Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler benim fikrimce stresten uzak durmak İçin yumurtlama öncesi alın eşinizi biyerlere gidin kafanızı dağıtacak orada kalın yumurtlama dönemini unutun buraya hiç olmazsa o dönemde girmemeye çalışın .bu ay tamda söylediklerimi yaptım uzaklaştım bulunduğum ortamdan stres yok keyfim yerinde olduğu İçin aklıma gelmiyo kaç gün sonra bugün aklıma geldi giriyim dedim yumurtlama günüm yaklaşıyor benimde hayırlısı ay sonunu güzel haberlerle bitiririz inşallah

profil resminde pek afilli bacım tüm gemileri hatta limanları yakmış edası ben bekliyim adeti yoksa elime yüzüme bulaştırıyorum şu test işlerini
Demi çok sevdim çılgın kadın kendimi gördüm aynı ben. Yakıcam Yakıcam şurada pazara ne kaldı

Korona izin vermiyor ki nereye gidelim ben buraya girince rahatlıyorum tam tersi stresi unutuyorum. Ben adetime 3 gün kala benim film kopuyor oldum olacam o stres çok yapıyor bana

Ay olarak değilde farklı bi isimle açıp sürekli orada olsak daha iyi her ay farklı topik yerine hep orada olurduk hamiş kalanlar bebişlerini kucağına alanlar bebiş için çabalayanlar olarak hep bir arada olurduk
Kızlar beni de eklemeyi unutmayın benimki de nisana kaldı

Korona izin vermiyor ki nereye gidelim ben buraya girince rahatlıyorum tam tersi stresi unutuyorum. Ben adetime 3 gün kala benim film kopuyor oldum olacam o stres çok yapıyor bana
Biz eşimle memlekete geldik o bile iyi geldi hepimiz aynıyız aslında ondan artık ben önceki kadar düşünmemeye başladım olursa olur bu ay biraz uzak durdum ama burdan girince daha stres oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…