Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine olaya bel kemiğinden daldın :)))) kız kıskandı zanneder demesin öyle bence hamle kalamadım diye strese girdim demesin erteledim desin

Yani ovulasyondan kac gün sonra gormus oluyorsun ilk ve ikinci yumurtlama olarak ikisini soylersen daha iyi olur herkesin bati adet dongusu farkli

yine olaya bel kemiğinden daldın :)))) kız kıskandı zanneder demesin öyle bence hamle kalamadım diye strese girdim demesin erteledim desin
bodoslamamı oldu yine gayette yumuşak anlattığımı sanıyordum halbuki :) hamile kalamadığı için değil o soru sorduğu için strese girdiğini söylesin onu demek istedim. tabi bu benim düşüncem ne söylemek isterse onu söyleyebilir

anam o bende de meraklıymış :) ben kimseye karışmam sadece merak eder araştırırım her şeyi kişilerin yatak odasını değil benim yatak odam daha hareketli başkasına sıra gelmiyor
melo yaaaa keşke kimse kimseye karışmasa.. işte çok hakimiyet kurmaya çalışn biri olduğu için.... ama dediklerinizi yapıcam

Evet canim pik hala ama aksama sabaha daha silik olur aksam bi daha yap bence test hatta bu aksam kesin degerlendir cunku dunki testin bugunden daha koyu bugun hafif siliklesme başlamış gibi
Doğru canım ben de farkettim dünkü daha koyu. Bu akşam değerlendircem inşallah

canım sorun şu ki onun yaptığı biraz nispete kaçıyor ama ailede kimse bunu nispete yormuyor. daha bebeği yeni öğrendiğinde bana aşermişti. şunu yapta yiyelim canımız istedi diye.... yeni düşük yapmış bi kadına böyle denir mi... ben dedim gene de üzülüyorum diye ama hala devam ediyor. yani o hep iyi

Valla yine hic bir belirti yok ama tek tesellim ilk gebeligimden iste ondada yoktu benim de normalde 16 mart batım bakalim pazartesi test yapicam belki dayamayip cumarti ve pazarda yapabilirim
Anladım canım inşallah hayırlı haberle dönersin

İyi canım iyi hayrını gör al bakalım. Hormonsal sıkıntı yoksa ben sana her türlü yumurtlama bulurum test ne olduğu önemsiz :)

Ah yavrum ya sen daha iyi bilirsin elbette anlaşılan o ki sen herşeyi söylemişsin ama arkanda destekçin yok o yüzden de ortaklıkta cirit atıyor düşüncesiz .rabbim hepimize sabır versin

aynen canım sölicem artık ve biraz da uzak durcam hastayım filan dicem gelmesin bulaşmasın

melo yaaaa keşke kimse kimseye karışmasa.. işte çok hakimiyet kurmaya çalışn biri olduğu için.... ama dediklerinizi yapıcam
canım bak birisi sizin hayatınıza müdahil oluyorsa sebebi karşınızdakinde değil kendinizde arayın ipleri ellerine veriyorsunuz sonra kızıyorsunuz :) ben dedim ya geçenlerde çok aykırı bir kadınım kimseyi hayatıma karıştırmam insanların istediği gibi bir hayat yaşayamam asla canım nasıl isterse öyle yani bu hayat benim acaba ben mi biraz anormalim hiç bir yaşta kimseyi kendime karıştırmadım işlerine geliyorsa kimse yorum yapamaz bilirler bozarım çünkü he arkamdan konuşurlar mı onu da bilemem oda çokta tın yani :)

oh benm gibi olan birini buldum nihayet . sende herhangi bir belirti var mı. benim sol kasık ve belim ağrıyor
yumurtlama zamanı kasıklarım çok ağrıdı 2 gün testte pik noktadaydı.çatlama olduktan sonra azaldı sadece sol kağığımda hafif bir sancı oluyor arada

Ah yavrum ya sen daha iyi bilirsin elbette anlaşılan o ki sen herşeyi söylemişsin ama arkanda destekçin yok o yüzden de ortaklıkta cirit atıyor düşüncesiz .rabbim hepimize sabır versin
o kadar doğru dedin ki canım şuan . evet destekçi yok herkes alışmış deliliklerine laf sokmalarına.. aminnn rabbim hepimize sabırlar versin. bebişimizi de eksik etmesinnnn

Benim de 16-17 gibi bat. Benim kasik batması dışında hiç bir şeyim yok... Yumurtam 2 mart da çatladı bakalım bekliyorum

çok dobra kadınsın vesselammm
ne bilim kimse üzülmesin etmesin derken baktık biz üzülüyoz eşimle.
şimdi cevap versekte küsüyo sonra birşey yokmuş gibi unutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…