Aaa canim senindemi pozitif cikti tedaviykemi oldu senin de catlatma ignesiyle mi oldun bu ay bilgilendir beni accikBelki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcamzaten dün gece iki erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitifti şimdi bu ay almayacaktım rüya aklıma girdi alasım var. Ya almadım diye gebe olmazsam
Belki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcamzaten dün gece iki erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitifti şimdi bu ay almayacaktım rüya aklıma girdi alasım var. Ya almadım diye gebe olmazsam
Gaz verme demek isterdim amma varya çoktan o girdi kafamaAl bence aklında kalacağına yap gitsin
Benimde gecen ay 0.2 çıkmıştı olmadı bu ay son regl günüm 2 şubat bu oazwrtesi betachg 53 çıktı üç gün geçti şimdi 233 çıktı daha doktora göstermedim bu arada prolaktinimde 66Yazım yanlış oldu canım. Değerim 0.200 negatifti ama evde testim pozitif çıkmıştı..yanlış yazdım 200 değil 0.200. Siz anlıyor musunuz bu değer işinden ikisi arasındaki fark ney?
Rüya pozitif canım yaPozitif miiiiiii ay neler görüyorum bak çok heyecanlandım şimdi yarın normal de yapsana
Kizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
İnsaAllah canim 4 gundur pik iki erken gebeligimde silik cikti ama kanda sanki 0 gorucekmisimde büyü bozulucakmis die korkuyorum ben yarinida beklim de cumartesi olmadi kan veririmRegli döneminde ovulasyon testinin pozitif olması da hamilelik belirtisi insalalh da oyle olur
Maşallah o zaten bir rahat durmaz ancak çıksın ilaç almıyor musun dikkat et canım. Bu prolaktin manyak birşey.Benimde gecen ay 0.2 çıkmıştı olmadı bu ay son regl günüm 2 şubat bu oazwrtesi betachg 53 çıktı üç gün geçti şimdi 233 çıktı daha doktora göstermedim bu arada prolaktinimde 66
Ben de rüyamda görmüştüm ama çok istediğimiz icin bilinç altımıza da yerleşiyo tabi onun da etkisi olabilir ama bence bi al yap ben de merak ettim şimdiRüya pozitif canım yaçok mutlu olmuştum belki ancak rüyanda görürsün demek istemiştir rüya
YapıcamBen de rüyamda görmüştüm ama çok istediğimiz icin bilinç altımıza da yerleşiyo tabi onun da etkisi olabilir ama bence bi al yap ben de merak ettim şimdi
Özellikleri sabahları mide bulantılarım başladı gün içinde çok az bişey yiyebiliyorum sanki kalbim midemde atıyormuş gibi oluyor afedersin çıkarasım geliyor onun dışında iyiyim şimdilik.gebelik kesinleşince sigarayı bıraktım hemen ben normalde asla bırakamazdım ama annelik iç güdüsü müdür nedir bir tane bile içmedim. Annelik olarak henüz başka bişey hissetmiyorum ama ben genel olarak çok hisli olmaya başladım milletin güldüğüne ben ağlar oldum tuhaf bir durum yaniYapıcamrüya filan girdi aklıma ya onu çıkartamam oynasın ben alıştım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor bebişcikle anne olmaya alışmak hissediyor musun var olduğunu hamile olduğunu hissiyat olarak soruyorum normal için çok erken de
Valla bedava canım al gitsin diyorum ya ben olsam çifter çifter alırdım burada pahalı gerçektenBelki değişir marka markadan ama miratech erken gebelik 20 ama şu pro ile başlayan bilmiyorm kaç onu araştırcamzaten dün gece iki erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitifti şimdi bu ay almayacaktım rüya aklıma girdi alasım var. Ya almadım diye gebe olmazsam
Canımm nasılsın gebelik nasıl gidiyor? Birlikte takip ediyordukPozitif miiiiiii ay neler görüyorum bak çok heyecanlandım şimdi yarın normal de yapsana
Yok canım ne alakası varRüya pozitif canım yaçok mutlu olmuştum belki ancak rüyanda görürsün demek istemiştir rüya
Canım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın? Bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıklı bir gebelik yaşatsın tez zamanda inşallahCanımm nasılsın gebelik nasıl gidiyor? Birlikte takip ediyordukdua et bizlere
Bende iyiyim canım çok şükürCanım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın? Bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıklı bir gebelik yaşatsın tez zamanda inşallah
Geçen ay yaptım onu benYok canım ne alakası varbende bebek emzirdim rüyamda 1 hafta önce falan herhalde ahh bilinçaltımız bize oyun oynuyor
Kaç gün kaldı bata? Psikolojik olarak yormuyorsun dimi kendiniBende iyiyim canım çok şükürRegl gününü kovalıyoruz işte amin inşallah canımm çok sağol
Hissedersin azcık zaman geçsin ben sonradan hissetmeye başlamıştım içinde bir parçan var kolay olmuyor Rabbim sana onu hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinÖzellikleri sabahları mide bulantılarım başladı gün içinde çok az bişey yiyebiliyorum sanki kalbim midemde atıyormuş gibi oluyor afedersin çıkarasım geliyor onun dışında iyiyim şimdilik.gebelik kesinleşince sigarayı bıraktım hemen ben normalde asla bırakamazdım ama annelik iç güdüsü müdür nedir bir tane bile içmedim. Annelik olarak henüz başka bişey hissetmiyorum ama ben genel olarak çok hisli olmaya başladım milletin güldüğüne ben ağlar oldum tuhaf bir durum yanipsikolojim bozuldu heralde
6 gün kaldı canım. İlk kez bu ay düşmedim üstüne ve 2 gün önce açık kırmızı renk akıntı geldi kesildi daha da gelmedi ilk kez yaşadım bunu ama anlam veremedimKaç gün kaldı bata? Psikolojik olarak yormuyorsun dimi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?