- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Eşim annem kılığına girdi zaten evde köşe kapmaca oynuyor benimle elinde tabaklaHissedersin azcık zaman geçsin ben sonradan hissetmeye başlamıştım içinde bir parçan var kolay olmuyor Rabbim sana onu hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinAnne olmak güzel şey mideni sen yine boş tutmamaya çalış cici bak kendine artık iki cansın
Çifter alamam payaam yok o kadarValla bedava canım al gitsin diyorum ya ben olsam çifter çifter alırdım burada pahalı gerçektenrüyanı es geçme bak bende dünkü rüyamın etkisindeyim çocuk bana bakıyor süt bekliyor onu vermeyi bile beceremiyordum heyecandan yaa sanıyorum ki hamileyim yürüyüşüm değişiyor evde regle yakın karın okşamalarımda başlar sonra tüm havalar fıss
Ciddi misiiin ben de lekelenme yaşadım adetime 8 gün vardı ondan şüphelendim ben ilk orda düştü içime şüphesi ay hadi insallah vardır . O leke bende 3 gün sürdü bitti adet gelmedi sonrasında6 gün kaldı canım. İlk kez bu ay düşmedim üstüne ve 2 gün önce açık kırmızı renk akıntı geldi kesildi daha da gelmedi ilk kez yaşadım bunu ama anlam veremedimAnnem ve teyzem benim gibi yaşamış 1 defa ama ümitlenmek istemedim üzülürüm diye
Evet ben 1 Mart'ta pik gördüm 2 Mart'ta çatladı. 28,1,2gunlerinde ilişki oldu bakalım beklemedeyim. Cumartesi günü test yapacağım. Sağlı sollu kaşık batması dışında bir belirtim Yok sizde ne var ?Kızlar 1 martda yumurtlama gören oldumu benimki 1 Mart dı takipleşelim merak ettim
Nasıl şok oldum anlatamam canım ne his ne bir şey kaldı o an anlam veremedim tamda annemlerdeydimCiddi misiiin ben de lekelenme yaşadım adetime 8 gün vardı ondan şüphelendim ben ilk orda düştü içime şüphesi ay hadi insallah vardır . O leke bende 3 gün sürdü bitti adet gelmedi sonrasında
Rengi kişiden kişiye değişiyormuş eğer sonrasında adet sökülmezse yerleşme kanamasıymış o , ben de şok olmuştum buraya yazdım heralde geliyorum bu ay da adetim geliyor dedim sonra baktım açık kahve oldu koyu kahve oldu sonra tekrar açık kahve ve bittiNasıl şok oldum anlatamam canım ne his ne bir şey kaldı o an anlam veremedim tamda annemlerdeydimçok afedersin önce nokta kadar geldi tekrar sildim damla gibi değilde sürüntü şeklinde silik silik geldi sonra hafif bastırdım peçeteyi nokta kadar geldi kesildi zaten daha gelmedi. Bilemedim neydi o ama kahve yada toz pembe değildi açık kırmızıydı
Ay hadi İnşallahGeçen ay yaptım onu benbu ay başka şey bekliyordum ama emzirirken rüya bozuldu benim rüyamı birşey bozarsa o çıkmaz. Oynaya oynaya bizi anne edecek bilinçaltımız inşlh
Öyleymiş canım bazı bilindik doktorlar var dinledikten sonra rahatladım açıkçası rengine takılmayın diyor. Hayırlısı olsun inşallah canımm amiiin çok teşekkür ederim hayırlı haberler vermeyi çok isterimRengi kişiden kişiye değişiyormuş eğer sonrasında adet sökülmezse yerleşme kanamasıymış o , ben de şok olmuştum buraya yazdım heralde geliyorum bu ay da adetim geliyor dedim sonra baktım açık kahve oldu koyu kahve oldu sonra tekrar açık kahve ve bittiHadi darısı başına düğünlerimiz aynı zamanda olmuş hamileliklerimiz de aynı zamanda olsun
Çok teşekkür ederim canım aminÖyleymiş canım bazı bilindik doktorlar var dinledikten sonra rahatladım açıkçası rengine takılmayın diyor. Hayırlısı olsun inşallah canımm amiiin çok teşekkür ederim hayırlı haberler vermeyi çok isterimsana da Allah kolaylık versin sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım
Seninle peş peşeyiz canım aslında erken testte çıkar inşallahhhh vardır bizlerde de bu ay beraber takip ederizzÇifter alamam payaam yok o kadarama Birtane şerefine alacam rüyanın birde çok şekiller hoşuma gidiyor görüntüleri
Bende hala 0 belirtiVar mı başka haberler ne zaman yapıyorsun test yarın 12 ya senin 15 bat erken yapıcam demiştin
İnşallah Allah bu ay nasip ederSağol canım bu sefer böyle oldu Nisan yükledim umutları
Ayy inş. Benim yine gögüs hassasiyetim var korkutuyor olacam mı kafasına giriyorumSeninle peş peşeyiz canım aslında erken testte çıkar inşallahhhh vardır bizlerde de bu ay beraber takip ederizz
Hayırlı olsun çok sevindim harika bir haberKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
Çook sevindim hayırlı olsunKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
Pazar yapıcam benBende hala 0 belirtibenim yumurta 3ü pik,4 ü çatladı, yarın erken olmaz mı? 8 gün geçmiş oluyor çatlamadan
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim harika bir haberAllah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah
Adetin basindan beri 13. Gün bugun yani adet biteli 7 gün oldu dahaAnlamadım ki siz ovu. Yapıyorsunuz ama pik görmediniz şimdi kaçıncı gün ki kanlı akıntı geldi? Kanlı akıntı yumurtlama da olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?