inşallah güzel haberler alırızzz canım yaaaaBenim de 16-17 gibi bat. Benim kasik batması dışında hiç bir şeyim yok... Yumurtam 2 mart da çatladı bakalım bekliyorum
Bende çatlamadan sorma yamuldum resmen yürümem değişti . nara atan kabadatılar gibi yürüyorum yan yanyumurtlama zamanı kasıklarım çok ağrıdı 2 gün testte pik noktadaydı.çatlama olduktan sonra azaldı sadece sol kağığımda hafif bir sancı oluyor arada
benim ilk hamileliğimde hiçbirsey olmamıştı belirti namına.adet gunu bile pozitif çıkmadı o yüzden kendimi şartlamayacağım:)Bende çatlamadan sorma yamuldum resmen yürümem değişti . nara atan kabadatılar gibi yürüyorum yan yan
yok öbürü küser yok diğeri alınır darılır diye düşünürsen daha çok karışır o kadın sana o sana aynı hassasiyeti göstermemiş bak düşük yapmışsın sana aşerdim diyor ne kadar ayıp insan daha bile hassas olur yani bu durumda vallahi hiç takma kocanda takmasın küsen yatağını ayrı sersin derler bizde aynen de öyleçok dobra kadınsın vesselammm
ne bilim kimse üzülmesin etmesin derken baktık biz üzülüyoz eşimle.
şimdi cevap versekte küsüyo sonra birşey yokmuş gibi unut
BAAA EVET TAMAM HATIRLADIM BEN EBRU HANIM I TAKİP EDİYORUM ÇOK YARARLI BİLGİLER VERİYOR. HATTA BU AY TUTMAZSA BİR DAHAİ AY OVÜLASYON TESTİMİ ONDAN ALMAK İSTİYORUM. EĞER ARAYIŞTA OLAN ARKADAŞLAR VARSA ONDAN ALABİLİRSİNİZ.
Heray yumurtlama olmuyor zaten canım 2 ay üst üste yumurtlama olmazsa hataneye gidip hormon baktırmak gerek ben geçen ay yumurtlamadim bu ay yumurtladımReglimin 13.gunu canım takvime göre yarın yumurtlama ama bu teste göre sifirdayim belkide yumurtlamiyorum sıvıya dikkat ediyorum da pek bişey değişmiyor sanki
anlayamadım kuzum ya ne dediğini :))))))))) şu kızın görümcesi beni deli etti beynim yandı ne dedin anlamadım biraz daha açık yaz
Adet günü bile pozitif çıkmadı mı ayy bu bana umut oldu. Benimde regl tarihim yarın bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ayy belki bir umut yaabenim ilk hamileliğimde hiçbirsey olmamıştı belirti namına.adet gunu bile pozitif çıkmadı o yüzden kendimi şartlamayacağım:)
Geçen ay hiç goremden reflik gelmişti bu ay dediğini yapayım bakalım ne olacak buraya atayimzaten ovulasyonun amacı doğru günü kaçırmamak devam et koyulaşacak takvim ortalama veriyor sana senin vücudunun ayarını nerden bilsin ortalama değeri yazar o her insan farklı zamanda yumurtlar teste devam et doru günü yakala sonra devam ilişkiye sen demekki geç yumurtluyorsun testi sakın bırakma devamke
Elinde fazla test varsa aksam bi test yap gec saatlerde degerlendirmeden once siliklesmeyi gorursunDoğru canım ben de farkettim dünkü daha koyu. Bu akşam değerlendircem inşallah
Benimki çok duzensiz hep kist oluşurKaç günde bir regl oluyorsun canım
Ay böyle bk umut geliykr ama giremedikcede kafamda sorularDAHA ÇOK ERKEN Kİ BEN 21. GÜNDE YUMURTLADIM LİSTEM BAYA UZUNDUsabır
Hadi insallah hayirlisi olsun ya ama nedense bazen diyorum bu ay kesin oldu kesin bazen diyorum yok ya acele etme bu ay olmayacak gibi bilmiyorum kafamda deli sorularAnladım canım inşallah hayırlı haberle dönersin
Canım yumurtlamanın 11. Günü test yaptım da negatif çıktı kesin sonuçtur dimi yazmıştım da sen de postu begenmissin bende dedim hıh Melo beğenmiş demekki kesin sonuçanlayamadım kuzum ya ne dediğini :))))))))) şu kızın görümcesi beni deli etti beynim yandı ne dedin anlamadım biraz daha açık yaz
A bak bende geçen ay yumurtlamadan hasta oldum bu ay ne olacak acabaB
Heray yumurtlama olmuyor zaten canım 2 ay üst üste yumurtlama olmazsa hataneye gidip hormon baktırmak gerek ben geçen ay yumurtlamadim bu ay yumurtladım
Adet günü bile pozitif çıkmadı mı ayy bu bana umut oldu. Benimde regl tarihim yarın bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ayy belki bir umut yaak
evet doğru sonuç sonuç ne çıktıysa doğrudur eğer geç döllenme değilse inşallah geç döllenme olur hayırlısıCanım yumurtlamanın 11. Günü test yaptım da negatif çıktı kesin sonuçtur dimi yazmıştım da sen de postu begenmissin bende dedim hıh Melo beğenmiş demekki kesin sonuçonu yazdım umarım anlatabilmisimdir çok düzgün anlatamadım sanki
çok haklsıın canım. çok teşekkür ederim desteğiniz tavsiyeleriniz için... rabbim muradımıza kavuştursun bizleri de bitek onları düşünelimyok öbürü küser yok diğeri alınır darılır diye düşünürsen daha çok karışır o kadın sana o sana aynı hassasiyeti göstermemiş bak düşük yapmışsın sana aşerdim diyor ne kadar ayıp insan daha bile hassas olur yani bu durumda vallahi hiç takma kocanda takmasın küsen yatağını ayrı sersin derler bizde aynen de öyle
Ayin 6si uyar mi dün bende de sıvı şeffaf akintim olmuştu anlam veremediğim neden oldugunu bilmiyorumKızlar merhaba. Ayın 7 sinde çatlama olan arkadaş var mı? Varsa benim su gibi akıntım oluyorsizde böyle bir şey var mı. Koku kaşıntı vs yok. Sızıntı gibi geliyor hissetmiyorum ama tuvalete gidince görüyorum. Sanırım bu ay da tutmadı benim regl belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?