- 8 Aralık 2020
- 1.024
- 1.031
- 83
- 32
Demi çok sevdim çılgın kadın kendimi gördümprofil resminde pek afilli bacım tüm gemileri hatta limanları yakmış edası ben bekliyim adeti yoksa elime yüzüme bulaştırıyorum şu test işlerini
Rabbim size de göstersin inşallahHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah bizlerede dua et
Canım belkl yerleşmedir ya üzülme yoğun mu geliyorY
Valla kahverengi leke olarak gelmeye başladı sanki regl öncesi gibinormalde adetlerim düzenlidir ve 1 hafta var ama anlamadım niye böyle üzüldüm...
Hayirli olsun canim benim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsinKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
Korona izin vermiyor ki nereye gidelimKızçeler benim fikrimce stresten uzak durmak İçin yumurtlama öncesi alın eşinizi biyerlere gidin kafanızı dağıtacak orada kalın yumurtlama dönemini unutun buraya hiç olmazsa o dönemde girmemeye çalışın .bu ay tamda söylediklerimi yaptım uzaklaştım bulunduğum ortamdan stres yok keyfim yerinde olduğu İçin aklıma gelmiyo kaç gün sonra bugün aklıma geldi giriyim dedim yumurtlama günüm yaklaşıyor benimde hayırlısı ay sonunu güzel haberlerle bitiririz inşallah
Demi çok sevdim çılgın kadın kendimi gördümaynı ben. Yakıcam Yakıcam şurada pazara ne kaldı
Eczaneler pahalı satıyor ya 5 li ovu. Testine 82 TL dediler bir araYok artık valla almayacağım yaaa çok pahalı kendimi kazıklanmış hissettim şuan
Bende bu sefer yapacam ama salı dan itibaren 5 gebelik testim var son 5 gün her gün yapcam canım sıkılıyorPazar gunu bende test yapmayi düşünüyorum ama icimden bi ses pazara kadar her gün yap diyor
Bendede 4 tane var cuma cumartesi pazar pazartesi sali zaten bat günüBende bu sefer yapacam ama salı dan itibaren 5 gebelik testim var son 5 gün her gün yapcam canım sıkılıyor
Kuzum kayınvalideme geldik de kaç saattir giremiyordum kaç çıktı sonucunOyy kiyamam yaa rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah kuzum
Bende geçen ay sormuştum prodictor 25 tl dediBurda predıctor 45 TLben netten 2 tanesini 45 TL ye aldım
Ben gecen gun testim yetmedi eczaneden alayim dedim 5 tanesi 45 tl dediEczaneler pahalı satıyor ya 5 li ovu. Testine 82 TL dediler bir araalışveriş siteleri daha uygun
Kızlar beni de eklemeyi unutmayın benimki de nisana kaldıAy olarak değilde farklı bi isimle açıp sürekli orada olsak daha iyi her ay farklı topik yerine hep orada olurduk hamiş kalanlar bebişlerini kucağına alanlar bebiş için çabalayanlar olarak hep bir arada olurduk
Biz eşimle memlekete geldik o bile iyi geldiKorona izin vermiyor ki nereye gidelimben buraya girince rahatlıyorum tam tersi stresi unutuyorum. Ben adetime 3 gün kala benim film kopuyor oldum olacam o stres çok yapıyor bana
Canımm gözün Aydın hayırlı olsun ya Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlereKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
Evet clearblue var, bata 5 gün kala gösteriyormuş, beraber yaparız pazarPazar yapıcam benerken gebelik testi sende pazar erken gebelik yapabilirsin canım varsa.
Açan haber verir orada toplanırız yineKızlar beni de eklemeyi unutmayın benimki de nisana kaldı
Durr ya oraya girmePazar gunu bende test yapmayi düşünüyorum ama icimden bi ses pazara kadar her gün yap diyor
sorma banada 50 tl dedi 5 tanesi için şaştım kaldım o an yaaEczaneler pahalı satıyor ya 5 li ovu. Testine 82 TL dediler bir araalışveriş siteleri daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?