- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Evet kanli akıntı geldi daha 13. Gün yumurtlamadim bileBurada yumurtlama yok canım. Kanaman mı oldu?
Umutlandirmak istemem ama ihtimali yüksek gibi görünüyor. Bir çok kişi adet günü ovu testi pik gördüğünde müjdeli habere ulaşıyor. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Yarın gebelik testi yaparsan çıkabilirKizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
Canim benim igneden sonraki 16. Gunum bugun. 13. Gun oylesine bi ovu yaptim pikti 14. Gunde pikti 15. Gun yapmadim bugun 16. Gun yine pik ama bel agrim bugun basladi.bel agrisi adet agrisinda yasadigimiz agri gibi degil daha farkli yani ben catlatma ignesi yaptigimdan beri ara ara beyaz akintilarm oldu asiri degil ama sonra yururken bile afedersin islaklik hissediyorum ic camasirim islak oluyo baktigimda ama cok asiri degil yani benim ignenin 11. Gunu kistim patladi hastanelik oldum kan degerim o gun 0 cikmisti iki gun sonra kendi doktoruma gittim 11. Gunde kanda cikmaz dedi carsambayi bekle olmazsan persembede gecsin o gunde olmazsan cuma test yap dedi ama ben yarinda bekliycemAyyy çok sevindim bende öyle ama akıntı ne zaman başladı sizde o belirtiler var bendede
Var mı başka haberler ne zaman yapıyorsun test yarın 12 ya senin 15 bat erken yapıcam demiştinBurdayım canım burdayııımkafam ev işlerine karışıktı, sonra yemek falan, sonra banyo, sonra saç kurutma, bakım falan derken akşam oldu
Anlamadım ki siz ovu. Yapıyorsunuz ama pik görmediniz şimdi kaçıncı gün ki kanlı akıntı geldi? Kanlı akıntı yumurtlama da olabiliyorEvet kanli akıntı geldi daha 13. Gün yumurtlamadim bile
Anaaa biz veriyoruz burada 45 tlHemi de ne zengin ettik. Bizim burada ucuz yine ya test normal 5 TLerken gebelik 20 TL
Tesadüfen okudum prolaktin yüksrkken beta hcg nşz 200 dü ve hamile değilmiydinizİnşallah hamile kalırsınız. Benim değerlerimi de prolaktin yükseltir hasta etmezdi adetim 3 veya 4 gün geçilir sonrası adet olurdum. Hatta hamilelk testim bile silikte olsa pozitif çıktığı oldu. Prolaktinim yüksek olduğu ay beta hgc 200 Dütestlerimiz sütlerimiz hamilelik yüzünden çıkmasını dilerim
Merhaba canim hamilemisiniz? Benimde dun adet olmam lazmdi pzt ve sali pikti bugun adetten birgun gecti halen pik 13. Gun iğneden sonra erken gebelik testimde pozitifte gordum ama kan vermeye cesaret edemiyorumBenimde adet günü pozitifti o gün ovulasyonda yaptım hatta koyuydu ama pik değildi ertesi gün kanda 30.4 çıktı ama ovulasyon yine pik değildi akşam yaptım pik çıktı bugün yaptım daha pik çıktı demekki degerim arttı
Benimde öyle canım yarın bat. Bugün yumurtlamanın 11. Günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatifBenım yumurtlama geç oldugu için adete denk geliyor eli mahkum beklicem
Canım eğer hamileysen bhcg 30 u geçmiştir benim 30 Ken pik değildi piklik koyulasiyir muMerhaba canim hamilemisiniz? Benimde dun adet olmam lazmdi pzt ve sali pikti bugun adetten birgun gecti halen pik 13. Gun iğneden sonra erken gebelik testimde pozitifte gordum ama kan vermeye cesaret edemiyorum
Amin canım inşallah çok çok sağolYaz yazz birşey olmaz güzel şeyler olsunyeter ki
İğne etkisini bilmiyrm nasil oluyor ama etkisi 10.gunden sonra geçiyor diye okumustm yazan bayanlarda ben kullanmadığım için bilmiyrmMerhaba canim hamilemisiniz? Benimde dun adet olmam lazmdi pzt ve sali pikti bugun adetten birgun gecti halen pik 13. Gun iğneden sonra erken gebelik testimde pozitifte gordum ama kan vermeye cesaret edemiyorum
Sağol canım bu sefer böyle oldu Nisan yükledim umutlarıÜzülme canım, İnşallah bu ay her şey güzel olur, öyle şeyler herkesin başına gelebilir, sen denemeyi bırakma
Yarin bi test yapsannValla bende anlamiyorm nie sabrediyorumheralde hani kan verdigimde degerimi azciktq olsa yuksek gormek istiyorum ondan galiba yarinda olmazsam cumartesi insaAllah
Valla ilk yaptigimda 13. gun pikti 14. Gunki bi tik daha koyuydu bugun 16. Gun halen pik ama koyu c gibi boyle t cizgisi kipkirmizi.siyaha yakin degil ama yani koyulugu henuz.suanlik kirmizi bayaCanım eğer hamileysen bhcg 30 u geçmiştir benim 30 Ken pik değildi piklik koyulasiyir mu
Biliyom listeye adimi eklemek istiyonYarin bi test yapsann
Yazım yanlış oldu canım. Değerim 0.200 negatifti ama evde testim pozitif çıkmıştı..yanlış yazdım 200 değil 0.200. Siz anlıyor musunuz bu değer işinden ikisi arasındaki fark ney?Tesadüfen okudum prolaktin yüksrkken beta hcg nşz 200 dü ve hamile değilmiydiniz
Belki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcamAnaaa biz veriyoruz burada 45 tlben orada olsam her ay çifter çifter alırdım
Pozitif miiiiiii ay neler görüyorum bak çok heyecanlandım şimdi yarın normal de yapsanaBelki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcamzaten dün gece iki erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitifti şimdi bu ay almayacaktım rüya aklıma girdi alasım var. Ya almadım diye gebe olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?