Haydii hayırlısı bizim için. Pazarı hiç bu kadar sevmemiştimEvet clearblue var, bata 5 gün kala gösteriyormuş, beraber yaparız pazar
Pazar günü nasıl bat olur? Catlamadan 14 gün sonra adet olacak diye hesap yapıyorum ben .. yani ben 28 günde bir olurum Çarşamba bence bat inşallah gelmez tabiBende 28.ni 2 ve 3 Mart değerlendirdim ateş basarken bi an üşüyorum zaman zaman adet sancısı batmada oluyor bende ctesi teste gideceğim ama merakdanda ölüyorum pazar günü bat günüm pazartesi progestoron baktırdım değeeimde 22.7 di sadece o şekilde umudum var umarım istediğimiz gibi olur
Hayirli olsun canim daim olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdimhamileyim Eki Görüntüle 2799917
İnşallah bakalım 15 gün oldu stres oluyorumCanım aynn bu şekilde olacak pik olursa benim testimde aynısıydı geçen aysabır et pik göreceksin inşlh.
Bir insan aşırı birşeyin zirvesini yaşayınca daha o moda istese giremiyor. Birde evde iş güç olmayınca insan cidden takıyor da artık ben eskisi kadar değilim. Memleketini neresi? Bu arada?Biz eşimle memlekete geldik o bile iyi geldihepimiz aynıyız aslında ondan artık ben önceki kadar düşünmemeye başladım olursa olur bu ay biraz uzak durdum ama burdan girince daha stres oluyorum ben
84.99 kuzum sukur allahima insallah daim olur artış guzel olurKuzum kayınvalideme geldik de kaç saattir giremiyordum kaç çıktı sonucun
Olursun ol ama abartma canımİnşallah bakalım 15 gün oldu stres oluyorum
Canım ovi testini instagramdan Ebru Ceylan var uzman bu konuda İnstagram adı 'bir gebenin günlüğü' ordan al daha güvenilir ve kesin sonuçluEczaneler pahalı satıyor ya 5 li ovu. Testine 82 TL dediler bir araalışveriş siteleri daha uygun
Mersin eczaneleri insan kazıklıyorBende geçen ay sormuştum prodictor 25 tl dedi
Evet elimde değilOlursun ol ama abartma canımelinde değil zaten.
Ben bu ay bıraktım cnm ovu. Testini bir siteden aldım geçen ay uygundu fiyat bende stres yaptı testler Dr da yumurta takibi yaptım ona göre değerlendirdim. Sadece çatladıktan sonra 1 test yaptım emin olmak için çatlamıştı her an ultrasona gidemiyoruz malumCanım ovi testini instagramdan Ebru Ceylan var uzman bu konuda İnstagram adı 'bir gebenin günlüğü' ordan al daha güvenilir ve kesin sonuçlu
Üstelik uygun fiyata. Ben netten laboquick marka 30 lu aldım hepsi bozuk çıktı. Ama Ebru hanımdan aldıklarım gayet iyi ve instagramdan sorularımıza da cevap veriyor yardımcı oluyor her konudaCanım ovi testini instagramdan Ebru Ceylan var uzman bu konuda İnstagram adı 'bir gebenin günlüğü' ordan al daha güvenilir ve kesin sonuçlu
Güldürdün bu msjınla darısı bana olsun inşallahValla adam cok yorgun geliyor cay icmek icin vakit kalmayabiliyor dun bi cay ictikbakalim bu aksam belki yine cay demleriz
Elinde olan kısmıyla yapmazsan pik göreceksinEvet elimde değil
Elinde olan kısmıyla yapmazsan pik göreceksin
Ben surelab ve certaın kullandım ikiside çok iyi çıktı netten almıştım koyuluk falan netti keşke foto çekseydim atardım size. Artı med aldım beğenmedim onu da eczaneden almıştım. Bu ay da zaten Dr la ilerledimÜstelik uygun fiyata. Ben netten laboquick marka 30 lu aldım hepsi bozuk çıktı. Ama Ebru hanımdan aldıklarım gayet iyi ve instagramdan sorularımıza da cevap veriyor yardımcı oluyor her konuda
Ben 26 günde oluyorum ama öyle oluyor inşallah gelmezPazar günü nasıl bat olur? Catlamadan 14 gün sonra adet olacak diye hesap yapıyorum ben .. yani ben 28 günde bir olurum Çarşamba bence bat inşallah gelmez tabi
Seni çok sevdim ben ya aklımda tutar çağırırım seni eğer Nisana kalırsamKızlar beni de eklemeyi unutmayın benimki de nisana kaldı
Bana da ovulasyonu laboquickdi 2 li 30 dediler anamBen gecen gun testim yetmedi eczaneden alayim dedim 5 tanesi 45 tl dediben 45 tlye 14 tane almıştım
Eczaneler kafalarına göre takılıyorlar bende netten alıyorum artık geçen sene 45 TL verdiğim erken gebelik testinin şimdi 2 tanesini 45 TL ye aldım predictor markaBana da ovulasyonu laboquickdi 2 li 30 dediler anamkimin kime ne dediği belli değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?