Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlandirmak istemem ama ihtimali yüksek gibi görünüyor. Bir çok kişi adet günü ovu testi pik gördüğünde müjdeli habere ulaşıyor. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Yarın gebelik testi yaparsan çıkabilir

Ayyy çok sevindim bende öyle ama akıntı ne zaman başladı sizde o belirtiler var bendede
Canim benim igneden sonraki 16. Gunum bugun. 13. Gun oylesine bi ovu yaptim pikti 14. Gunde pikti 15. Gun yapmadim bugun 16. Gun yine pik ama bel agrim bugun basladi.bel agrisi adet agrisinda yasadigimiz agri gibi degil daha farkli yani ben catlatma ignesi yaptigimdan beri ara ara beyaz akintilarm oldu asiri degil ama sonra yururken bile afedersin islaklik hissediyorum ic camasirim islak oluyo baktigimda ama cok asiri degil yani benim ignenin 11. Gunu kistim patladi hastanelik oldum kan degerim o gun 0 cikmisti iki gun sonra kendi doktoruma gittim 11. Gunde kanda cikmaz dedi carsambayi bekle olmazsan persembede gecsin o gunde olmazsan cuma test yap dedi ama ben yarinda bekliycem

Burdayım canım burdayııım kafam ev işlerine karışıktı, sonra yemek falan, sonra banyo, sonra saç kurutma, bakım falan derken akşam oldu
Var mı başka haberler ne zaman yapıyorsun test yarın 12 ya senin 15 bat erken yapıcam demiştin

Tesadüfen okudum prolaktin yüksrkken beta hcg nşz 200 dü ve hamile değilmiydiniz

Kizlar benim 10 Şubat adet gunumdu 15 Şubat'ta spiral çıkarttım şimdi adet olmadım ve belirtilerim de yok adet olamadan önce sivilce falan olurdu ama hiç bsirisi olmadı sizce gebelik düşünmek için erken mi

Merhaba canim hamilemisiniz? Benimde dun adet olmam lazmdi pzt ve sali pikti bugun adetten birgun gecti halen pik 13. Gun iğneden sonra erken gebelik testimde pozitifte gordum ama kan vermeye cesaret edemiyorum

Merhaba canim hamilemisiniz? Benimde dun adet olmam lazmdi pzt ve sali pikti bugun adetten birgun gecti halen pik 13. Gun iğneden sonra erken gebelik testimde pozitifte gordum ama kan vermeye cesaret edemiyorum
Canım eğer hamileysen bhcg 30 u geçmiştir benim 30 Ken pik değildi piklik koyulasiyir mu

İğne etkisini bilmiyrm nasil oluyor ama etkisi 10.gunden sonra geçiyor diye okumustm yazan bayanlarda ben kullanmadığım için bilmiyrm

Canım eğer hamileysen bhcg 30 u geçmiştir benim 30 Ken pik değildi piklik koyulasiyir mu
Valla ilk yaptigimda 13. gun pikti 14. Gunki bi tik daha koyuydu bugun 16. Gun halen pik ama koyu c gibi boyle t cizgisi kipkirmizi.siyaha yakin degil ama yani koyulugu henuz.suanlik kirmizi baya

Tesadüfen okudum prolaktin yüksrkken beta hcg nşz 200 dü ve hamile değilmiydiniz
Yazım yanlış oldu canım. Değerim 0.200 negatifti ama evde testim pozitif çıkmıştı..yanlış yazdım 200 değil 0.200. Siz anlıyor musunuz bu değer işinden ikisi arasındaki fark ney?

Anaaa biz veriyoruz burada 45 tl ben orada olsam her ay çifter çifter alırdım
Belki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcam zaten dün gece iki erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitifti şimdi bu ay almayacaktım rüya aklıma girdi alasım var. Ya almadım diye gebe olmazsam

Pozitif miiiiiii ay neler görüyorum bak çok heyecanlandım şimdi yarın normal de yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…