Bat13 mart 8 gun once ilk gordum ama yani kil gibi bisey net sonucu 5 gun once gordum. Bugunde iki gun var 84.99 cikti hcgEvet ilk pozitifi goreli kaç gün oldu
Kiyamam yaa insallah artista guzel olur. Benim ilacla eritildi o yuzden vucut ilaci atsin diye 3 ay dedi doktor. Butun degerlerim guzel çıktı bu ay kan testinde. Bende yapalim artik dedim birde benim ikizdi biri rahimde biri tupte rahimdeki dusuk oldu kurtaj yapildi ve iki kere ilac verildi sifirlandi cok sukur. Allahim ne verirse boynumuz kildan ince vucudunda bi sıkıntı yok dediyse doktor tekrqr bi dene korkarak nereye kadarBende yaklaşık 50 gün önce geçirdim dış gebelik kuzum. Vakum yöntemi ile alındı. bana da doktor ilk adetten sonra dene hemen toparlandın sen yok bişiyin dedi ama ben de korkuyorumAcaba biraz daha beklesemmi diye düşünüyorum. Yumurtlama günüm yaklaşıyo ben kararsız Beklemekte hiç istemiyorum. Burda okudukça gaza geliyorum Kaç gündür senin tahlil yaptırmanı bekliyodum çok çok sevindim görünce
Benim yumurtlamanın 11.gunu kanda negatif çıktı 1.9 çıktı ama ertesi gün erken gebelik testi koyu pozitif çıktı 12.gun pozitif yani catlamanin 11.gunu pozitifKızlar yaaa ne dicem. Bu instagtamda ebru ablanın sayfasına girdim de. Ropörtaj yapanlar hep yumurtlamadan 11/12/13 gün sonra test yaptım yazmış. yumurtlamadan mı sayılıyor çatlamadan mı anacımmm yaaa.
Kuzum ben adete 11 gun kala basladim tabiki pozotif görmeyi asla dusunerek yapmadim daha ilk aydan dedim olmaz ama oldu iste karamsar olma. Hep dedim baslicam yapmaya bakalim pozitif cikarsa siteyede örnek olurŞimdi cevap yazmış canım.
Yumurtlama değil çatlamadan sonra yapılıyormuş test.
Bende yumurtlama nın 11. Günü yazanlara uyup test yaptım şimdi negatif çıktı.yıkıldım
Ama çatlamanın 9. Günü daha ümit var hala bekle dedi.
nasip tabi de erken yapmak ta iyi değil işte offf offf
Hmm benim pozitifin ertesi günü 30.4 çıktı yarın bi daha vereceğim benimde bi oglum var sağlıkla hayırla kız olsun istiyorum bakalım nasip önce keseyi görelim deBat13 mart 8 gun once ilk gordum ama yani kil gibi bisey net sonucu 5 gun once gordum. Bugunde iki gun var 84.99 cikti hcg
Canim testlerin c cizgileri net degilki t cizgisi net olsun bu sekilde nasil anlicanki yumurtlamayiKizlar ben yumurtladim mi simdi ne kanamasi bu döngünün tam ortasinda
Tebrik ederim canim senide kaçırmışım ben senin hamis oldugunu cok sevindim masallahBenim yumurtlamanın 11.gunu kanda negatif çıktı 1.9 çıktı ama ertesi gün erken gebelik testi koyu pozitif çıktı 12.gun pozitif yani catlamanin 11.gunu pozitif
İyidir iyidir sen iyi düşünKiyamam yaa insallah artista guzel olur. Benim ilacla eritildi o yuzden vucut ilaci atsin diye 3 ay dedi doktor. Butun degerlerim guzel çıktı bu ay kan testinde. Bende yapalim artik dedim birde benim ikizdi biri rahimde biri tupte rahimdeki dusuk oldu kurtaj yapildi ve iki kere ilac verildi sifirlandi cok sukur. Allahim ne verirse boynumuz kildan ince vucudunda bi sıkıntı yok dediyse doktor tekrqr bi dene korkarak nereye kadar
