Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok dobra kadınsın vesselammm
ne bilim kimse üzülmesin etmesin derken baktık biz üzülüyoz eşimle.
şimdi cevap versekte küsüyo sonra birşey yokmuş gibi unut
yok öbürü küser yok diğeri alınır darılır diye düşünürsen daha çok karışır o kadın sana o sana aynı hassasiyeti göstermemiş bak düşük yapmışsın sana aşerdim diyor ne kadar ayıp insan daha bile hassas olur yani bu durumda vallahi hiç takma kocanda takmasın küsen yatağını ayrı sersin derler bizde aynen de öyle

Kızlar merhaba. Ayın 7 sinde çatlama olan arkadaş var mı? Varsa benim su gibi akıntım oluyor sizde böyle bir şey var mı. Koku kaşıntı vs yok. Sızıntı gibi geliyor hissetmiyorum ama tuvalete gidince görüyorum. Sanırım bu ay da tutmadı benim regl belirtisi olabilir mi

B
Reglimin 13.gunu canım takvime göre yarın yumurtlama ama bu teste göre sifirdayim belkide yumurtlamiyorum sıvıya dikkat ediyorum da pek bişey değişmiyor sanki
Heray yumurtlama olmuyor zaten canım 2 ay üst üste yumurtlama olmazsa hataneye gidip hormon baktırmak gerek ben geçen ay yumurtlamadim bu ay yumurtladım

benim ilk hamileliğimde hiçbirsey olmamıştı belirti namına.adet gunu bile pozitif çıkmadı o yüzden kendimi şartlamayacağım:)
Adet günü bile pozitif çıkmadı mı ayy bu bana umut oldu. Benimde regl tarihim yarın bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ayy belki bir umut yaa

Geçen ay hiç goremden reflik gelmişti bu ay dediğini yapayım bakalım ne olacak buraya atayim

anlayamadım kuzum ya ne dediğini :))))))))) şu kızın görümcesi beni deli etti beynim yandı ne dedin anlamadım biraz daha açık yaz
Canım yumurtlamanın 11. Günü test yaptım da negatif çıktı kesin sonuçtur dimi yazmıştım da sen de postu begenmissin bende dedim hıh Melo beğenmiş demekki kesin sonuç onu yazdım umarım anlatabilmisimdir çok düzgün anlatamadım sanki

evet çıkmadı ne ovulasyon nede kaset test.3 gün geçmişti bir belirti de yok öğle vakti yaptım şak diye belirdi 2 çizgi kan testi vermiştim 100 küsür çıkmıştı
Adet günü bile pozitif çıkmadı mı ayy bu bana umut oldu. Benimde regl tarihim yarın bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ayy belki bir umut yaa k

evet doğru sonuç sonuç ne çıktıysa doğrudur eğer geç döllenme değilse inşallah geç döllenme olur hayırlısı

çok haklsıın canım. çok teşekkür ederim desteğiniz tavsiyeleriniz için... rabbim muradımıza kavuştursun bizleri de bitek onları düşünelim

Ayin 6si uyar mi dün bende de sıvı şeffaf akintim olmuştu anlam veremediğim neden oldugunu bilmiyorum insallah hayira isarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…