Aminnn teşekkür ederim inşallahh ❤Ah zor bir şey tatlım . Streste yaptırir bu şekildeki düşünceler sana . Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ay annen canım bak ne diycem sende çekil rahim filmi bitanem bazen bir tüp kapalı olabiliyormuşmartta herkes kedi gibi desenize :)))))) herkes bu ay bomba gibi geliyor vallahi
Bana iki kere metotreksat ignesi yapıldı kuzum degerim 3000e kadar çıkmıştı iki kere ilac verildi bir ay icinde. Sifirlandiktan sonra 3 ay beklemen yeterli dedi doktorum vucudun cok saglam dedi. Cok sukur 3 ag korunduk dördüncü ay gebelik oldu ama cok korkuyorum inslalh degerler guzel artar
hiç uğraşamam :) hiç olmasa olabilir di belki ama oda zaten bu yaşta yine yaptırmazdım kapalıysa kapalı kalsın napim önümüzdeki ayda denerim daha da denememAy annen canım bak ne diycem sende çekil rahim filmi bitanem bazen bir tüp kapalı olabiliyormuş
Kız bizde kız var Allah dileyene versinben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur mu
iyi düşün iyi olsun olumsuzu çekme üstüne kalbini bozmaBana iki kere metotreksat ignesi yapıldı kuzum degerim 3000e kadar çıkmıştı iki kere ilac verildi bir ay icinde. Sifirlandiktan sonra 3 ay beklemen yeterli dedi doktorum vucudun cok saglam dedi. Cok sukur 3 ag korunduk dördüncü ay gebelik oldu ama cok korkuyorum inslalh degerler guzel artar
Inslalh canim iki gunde bir takip edicem simdi bakalim allahim yardim etsin insallahiyi düşün iyi olsun olumsuzu çekme üstüne kalbini bozma
yine kızın olsun erkek çocuğu zor oluyor kızlar merhametli kıyımsız erkek çocukları öyle değil ama benim oğlum merhametli çünkü anasına çekmiş :)))))))) haberlere bile ağlar benim tipi kocaman kalbi küçük oğlumKız bizde kız var Allah dileyene versin
Yok kuzum herkes olmayanı tatmak ister bende erkek evladm olsun dilerim ama Allah hayırlısını nasip etsinyine kızın olsun erkek çocuğu zor oluyor kızlar merhametli kıyımsız erkek çocukları öyle değil ama benim oğlum merhametli çünkü anasına çekmiş :)))))))) haberlere bile ağlar benim tipi kocaman kalbi küçük oğlum
Kaç günde bir adet görüyorsunuz?Kizlar ya benim ovu testlerim hiç degisiyirda koyulasmiyirda bana dayorum yapın lütfen
Ben yumırtlama biliyorum. O yüzden yumurtlamadan beri sayıyom.Kızlar yaaa ne dicem. Bu instagtamda ebru ablanın sayfasına girdim de. Ropörtaj yapanlar hep yumurtlamadan 11/12/13 gün sonra test yaptım yazmış. yumurtlamadan mı sayılıyor çatlamadan mı anacımmm yaaa.
Aynen öyle ben 2 günde bat sat pik çözdüm ahahahah mecburuz öğrenmeye. Ya rahmetli kayınvalidem Cahide Yetiş programında bir kadın hamile kalma kürünü anlatmış yıllardır hamile kalmayanlar o kürle hamile kalmış falan. Ben hiç dinlememiştim kadıncağız birilerine söylerken dün o geldi aklıma . Yani ne bileyim kulak arkası bilgiler şimdiki halime bakıyorum hep telaş kulaklarım beynim her bilgiye bu yönde açık :)Tövbee cahillikle alakası yok istersen öğrenirsin. Bu zamanda cahil kalmak diye şey çok az olan birşey. Bende şuraya ilk girdiğimde pik nedir bat nedir bir sürü şeyi bilmezdimama istedim neler öğrendim ve öğrenmeye devm
Büyükler yanlış demez bazılarını dinlemek lazımAynen öyle ben 2 günde bat sat pik çözdüm ahahahah mecburuz öğrenmeye. Ya rahmetli kayınvalidem Cahide Yetiş programında bir kadın hamile kalma kürünü anlatmış yıllardır hamile kalmayanlar o kürle hamile kalmış falan. Ben hiç dinlememiştim kadıncağız birilerine söylerken dün o geldi aklıma . Yani ne bileyim kulak arkası bilgiler şimdiki halime bakıyorum hep telaş kulaklarım beynim her bilgiye bu yönde açık :)
Çok iyi anlıyorum seni bizde öyle deniyoruz negatif çıkınca üzülüyorum. Hadi inşallah güzel haberlerle bekliyoruz4 aydır deniyoruz ve genelde negatif çıkınca sonuç kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bakalım umarım dediğin gibidir. Bende bir an önce zamanın geçmesini bekliyorum
Evet ilk pozitifi goreli kaç gün olduKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Şimdi cevap yazmış canım.Ben yumırtlama biliyorum. O yüzden yumurtlamadan beri sayıyom.
Bende yaklaşık 50 gün önce geçirdim dış gebelik kuzum. Vakum yöntemi ile alındı. bana da doktor ilk adetten sonra dene hemen toparlandın sen yok bişiyin dedi ama ben de korkuyorumBana iki kere metotreksat ignesi yapıldı kuzum degerim 3000e kadar çıkmıştı iki kere ilac verildi bir ay icinde. Sifirlandiktan sonra 3 ay beklemen yeterli dedi doktorum vucudun cok saglam dedi. Cok sukur 3 ag korunduk dördüncü ay gebelik oldu ama cok korkuyorum inslalh degerler guzel artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?