- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Canım bende oradan test aldığımda 17 gün sonra test yapın diyordu. Bende okuyorum o röportajları ama millet epey erken öğreniyor ne hikmetseKızlar yaaa ne dicem. Bu instagtamda ebru ablanın sayfasına girdim de. Ropörtaj yapanlar hep yumurtlamadan 11/12/13 gün sonra test yaptım yazmış. yumurtlamadan mı sayılıyor çatlamadan mı anacımmm yaaa.
naptın canım çıktımı test sonucların hayrlısyla?Ben birazdan işten çıkıp hastaneye gidip kan vereceğim, bana dua edin ne olur. Olmazsa da tabii ki üzülmek yok Nisan anneliği beklesin diyerek devam ederiz. Ama bu belki olmuştur azıcık umudumla gidiyorum kızlar. Hepinize de duacıyım.
Eee hamişssin sen canım 83 çıkmış hayırlı olsunKizlar kan sonucu çıktı. Iyimi sizce adet 13 mart yani daha 2 gun var
Yaaaaaa bizde kız istiyoruz hayırlısı ile ezanlar okunuyor sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün inş rabbim dileyen herkese bizede nasip etsinben kız istiyorum ya bu ay hamile kalanların hep kızı olsun diliyorum 3 oğlan var bizde artık pipi görmek istemiyorum :) sağlıkla al kucağına bizlere de dua et olur mu
Banada aynı dedi. Aman neyse ne yaCanım bende oradan test aldığımda 17 gün sonra test yapın diyordu. Bende okuyorum o röportajları ama millet epey erken öğreniyor ne hikmetseçatlamayı sayalım biz çatlama olsun ki döllensin uşaklar
dimi yaaa valla zaten benim olmuyorBanada aynı dedi. Aman neyse ne yabenim için fark etmiyor ikisinde ayrı test yaparım.
Kizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
Çıktı canım kimyasal gebelikmişnaptın canım çıktımı test sonucların hayrlısyla?
Benım yumurtlama geç oldugu için adete denk geliyor eli mahkum beklicemBenim yumurtlamanın 11.gunu kanda negatif çıktı 1.9 çıktı ama ertesi gün erken gebelik testi koyu pozitif çıktı 12.gun pozitif yani catlamanin 11.gunu pozitif
Ayyy çok sevindim bende öyle ama akıntı ne zaman başladı sizde o belirtiler var bendedeKizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
Olabilir canım neden olmasın :) Allah gönlüne göre versin inşallahDiyorum ikisi birdenmi tuttu acabayumurtalarin
Çatlamadan kaç gün sonra pik gösterdi canım?
Hemi de ne zengin ettik. Bizim burada ucuz yine ya test normal 5 TLdimi yaaa valla zaten benim olmuyorregl olana kadar test almayacağım eczaneleri zengin ettik
Canım neden bu kadar beklersin ki anlamıyorum ya valla iyi sabırlısın ne diyimKizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
Burdayım canım burdayııım
Üzülme canım, İnşallah bu ay her şey güzel olur, öyle şeyler herkesin başına gelebilir, sen denemeyi bırakmaMerhaba kızlar, az önce aldım sonucumu betahcg 3,2 ye düşmüşDoktor kimyasal gebelik dedi Pazartesi 8.93 se bugün en az 18 olması lazımmış. Kısmet değilmiş @exclusive A arzu777 @MERAKLI MELO LeeSoon Yusra-61 @yuemkes @Gazel2110 ve hatırlayamadığım destek olan herkese çok teşekkürler. @MERAKLI MELO ben 38 yaşındaki gebe yaz demiştin akşama ama yazamadım
Valla bende anlamiyorm nie sabrediyorumCanım neden bu kadar beklersin ki anlamıyorum ya valla iyi sabırlısın ne diyimhayır olsun inşlh.
Benimde adet günü pozitifti o gün ovulasyonda yaptım hatta koyuydu ama pik değildi ertesi gün kanda 30.4 çıktı ama ovulasyon yine pik değildi akşam yaptım pik çıktı bugün yaptım daha pik çıktı demekki degerim arttıBenım yumurtlama geç oldugu için adete denk geliyor eli mahkum beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?