Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim erken gebelik testinde kil gibi çıkmıştı 8 gun kala ama cok zor görünüyordu kaset testte çıkmadı 5 gun kalada kaset testte cikti. Valla hangi yumurtlama tuttu inanki bende Bilmiyorum

Kızlar üsttekini sabah yaptık pik gibiydi alttakini 4 gibi yaptım silik çıktı çatlamış mı şansı mı kayıp mı ettim çünkü dün geceyi değerlendiremedik bilenler yardımcı olabilir mi bu akşam deneyeyim mi ?

Aynen canım bende öyle diyorum benım sağımda kasılma oluyor hamileymişim gibi doğuyor içime bilmiyorum hiç.ilkinde falan dinlemedm kendimi ben nasıldım bel ağrımda var bilemiyorum
Bugun bende de kasil batmasi oldu öksürürken tek dikkatimi ceken sey o oldu

İyi canım iyi hayrını gör al bakalım. Hormonsal sıkıntı yoksa ben sana her türlü yumurtlama bulurum test ne olduğu önemsiz :)
Süpersin, hemen kargoya vermişler inşallah hemen ulaşır. Bir elime geçsin önümüzdeki hafta başlarım herhalde acayip heyecanlandım şimdi :) 2 çizgi görünce pik dedikleri şey o heralde. (ayyy çok cahil kalmışım ben)

Yani ovulasyondan kac gün sonra gormus oluyorsun ilk ve ikinci yumurtlama olarak ikisini soylersen daha iyi olur herkesin bati adet dongusu farkli
Canim iki yumurtlama oldu hangisi gecerli bilmem adete bes gun kala. Ilk yumurtlamanin 12. Gunu ikincisi 9. Gunu pozitif cikti hangisi tuttu bende bilmiyorum belki ikiside tutmustur

36 saat canlı kalıyo bu akşam şansınız devam ediyor

Bu aksam değerlendir önemli olan bu aksam suan yumurtanim 24 saati var dollenmek icin sperm bekliyor bugun yaparsan cok cok iyi olur yarina kalma derim

akşam yapacaksın bu akşam değerledir kayıp değil tam zamanı

Teşekkürler bu akşam mutlaka deneyeyim
dün değil önceki gün bile yaptıysan o bile döllenmiş olabilir sen bu akşam mutlaka yap ovulasyonu da devam et bakalım silikleşecek mi yumurtan çatlamış mı onu anlıcaz

Canim erken gebelik testinde kil gibi çıkmıştı 8 gun kala ama cok zor görünüyordu kaset testte çıkmadı 5 gun kalada kaset testte cikti. Valla hangi yumurtlama tuttu inanki bende Bilmiyorum
Kız 8 gün kala çok erken çıkmış ya nasıl oluyor orası çok şanslısın

evet çıkmadı ne ovulasyon nede kaset test.3 gün geçmişti bir belirti de yok öğle vakti yaptım şak diye belirdi 2 çizgi kan testi vermiştim 100 küsür çıkmıştı
Anladim canım inşallah benimde öyledir diyeceğim ama erken gebelik testi yaptım sanırım olsa çıkardı hayırlısı şimdi regl bekliyorum inşallah zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…