Yaaaa amaa yaaaa valla süpersin idolümsün bebeğim ❤❤dr değilim ama hastam çok bebeğim :)
Hele gizleme olayımda yok herkesede söylerim fikir alırımAynen mutluyuz boyle kime ne
Aynen süreçler ayni gidiyor bakalim sonucta ayni mi olacak takipte kalalim bat ne zaman senin ?Yaa hayırlara vesile inşallah aramızda 1 gün var senin dün benim bugün bakalım
Ya ben kasık ağrısını belirti den sayamıyorumSadece bugun öksürdügümde enteresan bi sekilde kasiklarimda batma oldu ilk belirtim buydu ama iyi mi kotu mu bilmiyorum
Ya bende oyleyim ama kendimi durduruyorum gerek yok her seferinde ne oldu oldu mu diye sorulmasi daha cok geriyor beni yok olmadiHele gizleme olayımda yok herkesede söylerim fikir alırım
Bat ne senin ???Ya ben kasık ağrısını belirti den sayamıyorumreglde de oluyor benim çünkü bir tek bu akıntıyı merak ettim normalde bende regl e yakın olurdu 2 gün kala falan erken gelince dedim heralde erken olacak ama bakalım
Ya benşm 2 aydır 30 güne bir oluyordu regl 16. Gün yumurtlama oluyordu bu ay 14. Gün çatladı yumurta sanırım erken olacak 21 22 si gibi galiba normale yani 28 güne bire döndümAynen süreçler ayni gidiyor bakalim sonucta ayni mi olacak takipte kalalim bat ne zaman senin ?
Benim de ayın 7-8i çatlama canım aynı dediğin gibi akıntı var kremsi gibi ama onun haricinde hiçbir şey yok ne kasık ağrısı ne başka bi şeyUyar canımvalla gidiyorum gelmiş ben olmadı yine düşündüm ama hayırlısı artık
Ne gülüyon ayy cvp ver cvp bana cvp lazımmm yaaa umutlanmak çok güzellll melooYok melo ya ay sonu evraklarını hazırladım sımdı bıttı hemen baktım
Şimdi bi soru sen kesin dersin şimdi hamıle degılsın dıye bende acayip bir akıntı var bembeyaz çamaşıra gelmıs peçeteylw sılıyorum regl kanı gıbı degılde acık pembe gibi çok az leke
Pazar gunu denemişdim en son olurmu olur ya acaba mümkün mü
Ya bende oyleyim ama kendimi durduruyorum gerek yok her seferinde ne oldu oldu mu diye sorulmasi daha cok geriyor beni yok olmadi
stres yaptıkça daha da uzuyo ben de meraktan gidip doktora yumurta boyu ölçtürüyodum şimdi de bat tarihi için sabredemyrm çok iyi anlıyorum siziAy böyle bk umut geliykr ama giremedikcede kafamda sorular
Benim sıvı şeklinde geldi şimdi baktım kesilmiş. Hayırlısı artık bekleyip görcezBenim de ayın 7-8i çatlama canım aynı dediğin gibi akıntı var kremsi gibi ama onun haricinde hiçbir şey yok ne kasık ağrısı ne başka bi şey
Ben anlatıyorum genelde danışıyorum ,Ya bende oyleyim ama kendimi durduruyorum gerek yok her seferinde ne oldu oldu mu diye sorulmasi daha cok geriyor beni yok olmadi
vallahi sen bu kadar dedin dedin bir şeyi kırk defa söylersen olur derler hamilesidir inşallah rabbim yazsında olsun inşallahNe gülüyon ayy cvp ver cvp bana cvp lazımmm yaaa umutlanmak çok güzellll meloo
Aminvallahi sen bu kadar dedin dedin bir şeyi kırk defa söylersen olur derler hamilesidir inşallah rabbim yazsında olsun inşallah
normalde adetten 4-5 gün önce adete benzemeyen lekelenme yerleşme kanamasıdır adetine 3 gün varsa ve adet olacağın zaman lekelenme hiç yaşamıyorsan önceleri neden olmasın evet yerleşme kanaması olabilir ha birde eğer testin 6 gün önce ki erken gebelik testi ise sonuç doğrudur canımSelaam kızlar. Bende bat 13 mart günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 3 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. dün agrıyla akıntıyla karısık pembe bi leke geldi. bugun de iki kere kahverengi şeklinde peçetede vardı. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?
Ah zor bir şey tatlım . Streste yaptırir bu şekildeki düşünceler sana . Hakkında hayırlısı olsun inşallahah kuzum be neler dedim.
zaten bende adet düzensizliği vardı ilk hamile kalmadan ona takmıştı senden çocuk olmuyor diye.
hamile kaldım düşük yaptım bu sefer benden kaynaklımı diye düşük araştırdı.
düşükten sonra adetim düzene girdi bu sefer de ne zman çocuk yapcaz derdi tuttu. bu ilk ay denemem yakamdan düşmüyo.
şimdi hamile ya düzensizliğim var desem kontrole gel benle dicek.
zaten 16 sında kontrolü varmış gelmemi istiyo. bende gitmek istemiyorum. varsada yoksada o ilk öğrensin istemiyorum.
eşime göre de ablası bizi düşündüğünden böyle
Aynen canım bende öyle diyorum benım sağımda kasılma oluyor hamileymişim gibi doğuyor içime bilmiyorum hiç.ilkinde falan dinlemedm kendimi ben nasıldım bel ağrımda var bilemiyorumHadi insallah hayirlisi olsun ya ama nedense bazen diyorum bu ay kesin oldu kesin bazen diyorum yok ya acele etme bu ay olmayacak gibi bilmiyorum kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?