- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
aminnnnn ben zaten bir bebek düşünüyorum birde akşam ne yemek yapsam diye ikisi de beni bunalıma soktu :)çok haklsıın canım. çok teşekkür ederim desteğiniz tavsiyeleriniz için... rabbim muradımıza kavuştursun bizleri de bitek onları düşünelim
Ozaman kafaya takmaya devamInsallah bu ay olur da sonrasinda o sitresi cekmezsin aslinda bi kadin vardi bu gruba mi yazmisti tam hatirlamiyorum dedi ki gece gunduz cok ugrastim kurler yapmis gebelik icin cok mesai harcadım her gün düşündüm sitrese girdim oldu mu olacak mi diye bunun icin cok mesai harcadim ama sonunda hamile oldugumu ogrendim sitresli olsanda gebelik oluyor kafama takiyorum düşünmüyorum cocugum olmaz diye bisey yok demisti oyle olsa benim olmazdi diye bi yazi yazmisti cok etkilenmiştim
İnşallah kuzum ama hiç sanmıyorum çünkü en son çatlama günü ilişki oldu sonra bir daha 5-6 gün sonra oldu. Geç döllenme imkansız gibi. Ben artık regl bekleyeyim o zamanevet doğru sonuç sonuç ne çıktıysa doğrudur eğer geç döllenme değilse inşallah geç döllenme olur hayırlısı
Yaaa hastayim sana biliyon muaminnnnn ben zaten bir bebek düşünüyorum birde akşam ne yemek yapsam diye ikisi de beni bunalıma soktu :)
Allah bilir onu kısmet herşeyİnşallah kuzum ama hiç sanmıyorum çünkü en son çatlama günü ilişki oldu sonra bir daha 5-6 gün sonra oldu. Geç döllenme imkansız gibi. Ben artık regl bekleyeyim o zaman
aynen benide ikisi bunalıma soktu vallaha . melo eve gidince dünyayla ilişiği kesiyoraminnnnn ben zaten bir bebek düşünüyorum birde akşam ne yemek yapsam diye ikisi de beni bunalıma soktu :)
Uyar canımAyin 6si uyar mi dün bende de sıvı şeffaf akintim olmuştu anlam veremediğim neden oldugunu bilmiyoruminsallah hayira isarettir
Kısmet canım hayırlısı 17. Gün yumurtladim zaten vücudum delirdi de birazcıkAllah bilir onu kısmet herşey
Ozaman nhormon6 baktır canım ihmal etme bende ilk yumurtalamayın gittim çok şükür birşey çıkmadıA bak bende geçen ay yumurtlamadan hasta oldum bu ay ne olacak acaba
Aynen de bisey diycem takmiycam kafama diyinca sanki takmiyormuyuz yine takiyoruz yine düşünüyoruz bahaneye gerek yok düşünmek istiyorsan düşün ne yapmak istiyorsan yap test mi yapican yap düşünme oluruna birak icinden nasil geliyorsaOzaman kafaya takmaya devam
Bakalım devam edecek mi belirtin olursa beni etiketle bakalımAyin 6si uyar mi dün bende de sıvı şeffaf akintim olmuştu anlam veremediğim neden oldugunu bilmiyoruminsallah hayira isarettir
Yok melo ya ay sonu evraklarını hazırladım sımdı bıttı hemen baktım
bende herkes çok yemek yiyor her akşam ne yapsam derdi var bende hafta sonları ve akşamları yazmıyorum evde kocamla ilgileniyorum ben civelek bir kadınım demiştim ilgi beklerim ilgide gösteririm :)))) haftasonu ve akşamları yoğunum canım :)aynen benide ikisi bunalıma soktu vallaha . melo eve gidince dünyayla ilişiği kesiyor
Valla benimde belli degil olup olmadığı akinti neden olur seffaf kokusuz bide oyle az bisey de degil baya baya her lavabiya gittigimde geliyordu ama bugun kesildi gibi bilemedim bugun cok su ictim zaten lavabodan cikamadimUyar canımvalla gidiyorum gelmiş ben olmadı yine düşündüm ama hayırlısı artık
Tabi canım hayatın değişşyor sonuçda kafaya takılacak birşey takıyorum mutluyum napimAynen de bisey diycem takmiycam kafama diyinca sanki takmiyormuyuz yine takiyoruz yine düşünüyoruz bahaneye gerek yok düşünmek istiyorsan düşün ne yapmak istiyorsan yap test mi yapican yap düşünme oluruna birak icinden nasil geliyorsaben artik oyle yapiyorum
dr değilim ama hastam çok bebeğim :)Yaaa hastayim sana biliyon mu
Yaa hayırlara vesile inşallah aramızda 1 gün var senin dün benim bugün bakalımValla benimde belli degil olup olmadığı akinti neden olur seffaf kokusuz bide oyle az bisey de degil baya baya her lavabiya gittigimde geliyordu ama bugun kesildi gibi bilemedim bugun cok su ictim zaten lavabodan cikamadim
Sadece bugun öksürdügümde enteresan bi sekilde kasiklarimda batma oldu ilk belirtim buydu ama iyi mi kotu mu bilmiyorumBakalım devam edecek mi belirtin olursa beni etiketle bakalım
Aynen mutluyuz boyle kime neTabi canım hayatın değişşyor sonuçda kafaya takılacak birşey takıyorum mutluyum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?