valla böyle yazdıkça bana umut oluyorsun . havalara uçasım geliyor. aynıyızAynen canım bende öyle diyorum benım sağımda kasılma oluyor hamileymişim gibi doğuyor içime bilmiyorum hiç.ilkinde falan dinlemedm kendimi ben nasıldım bel ağrımda var bilemiyorum
Sende bana canım dilerim hamişizdirvalla böyle yazdıkça bana umut oluyorsun . havalara uçasım geliyor. aynıyız
Canim erken gebelik testinde kil gibi çıkmıştı 8 gun kala ama cok zor görünüyordu kaset testte çıkmadı 5 gun kalada kaset testte cikti. Valla hangi yumurtlama tuttu inanki bende BilmiyorumCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah. bata 8 kala dediğin hayelt cikdi dediğin gün kaset testte yapmismiydin onda görülen bişey var mıydı.18 kala yumurtladim dediğinde tutmuş olsa 10 gün sonra çıkmış oluyor yani ordan kendime çıkarım yapmaya çalışıyorum
Bugun bende de kasil batmasi oldu öksürürken tek dikkatimi ceken sey o olduAynen canım bende öyle diyorum benım sağımda kasılma oluyor hamileymişim gibi doğuyor içime bilmiyorum hiç.ilkinde falan dinlemedm kendimi ben nasıldım bel ağrımda var bilemiyorum
Süpersin, hemen kargoya vermişler inşallah hemen ulaşır. Bir elime geçsin önümüzdeki hafta başlarım herhalde acayip heyecanlandım şimdi :) 2 çizgi görünce pik dedikleri şey o heralde. (ayyy çok cahil kalmışım ben)İyi canım iyi hayrını gör al bakalım. Hormonsal sıkıntı yoksa ben sana her türlü yumurtlama bulurum test ne olduğu önemsiz :)
Canim iki yumurtlama oldu hangisi gecerli bilmem adete bes gun kala. Ilk yumurtlamanin 12. Gunu ikincisi 9. Gunu pozitif cikti hangisi tuttu bende bilmiyorum belki ikiside tutmusturYani ovulasyondan kac gün sonra gormus oluyorsun ilk ve ikinci yumurtlama olarak ikisini soylersen daha iyi olur herkesin bati adet dongusu farkli
36 saat canlı kalıyo bu akşam şansınız devam ediyorEki Görüntüle 2799774
Kızlar üsttekini sabah yaptık pik gibiydi alttakini 4 gibi yaptım silik çıktı çatlamış mı şansı mı kayıp mı ettim çünkü dün geceyi değerlendiremedik bilenler yardımcı olabilir mi bu akşam deneyeyim mi ?
Bu aksam değerlendir önemli olan bu aksam suan yumurtanim 24 saati var dollenmek icin sperm bekliyor bugun yaparsan cok cok iyi olur yarina kalma derimEki Görüntüle 2799774
Kızlar üsttekini sabah yaptık pik gibiydi alttakini 4 gibi yaptım silik çıktı çatlamış mı şansı mı kayıp mı ettim çünkü dün geceyi değerlendiremedik bilenler yardımcı olabilir mi bu akşam deneyeyim mi ?
Ooooo ikiside tuttuysa gelsin ikizler ❤❤❤Canim iki yumurtlama oldu hangisi gecerli bilmem adete bes gun kala. Ilk yumurtlamanin 12. Gunu ikincisi 9. Gunu pozitif cikti hangisi tuttu bende bilmiyorum belki ikiside tutmustur
akşam yapacaksın bu akşam değerledir kayıp değil tam zamanıEki Görüntüle 2799774
Çok teşekkür ederim bu akşam değerlendireyim mutlakaBu aksam değerlendir önemli olan bu aksam suan yumurtanim 24 saati var dollenmek icin sperm bekliyor bugun yaparsan cok cok iyi olur yarina kalma derim
bu kadar erken olması şaşırıtyor inş. hamileliktendir. sanki sol kasığımda birşey yapışmış beni bırakmıyor sıkıyor.Sende bana canım dilerim hamişizdir
Teşekkürler bu akşam mutlaka deneyeyimakşam yapacaksın bu akşam değerledir kayıp değil tam zamanı
Teşekkürler deneyelim bu akşam36 saat canlı kalıyo bu akşam şansınız devam ediyor
dün değil önceki gün bile yaptıysan o bile döllenmiş olabilir sen bu akşam mutlaka yap ovulasyonu da devam et bakalım silikleşecek mi yumurtan çatlamış mı onu anlıcazTeşekkürler bu akşam mutlaka deneyeyim
Kız 8 gün kala çok erken çıkmış ya nasıl oluyor orasıCanim erken gebelik testinde kil gibi çıkmıştı 8 gun kala ama cok zor görünüyordu kaset testte çıkmadı 5 gun kalada kaset testte cikti. Valla hangi yumurtlama tuttu inanki bende Bilmiyorum
Anladim canım inşallah benimde öyledir diyeceğim ama erken gebelik testi yaptım sanırım olsa çıkardı hayırlısı şimdi regl bekliyorum inşallah zamanında gelirevet çıkmadı ne ovulasyon nede kaset test.3 gün geçmişti bir belirti de yok öğle vakti yaptım şak diye belirdi 2 çizgi kan testi vermiştim 100 küsür çıkmıştı
Ayy valla sorma körün istedigi bi goz allah verdi iki tane olurOoooo ikiside tuttuysa gelsin ikizler ❤❤❤
Valla bende anlamadim iki dusuk bi dogum bi dis gebelik gecirdim hicbiri boyle erken cikmamistiKız 8 gün kala çok erken çıkmış ya nasıl oluyor orasıçok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?