Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım bi tanem çok teşekkür ederim stres yaptım çok ama sen beni rahatlattın Dr Makinesi yenidir valla pahalı bir Dr inş bize iyi gelir canım bakalım hayırlısı bu ay bakalım zaten sonra da oluruna bırakacağım sonuçta herşeyi yaptırmış olacağız daha sonrası rabbime kaldı inş hepimiz güzel haberler alalım sende durumlar ne

Kuzum benim 5-6 sı koyu 7 sinde çatladı ovu testi silik gösterdi. Akinti yok gibi ama bu sabah sağ kasıgım ağrıyarak uyandım. Ilerleyen saatlerde de sol kasıkta zonklama oldu. Ovu testi yaptım acaba tekrar mi yumurtluyorum diye silik gösterdi. Bak testleri attım canim

Eklentiler

• 20210311_152334.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 20210311_152221.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 51
Selam herkese bebis isteyenler kervanına bu aydan itibaren bende katılmış bulunuyorum Rabbım güzel haberler almayı nasip eder insallah bu süreci buralarda yaşamak iyi geliyor bana son adet tarihim 8 mart yaşım 29 folk asit kullanıyorum ben ovulasyon testi ile takip edecem benim için böylesi daha rahat ilk hamileliğimdede böyle takip etmiştim.
Lavi12

Hoşgeldin

Valla canım sanırım düşünüyoruz diye böyle oluyor hamilelik bu kadar erken belirti vermiyor normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…