Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar zor bir şey mi bu hamile kalmak ya olanın nasıl hemen oluyor çevremde 2 tane tandigim var şu an hamile evlenir evlenmez oldu çocukları. Bir de daha benim yaşımda olup hiç evlenmeyenler var ama işte bu işin yaşla da alakası yok onu gördüm. Çok canım sıkılıyor

Kuzum birde bu hayıt suyuna ne zaman başlamalıyım sabah akşam aç karnına imiş ama ne zaman başlayayım

ben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur mu
Ederim kuzum valla dun aglaya aglaya dua ettim rabbim kabul etsin. Bi oglum var kızı da tatmayi rabbim nasip eder inşallah

İnşallah canım inşlh. Allah verecek ama zahmetsiz vermiyor bizlere. Sağlıklı olsun yinede ne verirse hayrıylsa versin.
Bende durumlar çok iyi gibi de ne çıkar bilemeyiz hafta sonu test yapıcam ne olur bilemiyorum.
Belirti varda onlarla ilgilenmiyorum ya günümü bekliyorm açıkcası

Klomen alıyorsun bu ay ben olsam yerinde onu almam. Ama bunu MERAKLI MELO ya sor o sana daha iyi açıklar. Çünkü ben hiç kullanmadım hayıt suyu filan.
kmnsd hayıt suyunun kisti önleme etkisi var kist oluşumunu engelliyor ben bu ay klomenle beraber hayıt suyu da kullandım klomen yumurta çatlamazsa kist yapar diye kist oluşmasın diye ben her ikisinide kullandım

Tövbee cahillikle alakası yok istersen öğrenirsin. Bu zamanda cahil kalmak diye şey çok az olan birşey. Bende şuraya ilk girdiğimde pik nedir bat nedir bir sürü şeyi bilmezdim ama istedim neler öğrendim ve öğrenmeye devm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…