Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa canim senindemi pozitif cikti tedaviykemi oldu senin de catlatma ignesiyle mi oldun bu ay bilgilendir beni accik

Al bence aklında kalacağına yap gitsin

Yazım yanlış oldu canım. Değerim 0.200 negatifti ama evde testim pozitif çıkmıştı..yanlış yazdım 200 değil 0.200. Siz anlıyor musunuz bu değer işinden ikisi arasındaki fark ney?
Benimde gecen ay 0.2 çıkmıştı olmadı bu ay son regl günüm 2 şubat bu oazwrtesi betachg 53 çıktı üç gün geçti şimdi 233 çıktı daha doktora göstermedim bu arada prolaktinimde 66

Regli döneminde ovulasyon testinin pozitif olması da hamilelik belirtisi insalalh da oyle olur

Regli döneminde ovulasyon testinin pozitif olması da hamilelik belirtisi insalalh da oyle olur
İnsaAllah canim 4 gundur pik iki erken gebeligimde silik cikti ama kanda sanki 0 gorucekmisimde büyü bozulucakmis die korkuyorum ben yarinida beklim de cumartesi olmadi kan veririm

Benimde gecen ay 0.2 çıkmıştı olmadı bu ay son regl günüm 2 şubat bu oazwrtesi betachg 53 çıktı üç gün geçti şimdi 233 çıktı daha doktora göstermedim bu arada prolaktinimde 66
Maşallah o zaten bir rahat durmaz ancak çıksın ilaç almıyor musun dikkat et canım. Bu prolaktin manyak birşey. Çok güzel çıkmış sevindim sizin adınıza çooook. Benim de inşallah olur. Merak ediyorum gögüslerin nasıl mesela benim hep balon gibi şişer genelde hamileyken böyle dolgun şişlik yoktu acırdı azcık sonra gün geçtikçe şişmeye süt oluşmaya başladı. Mesela ben artık gebeliğim sonlansa ilk gögüsümden anlarım çünkü bebeğim düştüğünde bomboş sönmüş balona benzeyen gögsüm olmuştu gebelik sonlanmıştı. Şimdi size ondan sordum bunu hassas mı şişmi yoksa inmiş ama acıyor dolgum dolgun mu?

Rüya pozitif canım ya çok mutlu olmuştum belki ancak rüyanda görürsün demek istemiştir rüya
Ben de rüyamda görmüştüm ama çok istediğimiz icin bilinç altımıza da yerleşiyo tabi onun da etkisi olabilir ama bence bi al yap ben de merak ettim şimdi

Ben de rüyamda görmüştüm ama çok istediğimiz icin bilinç altımıza da yerleşiyo tabi onun da etkisi olabilir ama bence bi al yap ben de merak ettim şimdi
Yapıcam rüya filan girdi aklıma ya onu çıkartamam oynasın ben alıştım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor bebişcikle anne olmaya alışmak hissediyor musun var olduğunu hamile olduğunu hissiyat olarak soruyorum normal için çok erken de

Özellikleri sabahları mide bulantılarım başladı gün içinde çok az bişey yiyebiliyorum sanki kalbim midemde atıyormuş gibi oluyor afedersin çıkarasım geliyor onun dışında iyiyim şimdilik.gebelik kesinleşince sigarayı bıraktım hemen ben normalde asla bırakamazdım ama annelik iç güdüsü müdür nedir bir tane bile içmedim. Annelik olarak henüz başka bişey hissetmiyorum ama ben genel olarak çok hisli olmaya başladım milletin güldüğüne ben ağlar oldum tuhaf bir durum yani psikolojim bozuldu heralde

Valla bedava canım al gitsin diyorum ya ben olsam çifter çifter alırdım burada pahalı gerçekten rüyanı es geçme bak bende dünkü rüyamın etkisindeyim çocuk bana bakıyor süt bekliyor onu vermeyi bile beceremiyordum heyecandan yaa sanıyorum ki hamileyim yürüyüşüm değişiyor evde regle yakın karın okşamalarımda başlar sonra tüm havalar fıss

Rüya pozitif canım ya çok mutlu olmuştum belki ancak rüyanda görürsün demek istemiştir rüya
Yok canım ne alakası var bende bebek emzirdim rüyamda 1 hafta önce falan herhalde ahh bilinçaltımız bize oyun oynuyor

Yok canım ne alakası var bende bebek emzirdim rüyamda 1 hafta önce falan herhalde ahh bilinçaltımız bize oyun oynuyor
Geçen ay yaptım onu ben bu ay başka şey bekliyordum ama emzirirken rüya bozuldu benim rüyamı birşey bozarsa o çıkmaz. Oynaya oynaya bizi anne edecek bilinçaltımız inşlh

Hissedersin azcık zaman geçsin ben sonradan hissetmeye başlamıştım içinde bir parçan var kolay olmuyor Rabbim sana onu hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Anne olmak güzel şey mideni sen yine boş tutmamaya çalış cici bak kendine artık iki cansın

Kaç gün kaldı bata? Psikolojik olarak yormuyorsun dimi kendini
6 gün kaldı canım. İlk kez bu ay düşmedim üstüne ve 2 gün önce açık kırmızı renk akıntı geldi kesildi daha da gelmedi ilk kez yaşadım bunu ama anlam veremedim Annem ve teyzem benim gibi yaşamış 1 defa ama ümitlenmek istemedim üzülürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…