Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok haklsıın canım. çok teşekkür ederim desteğiniz tavsiyeleriniz için... rabbim muradımıza kavuştursun bizleri de bitek onları düşünelim
aminnnnn ben zaten bir bebek düşünüyorum birde akşam ne yemek yapsam diye ikisi de beni bunalıma soktu :)

Ozaman kafaya takmaya devam

evet doğru sonuç sonuç ne çıktıysa doğrudur eğer geç döllenme değilse inşallah geç döllenme olur hayırlısı
İnşallah kuzum ama hiç sanmıyorum çünkü en son çatlama günü ilişki oldu sonra bir daha 5-6 gün sonra oldu. Geç döllenme imkansız gibi. Ben artık regl bekleyeyim o zaman

Ozaman kafaya takmaya devam
Aynen de bisey diycem takmiycam kafama diyinca sanki takmiyormuyuz yine takiyoruz yine düşünüyoruz bahaneye gerek yok düşünmek istiyorsan düşün ne yapmak istiyorsan yap test mi yapican yap düşünme oluruna birak icinden nasil geliyorsa ben artik oyle yapiyorum

love06 sesin çıkmadı naptın keçi boynuzumu kemiriyon
Yok melo ya ay sonu evraklarını hazırladım sımdı bıttı hemen baktım
Şimdi bi soru sen kesin dersin şimdi hamıle degılsın dıye bende acayip bir akıntı var bembeyaz çamaşıra gelmıs peçeteylw sılıyorum regl kanı gıbı degılde acık pembe gibi çok az leke
Pazar gunu denemişdim en son olurmu olur ya acaba mümkün mü

aynen benide ikisi bunalıma soktu vallaha . melo eve gidince dünyayla ilişiği kesiyor
bende herkes çok yemek yiyor her akşam ne yapsam derdi var bende hafta sonları ve akşamları yazmıyorum evde kocamla ilgileniyorum ben civelek bir kadınım demiştim ilgi beklerim ilgide gösteririm :)))) haftasonu ve akşamları yoğunum canım :)

Uyar canım valla gidiyorum gelmiş ben olmadı yine düşündüm ama hayırlısı artık
Valla benimde belli degil olup olmadığı akinti neden olur seffaf kokusuz bide oyle az bisey de degil baya baya her lavabiya gittigimde geliyordu ama bugun kesildi gibi bilemedim bugun cok su ictim zaten lavabodan cikamadim

Tabi canım hayatın değişşyor sonuçda kafaya takılacak birşey takıyorum mutluyum napim

Valla benimde belli degil olup olmadığı akinti neden olur seffaf kokusuz bide oyle az bisey de degil baya baya her lavabiya gittigimde geliyordu ama bugun kesildi gibi bilemedim bugun cok su ictim zaten lavabodan cikamadim
Yaa hayırlara vesile inşallah aramızda 1 gün var senin dün benim bugün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…