Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece bugun öksürdügümde enteresan bi sekilde kasiklarimda batma oldu ilk belirtim buydu ama iyi mi kotu mu bilmiyorum
Ya ben kasık ağrısını belirti den sayamıyorum reglde de oluyor benim çünkü bir tek bu akıntıyı merak ettim normalde bende regl e yakın olurdu 2 gün kala falan erken gelince dedim heralde erken olacak ama bakalım

Bat ne senin ???

Aynen süreçler ayni gidiyor bakalim sonucta ayni mi olacak takipte kalalim bat ne zaman senin ?
Ya benşm 2 aydır 30 güne bir oluyordu regl 16. Gün yumurtlama oluyordu bu ay 14. Gün çatladı yumurta sanırım erken olacak 21 22 si gibi galiba normale yani 28 güne bire döndüm bu ay çok araştırmadım ondan normale döndü galiba. Senin bat ne zaman

Ne gülüyon ayy cvp ver cvp bana cvp lazımmm yaaa umutlanmak çok güzellll meloo

Selaam kızlar. Bende bat 13 mart günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 3 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. dün agrıyla akıntıyla karısık pembe bi leke geldi. bugun de iki kere kahverengi şeklinde peçetede vardı. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?

Ne gülüyon ayy cvp ver cvp bana cvp lazımmm yaaa umutlanmak çok güzellll meloo
vallahi sen bu kadar dedin dedin bir şeyi kırk defa söylersen olur derler hamilesidir inşallah rabbim yazsında olsun inşallah

normalde adetten 4-5 gün önce adete benzemeyen lekelenme yerleşme kanamasıdır adetine 3 gün varsa ve adet olacağın zaman lekelenme hiç yaşamıyorsan önceleri neden olmasın evet yerleşme kanaması olabilir ha birde eğer testin 6 gün önce ki erken gebelik testi ise sonuç doğrudur canım

Ah zor bir şey tatlım . Streste yaptırir bu şekildeki düşünceler sana . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hadi insallah hayirlisi olsun ya ama nedense bazen diyorum bu ay kesin oldu kesin bazen diyorum yok ya acele etme bu ay olmayacak gibi bilmiyorum kafamda deli sorular
Aynen canım bende öyle diyorum benım sağımda kasılma oluyor hamileymişim gibi doğuyor içime bilmiyorum hiç.ilkinde falan dinlemedm kendimi ben nasıldım bel ağrımda var bilemiyorum

Kizlar adetin basindan beri 13. Gün bugün sabah ovulasyon testim negatifti simdi bi baktim kanamam olmus ne bu simdi adet olmak istemiyorum ya bu ay ne kadar ugrastim deneyecektim dahaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…