Sağol bende dün ogrendmTebrik ederim canim senide kaçırmışım ben senin hamis oldugunu cok sevindim masallah
Henüz yumurtlama gorunmuyor ama sivi alımını kesiyor musunuz 2-3 saat once sanki su icmeye devam ediyormussunuz gibi test seyreklesmis eger sivi alimina dikkat ettiyseniz 1-2 güne pik olur gibi geldi banaKizlar ben yumurtladim mi simdi ne kanamasi bu döngünün tam ortasinda
Benimde oldu kızımdan sonra 2 gebelik sonuncusu 6 ay önce oldu ama Dr yapalım gene de dedi ondan dedim canım benimde oluyor eşimden bile sperm istedi garanti olsun die kocamanda çocuğu var ikimizin. De oldu yani hadi bakalım hayırlısıhiç uğraşamam :) hiç olmasa olabilir di belki ama oda zaten bu yaşta yine yaptırmazdım kapalıysa kapalı kalsın napim önümüzdeki ayda denerim daha da denemem
Canim seni tebrik ederim kan tahlilin çıkmış rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsinTebrik ederim canim senide kaçırmışım ben senin hamis oldugunu cok sevindim masallah
Bu ay hep böyle çıktı cizgilerCanim testlerin c cizgileri net degilki t cizgisi net olsun bu sekilde nasil anlicanki yumurtlamayi
Aynen doğru diyorsun :) şu testler bir gelsin zırt pırt yazarım zaten ahahhaBüyükler yanlış demez bazılarını dinlemek lazımgeç sayılmaz hiçbir şey için devam canım
Ya tupte yer yapıp ayni yerde takilabilirmis yumurta ama inslalh oyle bisey olmazİyidir iyidir sen iyi düşünYolunda bence herşey. Sen iki kez yumurtluyosun zaten sanırım, bu ayda öyle olmuş diye okudum ama yine ikiz olma olasılığı yüksek bence. Birde bana doktorum şuan şansın daha yüksek tüpler temizlendi uzun sürmez olur demişti. Ama yine burdan bi arkadaş 3 ay beklemen lazım yoksa yine olur dedi bana. Bende ondan etkilendim sanırım Ne gelirse yaradandan razıyız tabiki
Bence testlerde bi sıkıntı var canim sen testle birlikte belirtileri takip et her tuvalete gitmende akıntı kontrolu yok kendini parmağınla muayene et suanda rahim asagidadir parmakla muayene ettiginde cabuk ulasilir durumdadir yumurtlama olmadiysa tabi birde burnunun ucuna dokunuyormus gibi olur. Yumurta aki kivaminda akintiyi kacirsan bile günlük muayeneyle yumurtlama gününü yakalayabilirsin. Yumurtlama oldugu gun veya bir gun once rahim yukari cekilir parmaginla zor ulasilir bi hal alir ve o burun ucu gibi pqrmagina degen rahim agzi daha yumusak kivamda olur. Insallah faydasi olur bunlarin canimBu ay hep böyle çıktı cizgiler
Yaz yazz birşey olmaz güzel şeyler olsunAynen doğru diyorsun :) şu testler bir gelsin zırt pırt yazarım zaten ahahha
Niye bana yumurtlamanın üzerine 17 gün geçince test yap demişti ya aaa bu ne beeeŞimdi cevap yazmış canım.
Yumurtlama değil çatlamadan sonra yapılıyormuş test.
Bende yumurtlama nın 11. Günü yazanlara uyup test yaptım şimdi negatif çıktı.yıkıldım
Ama çatlamanın 9. Günü daha ümit var hala bekle dedi.
nasip tabi de erken yapmak ta iyi değil işte offf offf
Burada yumurtlama yok canım. Kanaman mı oldu?Kizlar ben yumurtladim mi simdi ne kanamasi bu döngünün tam ortasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?