aayy kendimin olmuş gibi heyecanlandım senin sonucu görünceKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Kuzum birde bu hayıt suyuna ne zaman başlamalıyım sabah akşam aç karnına imiş ama ne zaman başlayayımUmay anladım. Tamam doktor sana bunu verdi iç dedi sonrada gel film çekileceksin dedifilmi çekiniyorsun 15 dk da ole uzun birşey de değil. 3 gün ilişki yok diyor kimisi herkesin doktoru farklı olblyr. sonra devam arkasından doktorun seni çağıracak çatlatma vuracak. Hallederiz demesi film sonrası gün aşırı ilişki sonrada çatlatma iğnesine çağırcak korunmanın kanamayla alakası yok şöyle diyeyim her yerde yeni teknolojik makina olmuyor eski makinalarda aşırı radyasyon oluyor bu da sakat bebek doğma ihtimaline karşı korun diyorlar. Sana korunma derse korunma makina filan yeni teknolojik demek ki onlarda yok denecek kadar az radyasyon
Ederim kuzum valla dun aglaya aglaya dua ettim rabbim kabul etsin. Bi oglum var kızı da tatmayi rabbim nasip eder inşallahben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur mu
Canım çok güzel tekrar tebrikler gözünüz aydın. 2 gün sonra tekrarla olur muKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Amin kuzum guzel kalbinizden operim herkes burda birbirine cok destek oluyor allah cunlenizden razi olsunaayy kendimin olmuş gibi heyecanlandım senin sonucu görüncemaşallah sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Allah kabul etsin darısı bize inşallah Allah aynı mutluluğu bizlere de yaşatsın sağlıkla gelsin kızınEderim kuzum valla dun aglaya aglaya dua ettim rabbim kabul etsin. Bi oglum var kızı da tatmayi rabbim nasip eder inşallah
Olabilir canım haklisin, belirti olmasını istediğimiz için birşeyler arıyoruz rabbim hayırlısını versin inşValla canım sanırım düşünüyoruz diye böyle oluyor hamilelik bu kadar erken belirti vermiyor normalde
Amin canim amin. Allah razi olsun hepinizden burda herkes birbirine muthis destek oluyorAllah kabul etsin darısı bize inşallah Allah aynı mutluluğu bizlere de yaşatsın sağlıkla gelsin kızın
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar :)))))))))Amin canim amin. Allah razi olsun hepinizden burda herkes birbirine muthis destek oluyor
Tebrik ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kısa zamandaAmin canim amin. Allah razi olsun hepinizden burda herkes birbirine muthis destek oluyor
İnşallah canım inşlh. Allah verecek ama zahmetsiz vermiyor bizlere. Sağlıklı olsun yinede ne verirse hayrıylsa versin.Anladım bi tanem çok teşekkür ederim stres yaptım çok ama sen beni rahatlattın Dr Makinesi yenidir valla pahalı bir Dr inş bize iyi gelir canım bakalım hayırlısı bu ay bakalım zaten sonra da oluruna bırakacağım sonuçta herşeyi yaptırmış olacağız daha sonrası rabbime kaldı inş hepimiz güzel haberler alalım sende durumlar ne
Aynen canimdamdan düşenin halinden damdan düşen anlar :)))))))))
Klomen alıyorsun bu ay ben olsam yerinde onu almam. Ama bunuKuzum birde bu hayıt suyuna ne zaman başlamalıyım sabah akşam aç karnına imiş ama ne zaman başlayayım
Amin kuzum aminTebrik ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kısa zamanda
Klomen alıyorsun bu ay ben olsam yerinde onu almam. Ama bunuMERAKLI MELO ya sor o sana daha iyi açıklar. Çünkü ben hiç kullanmadım hayıt suyu filan.
Tövbee cahillikle alakası yok istersen öğrenirsin. Bu zamanda cahil kalmak diye şey çok az olan birşey. Bende şuraya ilk girdiğimde pik nedir bat nedir bir sürü şeyi bilmezdimSüpersin, hemen kargoya vermişler inşallah hemen ulaşır. Bir elime geçsin önümüzdeki hafta başlarım herhalde acayip heyecanlandım şimdi :) 2 çizgi görünce pik dedikleri şey o heralde. (ayyy çok cahil kalmışım ben)
Tamam canım saol eşimde çakşır kullanacak hemde harmup pekmezikmnsd hayıt suyunun kisti önleme etkisi var kist oluşumunu engelliyor ben bu ay klomenle beraber hayıt suyu da kullandım klomen yumurta çatlamazsa kist yapar diye kist oluşmasın diye ben her ikisinide kullandım
martta herkes kedi gibi desenize :)))))) herkes bu ay bomba gibi geliyor vallahiTamam canım saol eşimde çakşır kullanacak hemde harmup pekmezi
Ben de sizin gibi stres yapmıştım bugün 19.günüm adetin 1.gününden sayarsak yeni yumurtlamam olduAy böyle bk umut geliykr ama giremedikcede kafamda sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?