Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim annem kılığına girdi zaten evde köşe kapmaca oynuyor benimle elinde tabakla dikkat edicem canım senden de güzel haberler bekliyorum insallah bu ay rabbim nasip etsin

Çifter alamam payaam yok o kadar ama Birtane şerefine alacam rüyanın birde çok şekiller hoşuma gidiyor görüntüleri

Ciddi misiiin ben de lekelenme yaşadım adetime 8 gün vardı ondan şüphelendim ben ilk orda düştü içime şüphesi ay hadi insallah vardır . O leke bende 3 gün sürdü bitti adet gelmedi sonrasında

Kızlar 1 martda yumurtlama gören oldumu benimki 1 Mart dı takipleşelim merak ettim
Evet ben 1 Mart'ta pik gördüm 2 Mart'ta çatladı. 28,1,2gunlerinde ilişki oldu bakalım beklemedeyim. Cumartesi günü test yapacağım. Sağlı sollu kaşık batması dışında bir belirtim Yok sizde ne var ?

Ciddi misiiin ben de lekelenme yaşadım adetime 8 gün vardı ondan şüphelendim ben ilk orda düştü içime şüphesi ay hadi insallah vardır . O leke bende 3 gün sürdü bitti adet gelmedi sonrasında
Nasıl şok oldum anlatamam canım ne his ne bir şey kaldı o an anlam veremedim tamda annemlerdeydim çok afedersin önce nokta kadar geldi tekrar sildim damla gibi değilde sürüntü şeklinde silik silik geldi sonra hafif bastırdım peçeteyi nokta kadar geldi kesildi zaten daha gelmedi. Bilemedim neydi o ama kahve yada toz pembe değildi açık kırmızıydı

Rengi kişiden kişiye değişiyormuş eğer sonrasında adet sökülmezse yerleşme kanamasıymış o , ben de şok olmuştum buraya yazdım heralde geliyorum bu ay da adetim geliyor dedim sonra baktım açık kahve oldu koyu kahve oldu sonra tekrar açık kahve ve bitti Hadi darısı başına düğünlerimiz aynı zamanda olmuş hamileliklerimiz de aynı zamanda olsun

Öyleymiş canım bazı bilindik doktorlar var dinledikten sonra rahatladım açıkçası rengine takılmayın diyor. Hayırlısı olsun inşallah canımm amiiin çok teşekkür ederim hayırlı haberler vermeyi çok isterim sana da Allah kolaylık versin sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım

Çok teşekkür ederim canım amin Bekliyorum hayırlı haberlerini

Seninle peş peşeyiz canım aslında erken testte çıkar inşallahhhh vardır bizlerde de bu ay beraber takip ederizz
Ayy inş. Benim yine gögüs hassasiyetim var korkutuyor olacam mı kafasına giriyorum üfff ağzımda metal tat çıktı yine korona mı oldum hamile miyim diye şimdi kafam gidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…