Diyorum ikisi birdenmi tuttu acabayumurtalarinKız 8 gün kala çok erken çıkmış ya nasıl oluyor orasıçok şanslısın
Hadi bismillahBugun bende de kasil batmasi oldu öksürürken tek dikkatimi ceken sey o oldu
Anladım bi tanem çok teşekkür ederim stres yaptım çok ama sen beni rahatlattın Dr Makinesi yenidir valla pahalı bir Dr inş bize iyi gelir canım bakalım hayırlısı bu ay bakalım zaten sonra da oluruna bırakacağım sonuçta herşeyi yaptırmış olacağız daha sonrası rabbime kaldı inş hepimiz güzel haberler alalım sende durumlar neUmay anladım. Tamam doktor sana bunu verdi iç dedi sonrada gel film çekileceksin dedifilmi çekiniyorsun 15 dk da ole uzun birşey de değil. 3 gün ilişki yok diyor kimisi herkesin doktoru farklı olblyr. sonra devam arkasından doktorun seni çağıracak çatlatma vuracak. Hallederiz demesi film sonrası gün aşırı ilişki sonrada çatlatma iğnesine çağırcak korunmanın kanamayla alakası yok şöyle diyeyim her yerde yeni teknolojik makina olmuyor eski makinalarda aşırı radyasyon oluyor bu da sakat bebek doğma ihtimaline karşı korun diyorlar. Sana korunma derse korunma makina filan yeni teknolojik demek ki onlarda yok denecek kadar az radyasyon
Sağ benim öyle kuzum batma kasılma oluyorbu kadar erken olması şaşırıtyor inş. hamileliktendir. sanki sol kasığımda birşey yapışmış beni bırakmıyor sıkıyor.
Kuzum benim 5-6 sı koyu 7 sinde çatladı ovu testi silik gösterdi. Akinti yok gibi ama bu sabah sağ kasıgım ağrıyarak uyandım. Ilerleyen saatlerde de sol kasıkta zonklama oldu. Ovu testi yaptım acaba tekrar mi yumurtluyorum diye silik gösterdi. Bak testleri attım canimKızlar merhaba. Ayın 7 sinde çatlama olan arkadaş var mı? Varsa benim su gibi akıntım oluyorsizde böyle bir şey var mı. Koku kaşıntı vs yok. Sızıntı gibi geliyor hissetmiyorum ama tuvalete gidince görüyorum. Sanırım bu ay da tutmadı benim regl belirtisi olabilir mi
müthişşşşşşş hemde hayırlı uğurlu şanslı olsun bereketiyle gelsin kızın inşallah canımKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Iıı ya o nedemekk süper maşallah maşallahKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Ya maşallahKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
HoşgeldinSelam herkese bebis isteyenler kervanına bu aydan itibaren bende katılmış bulunuyorumRabbım güzel haberler almayı nasip eder insallah bu süreci buralarda yaşamak iyi geliyor bana son adet tarihim 8 mart yaşım 29 folk asit kullanıyorum ben ovulasyon testi ile takip edecem benim için böylesi daha rahat ilk hamileliğimdede böyle takip etmiştim.
Lavi12
İnşallah vardir kuzumYa maşallahtebrik ederim Bende bekliyorum çıkar birazdan ama pek umudum yok açıkçası
Kizimmimüthişşşşşşş hemde hayırlı uğurlu şanslı olsun bereketiyle gelsin kızın inşallah canım
Zaten asıl pik buBenim bugünkü testim de pik mi
Olabilir yapabilirsem yapayım canım sağolElinde fazla test varsa aksam bi test yap gec saatlerde degerlendirmeden once siliklesmeyi gorursun
Valla canım sanırım düşünüyoruz diye böyle oluyor hamilelik bu kadar erken belirti vermiyor normaldeKuzum benim 5-6 sı koyu 7 sinde çatladı ovu testi silik gösterdi. Akinti yok gibi ama bu sabah sağ kasıgım ağrıyarak uyandım. Ilerleyen saatlerde de sol kasıkta zonklama oldu. Ovu testi yaptım acaba tekrar mi yumurtluyorum diye silik gösterdi. Bak testleri attım canim
ben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur muKizimmiagzin bal yesin hadi insallah canim
Tesekkur ederim hosbuldumHoşgeldin
ben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur mu
yesin bal yemekten şeker gibi kadın oldum vallahi sizin de ağzınız bal yesinBnmde bi oğlum var ağzın bal yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?