Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar günü nasıl bat olur? Catlamadan 14 gün sonra adet olacak diye hesap yapıyorum ben .. yani ben 28 günde bir olurum Çarşamba bence bat inşallah gelmez tabi

Biz eşimle memlekete geldik o bile iyi geldi hepimiz aynıyız aslında ondan artık ben önceki kadar düşünmemeye başladım olursa olur bu ay biraz uzak durdum ama burdan girince daha stres oluyorum ben
Bir insan aşırı birşeyin zirvesini yaşayınca daha o moda istese giremiyor. Birde evde iş güç olmayınca insan cidden takıyor da artık ben eskisi kadar değilim. Memleketini neresi? Bu arada?

Canım ovi testini instagramdan Ebru Ceylan var uzman bu konuda İnstagram adı 'bir gebenin günlüğü' ordan al daha güvenilir ve kesin sonuçlu
Ben bu ay bıraktım cnm ovu. Testini bir siteden aldım geçen ay uygundu fiyat bende stres yaptı testler Dr da yumurta takibi yaptım ona göre değerlendirdim. Sadece çatladıktan sonra 1 test yaptım emin olmak için çatlamıştı her an ultrasona gidemiyoruz malum

Canım ovi testini instagramdan Ebru Ceylan var uzman bu konuda İnstagram adı 'bir gebenin günlüğü' ordan al daha güvenilir ve kesin sonuçlu
Üstelik uygun fiyata. Ben netten laboquick marka 30 lu aldım hepsi bozuk çıktı. Ama Ebru hanımdan aldıklarım gayet iyi ve instagramdan sorularımıza da cevap veriyor yardımcı oluyor her konuda

Üstelik uygun fiyata. Ben netten laboquick marka 30 lu aldım hepsi bozuk çıktı. Ama Ebru hanımdan aldıklarım gayet iyi ve instagramdan sorularımıza da cevap veriyor yardımcı oluyor her konuda
Ben surelab ve certaın kullandım ikiside çok iyi çıktı netten almıştım koyuluk falan netti keşke foto çekseydim atardım size. Artı med aldım beğenmedim onu da eczaneden almıştım. Bu ay da zaten Dr la ilerledim

Bana da ovulasyonu laboquickdi 2 li 30 dediler anam kimin kime ne dediği belli değil ya
Eczaneler kafalarına göre takılıyorlar bende netten alıyorum artık geçen sene 45 TL verdiğim erken gebelik testinin şimdi 2 tanesini 45 TL ye aldım predictor marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…