testim pozitif cikti baya belirgin. Bi sıkıntı cikmazsa allahin izniyle oglum abi oluyor. Yarin tekrarlicam bakalim yine paylasirim
bodoslamamı oldu yineyine olaya bel kemiğinden daldın :)))) kız kıskandı zanneder demesin öyle bence hamle kalamadım diye strese girdim demesin erteledim desin
melo yaaaaanam o bende de meraklıymış :) ben kimseye karışmam sadece merak eder araştırırım her şeyi kişilerin yatak odasını değil benim yatak odam daha hareketli başkasına sıra gelmiyor
Doğru canım ben de farkettim dünkü daha koyu. Bu akşam değerlendircem inşallahEvet canim pik hala ama aksama sabaha daha silik olur aksam bi daha yap bence test hatta bu aksam kesin degerlendir cunku dunki testin bugunden daha koyu bugun hafif siliklesme başlamış gibi
canım sorun şu ki onun yaptığı biraz nispete kaçıyor ama ailede kimse bunu nispete yormuyor. daha bebeği yeni öğrendiğinde bana aşermişti. şunu yapta yiyelim canımız istedi diye.... yeni düşük yapmış bi kadına böyle denir mi... ben dedim gene de üzülüyorum diye ama hala devam ediyor. yani o hep iyiSmyrra açık açık söyle bence . böyle her ay soru sorunca ben strese giriyorum . olacağı varsa da (ALLAH korusun) bu strese olmazki de. sonuçta sende hamilesin beni dhaa iyi anlaman gerekiyor stres bizim baş düşmanımız de
Ney bende de mi vardı onu anlamadım yaSende de mi vardı? Ya akşam hemen koşuya başlıyorum.
Anladım canım inşallah hayırlı haberle dönersinValla yine hic bir belirti yok ama tek tesellim ilk gebeligimden iste ondada yoktu benim de normalde 16 mart batım bakalim pazartesi test yapicam belki dayamayip cumarti ve pazarda yapabilirim
İyi canım iyi hayrını gör al bakalım. Hormonsal sıkıntı yoksa ben sana her türlü yumurtlama bulurum test ne olduğu önemsiz :)Bence zaten biraz bekleyebilir, yani durumlara bakılır ne zaman istenir ve uygun şart olursa bakılır.. Benim aklıma en son seninle konuşurken dedin ya certain, certain yattı onunla bir deneyeceğim trendyoldan vereceğim şimdi sipariş onunla bir yumurtlama çözeyim de :) şimdi alıyorum32 ovulasyon, 2 gebelik testi 66 tl. gayet iyi gibi geldi.
Ah yavrum ya sen daha iyi bilirsin elbette anlaşılan o ki sen herşeyi söylemişsin ama arkanda destekçin yok o yüzden de ortaklıkta cirit atıyor düşüncesiz .rabbim hepimize sabır versincanım sorun şu ki onun yaptığı biraz nispete kaçıyor ama ailede kimse bunu nispete yormuyor. daha bebeği yeni öğrendiğinde bana aşermişti. şunu yapta yiyelim canımız istedi diye.... yeni düşük yapmış bi kadına böyle denir mi... ben dedim gene de üzülüyorum diye ama hala devam ediyor. yani o hep iyi
aynen canım sölicem artık ve biraz da uzak durcam hastayım filan dicem gelmesin bulaşmasınbodoslamamı oldu yinegayette yumuşak anlattığımı sanıyordum halbuki :) hamile kalamadığı için değil o soru sorduğu için strese girdiğini söylesin onu demek istedim. tabi bu benim düşüncem ne söylemek isterse onu söyleyebilir
canım bak birisi sizin hayatınıza müdahil oluyorsa sebebi karşınızdakinde değil kendinizde arayın ipleri ellerine veriyorsunuz sonra kızıyorsunuz :) ben dedim ya geçenlerde çok aykırı bir kadınım kimseyi hayatıma karıştırmam insanların istediği gibi bir hayat yaşayamam asla canım nasıl isterse öyle yani bu hayat benim acaba ben mi biraz anormalim hiç bir yaşta kimseyi kendime karıştırmadım işlerine geliyorsa kimse yorum yapamaz bilirler bozarım çünkü he arkamdan konuşurlar mı onu da bilemem oda çokta tın yani :)melo yaaaakeşke kimse kimseye karışmasa.. işte çok hakimiyet kurmaya çalışn biri olduğu için.... ama dediklerinizi yapıcam
Söyle canım Bulaşık gelmesin artıkaynen canım sölicem artık ve biraz da uzak durcam hastayım filan dicem gelmesin bulaşmasın
yumurtlama zamanı kasıklarım çok ağrıdı 2 gün testte pik noktadaydı.çatlama olduktan sonra azaldı sadece sol kağığımda hafif bir sancı oluyor aradaoh benm gibi olan birini buldum nihayet. sende herhangi bir belirti var mı. benim sol kasık ve belim ağrıyor
o kadar doğru dedin ki canım şuan . evet destekçi yok herkes alışmış deliliklerine laf sokmalarına.. aminnn rabbim hepimize sabırlar versin.Ah yavrum ya sen daha iyi bilirsin elbette anlaşılan o ki sen herşeyi söylemişsin ama arkanda destekçin yok o yüzden de ortaklıkta cirit atıyor düşüncesiz .rabbim hepimize sabır versin
Benim de 16-17 gibi bat. Benim kasik batması dışında hiç bir şeyim yok... Yumurtam 2 mart da çatladı bakalım bekliyorumselam kızlar...
benim bat 17 mart varmı benim gibi gün sayannn
ya ben çok acayibim bi an adet olcam gibi geliyo bi an böle ağlıyasım geliyo bi an çok yorgunum sanki bi araba dayak yemişim gibi. çalışmak istemiyorum etlerim ağrıyor gibi...
kafam allak bullak yaaa.
çok dobra kadınsın vesselammmcanım bak birisi sizin hayatınıza müdahil oluyorsa sebebi karşınızdakinde değil kendinizde arayın ipleri ellerine veriyorsunuz sonra kızıyorsunuz :) ben dedim ya geçenlerde çok aykırı bir kadınım kimseyi hayatıma karıştırmam insanların istediği gibi bir hayat yaşayamam asla canım nasıl isterse öyle yani bu hayat benim acaba ben mi biraz anormalim hiç bir yaşta kimseyi kendime karıştırmadım işlerine geliyorsa kimse yorum yapamaz bilirler bozarım çünkü he arkamdan konuşurlar mı onu da bilemem oda çokta tın yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?