Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiyamam yaa insallah artista guzel olur. Benim ilacla eritildi o yuzden vucut ilaci atsin diye 3 ay dedi doktor. Butun degerlerim guzel çıktı bu ay kan testinde. Bende yapalim artik dedim birde benim ikizdi biri rahimde biri tupte rahimdeki dusuk oldu kurtaj yapildi ve iki kere ilac verildi sifirlandi cok sukur. Allahim ne verirse boynumuz kildan ince vucudunda bi sıkıntı yok dediyse doktor tekrqr bi dene korkarak nereye kadar

Kızlar yaaa ne dicem. Bu instagtamda ebru ablanın sayfasına girdim de. Ropörtaj yapanlar hep yumurtlamadan 11/12/13 gün sonra test yaptım yazmış. yumurtlamadan mı sayılıyor çatlamadan mı anacımmm yaaa.
Benim yumurtlamanın 11.gunu kanda negatif çıktı 1.9 çıktı ama ertesi gün erken gebelik testi koyu pozitif çıktı 12.gun pozitif yani catlamanin 11.gunu pozitif

Kuzum ben adete 11 gun kala basladim tabiki pozotif görmeyi asla dusunerek yapmadim daha ilk aydan dedim olmaz ama oldu iste karamsar olma. Hep dedim baslicam yapmaya bakalim pozitif cikarsa siteyede örnek olur

Kizlar ben yumurtladim mi simdi ne kanamasi bu döngünün tam ortasinda

Eklentiler

• IMG_20210311_181509.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 51
Bat13 mart 8 gun once ilk gordum ama yani kil gibi bisey net sonucu 5 gun once gordum. Bugunde iki gun var 84.99 cikti hcg
Hmm benim pozitifin ertesi günü 30.4 çıktı yarın bi daha vereceğim benimde bi oglum var sağlıkla hayırla kız olsun istiyorum bakalım nasip önce keseyi görelim de

İyidir iyidir sen iyi düşün Yolunda bence herşey. Sen iki kez yumurtluyosun zaten sanırım, bu ayda öyle olmuş diye okudum ama yine ikiz olma olasılığı yüksek bence. Birde bana doktorum şuan şansın daha yüksek tüpler temizlendi uzun sürmez olur demişti. Ama yine burdan bi arkadaş 3 ay beklemen lazım yoksa yine olur dedi bana. Bende ondan etkilendim sanırım Ne gelirse yaradandan razıyız tabiki

hiç uğraşamam :) hiç olmasa olabilir di belki ama oda zaten bu yaşta yine yaptırmazdım kapalıysa kapalı kalsın napim önümüzdeki ayda denerim daha da denemem
Benimde oldu kızımdan sonra 2 gebelik sonuncusu 6 ay önce oldu ama Dr yapalım gene de dedi ondan dedim canım benimde oluyor eşimden bile sperm istedi garanti olsun die kocamanda çocuğu var ikimizin. De oldu yani hadi bakalım hayırlısı

Ya tupte yer yapıp ayni yerde takilabilirmis yumurta ama inslalh oyle bisey olmaz

Bu ay hep böyle çıktı cizgiler
Bence testlerde bi sıkıntı var canim sen testle birlikte belirtileri takip et her tuvalete gitmende akıntı kontrolu yok kendini parmağınla muayene et suanda rahim asagidadir parmakla muayene ettiginde cabuk ulasilir durumdadir yumurtlama olmadiysa tabi birde burnunun ucuna dokunuyormus gibi olur. Yumurta aki kivaminda akintiyi kacirsan bile günlük muayeneyle yumurtlama gününü yakalayabilirsin. Yumurtlama oldugu gun veya bir gun once rahim yukari cekilir parmaginla zor ulasilir bi hal alir ve o burun ucu gibi pqrmagina degen rahim agzi daha yumusak kivamda olur. Insallah faydasi olur bunlarin canim

Niye bana yumurtlamanın üzerine 17 gün geçince test yap demişti ya aaa bu ne beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…