O zaman sağlıkla gelsin bebeişimizBenimde adet günü pozitifti o gün ovulasyonda yaptım hatta koyuydu ama pik değildi ertesi gün kanda 30.4 çıktı ama ovulasyon yine pik değildi akşam yaptım pik çıktı bugün yaptım daha pik çıktı demekki degerim arttı
Anladım canım sağolasınCanim benim igneden sonraki 16. Gunum bugun. 13. Gun oylesine bi ovu yaptim pikti 14. Gunde pikti 15. Gun yapmadim bugun 16. Gun yine pik ama bel agrim bugun basladi.bel agrisi adet agrisinda yasadigimiz agri gibi degil daha farkli yani ben catlatma ignesi yaptigimdan beri ara ara beyaz akintilarm oldu asiri degil ama sonra yururken bile afedersin islaklik hissediyorum ic camasirim islak oluyo baktigimda ama cok asiri degil yani benim ignenin 11. Gunu kistim patladi hastanelik oldum kan degerim o gun 0 cikmisti iki gun sonra kendi doktoruma gittim 11. Gunde kanda cikmaz dedi carsambayi bekle olmazsan persembede gecsin o gunde olmazsan cuma test yap dedi ama ben yarinda bekliycem
O zaman o kanama diyorum yumurtlama kanaması olblr canımAdetin basindan beri 13. Gün bugun yani adet biteli 7 gün oldu daha
Bekle canım biraz daha bakalımBen Benimde öyle canım yarın bat. Bugün yumurtlamanın 11. Günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif
Burda predıctor 45 TLAnaaa biz veriyoruz burada 45 tlben orada olsam her ay çifter çifter alırdım
Ay olarak değilde farklı bi isimle açıp sürekli orada olsak daha iyi her ay farklı topik yerine hep orada olurduk hamiş kalanlar bebişlerini kucağına alanlar bebiş için çabalayanlar olarak hep bir arada olurdukKızlar nisan ayı için topik açalım birbirimizi takip edelimmm
Aynen ya güzel olur bencede yada grubun adini degistirme imkani yok mu ayni grupta devam ederiz yada isim kalsin kimse gitmesin hepimiz burda olalımAy olarak değilde farklı bi isimle açıp sürekli orada olsak daha iyi her ay farklı topik yerine hep orada olurduk hamiş kalanlar bebişlerini kucağına alanlar bebiş için çabalayanlar olarak hep bir arada olurduk
Yok artık valla almayacağım yaaa çok pahalı kendimi kazıklanmış hissettim şuanBurda predıctor 45 TLben netten 2 tanesini 45 TL ye aldım
Valla kahverengi leke olarak gelmeye başladı sanki regl öncesi gibiÇok iyi anlıyorum seni bizde öyle deniyoruz negatif çıkınca üzülüyorum. Hadi inşallah güzel haberlerle bekliyoruz
Sagol canim evet evdeki testlerde çıkınca kana gittimEee hamişssin sen canım 83 çıkmış hayırlı olsun
haydaaaaaAyy inş. Benim yine gögüs hassasiyetim var korkutuyor olacam mı kafasına giriyorumüfff ağzımda metal tat çıktı yine korona mı oldum hamile miyim diye şimdi kafam gidik
Bence hamilesin canim cumartesiyi bekleme hemen ver kanini benceKizlar daha once atmistim adetime iki gun kaladan veri pik testim Çarşamba adet olmam lazimdi pazartesi ve sali ovulasyon yaptim pikti attim buraya hatta iki erken gebeligim silik cizgi cikti ama gozle cok net zor gozukmuyo yani ben yine bugunude bekleyeyim belki adet olurum dedim halen adet olmadım az evvel yine ovu yaptim halen pik yarin bakicam olmazsam cumartesi kan vericem belim cok agiriyo yuk tasimisim gibi onun dışında ara ara kasiklarima agri giriyo biraz biraz akintim oluyo arada.yorumlarinizi bekliyorum canlar sizce hamile miyim?
Pazar adetime 3 gün kalmış olacakhaydaaaaaay az kaldı birde şafak sıkıştırıyor
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah bizlerede dua etKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
Kuzum haftaya tekrar cagirdi doktor kimyasal vs olmasına karşın bir hafta bekleyeceğiz , inşallah hayırlı sonuçlar alırım haftaya daaynen daha susam kadar el mi sallayacaktı sana ne bekliyon :)))))))))
Pazar adetime 3 gün kalmış olacaksıkıştırsın ben çıkartacam ortaya ne var ne yok
İyi artmış o zamanValla ilk yaptigimda 13. gun pikti 14. Gunki bi tik daha koyuydu bugun 16. Gun halen pik ama koyu c gibi boyle t cizgisi kipkirmizi.siyaha yakin degil ama yani koyulugu henuz.suanlik kirmizi baya
Bende 28.ni 2 ve 3 Mart değerlendirdim ateş basarken bi an üşüyorum zaman zaman adet sancısı batmada oluyor bende ctesi teste gideceğim ama merakdanda ölüyorum pazar günü bat günüm pazartesi progestoron baktırdım değeeimde 22.7 di sadece o şekilde umudum var umarım istediğimiz gibi olurEvet ben 1 Mart'ta pik gördüm 2 Mart'ta çatladı. 28,1,2gunlerinde ilişki oldu bakalım beklemedeyim. Cumartesi günü test yapacağım. Sağlı sollu kaşık batması dışında bir belirtim Yok sizde ne var ?
İnşaallah bide beyaz akıntı gelmeye başladı önce yoktuO zaman sağlıkla gelsin bebeişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?