Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durr ya oraya girme zaten zor tutuyorum kendimi ilk idararı yapıyorum hemencik yoksam teste koşucam sabah uyanınca
Kiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederim sabah karar vercem yapmak için
Güldürdün bu msjınla darısı bana olsun inşallah
Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmeme

Ya kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı bugün yumurtlama günüm kasıklarım deli gibi ağrıyor batıyor normal mi bu

Kiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederim sabah karar vercem yapmak için

Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmeme
Uyuyorum öyle bir uyuyorum dünya yansa bana engel olmayacak şekilde sabah testlerin başına gidiyorum yapsam mı yapmasam mı koşa koşa lavaboya gidiyorum o zaman kaset ya akşama kadar ilk idrar değil bu diyerek kandırıyorum kendimi

Ya kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı bugün yumurtlama günüm kasıklarım deli gibi ağrıyor batıyor normal mi bu
Bunu bu ay tüm kadınlar genelleme yaşadık ben anladım o ay ne meşhursa onu yaşıyoruz topluca ama güzel şeylerden olduğuna inanarak beklemedeyiz canım birşey olmaz iyi birşey iş başında seninki

Guzel taktik ama ben sabah ise gittigim için ilk isim lavaboya gitmek giderkende test alsam mi diye düşünmek sonra benimde kendimi kandirma taktiğim aman bosver uğraşamam simdi oluyor mantik ayni ama roller farklı

Eczaneler kafalarına göre takılıyorlar bende netten alıyorum artık geçen sene 45 TL verdiğim erken gebelik testinin şimdi 2 tanesini 45 TL ye aldım predictor marka
Bizim paraları toplasak neler olur desene bende genelde netten alırım ama normal testler 5 TL onu buradan alıyorum

Bunu bu ay tüm kadınlar genelleme yaşadık ben anladım o ay ne meşhursa onu yaşıyoruz topluca ama güzel şeylerden olduğuna inanarak beklemedeyiz canım birşey olmaz iyi birşey iş başında seninki
Ay inşallah öyledir. Sanırım süreci bildiğim ve yumurtalıklarımın ağrıması gerektiğine odaklandığım için vücudum oyun oynuyor

canım benim de bugün yumurtlama. adet olcakmış gibi alt taraflarım ağrıyor. sana garip gelebilir ama bir de sanki kasıklarımda hava varmış gibi hissediyorum ve karnım şiş pantolonum bile sıkıyor

Guzel taktik ama ben sabah ise gittigim için ilk isim lavaboya gitmek giderkende test alsam mi diye düşünmek sonra benimde kendimi kandirma taktiğim aman bosver uğraşamam simdi oluyor mantik ayni ama roller farklı
Olsun başarıyoruz en azından pazar öyle olmayacak beklesin onlar bizi nasıl şey ediyoruz onlara

Olsun başarıyoruz en azından pazar öyle olmayacak beklesin onlar bizi nasıl şey ediyoruz onlara
Yok ben pazari beklemem en gec cumartesi günü baslarim gibi hissediyorum testlere yaa ben testler konusunda pek guvenilir degilim 2 tanr ovulasyon testim vardi onu da yaptım mesela meraktan

Yok ben pazari beklemem en gec cumartesi günü baslarim gibi hissediyorum testlere yaa ben testler konusunda pek guvenilir degilim 2 tanr ovulasyon testim vardi onu da yaptım mesela meraktan
Evde misin cumartesi bende değilim de işte alışkanlık olmasın diye yapmıyorum. Ben ovulasyon takip işine başladım bulaştı bu bana önceden yoktu böyle birşey

Evde misin cumartesi bende değilim de işte alışkanlık olmasın diye yapmıyorum. Ben ovulasyon takip işine başladım bulaştı bu bana önceden yoktu böyle birşey
He ya valla evdeyim cumartesi çalışmıyorum sabah yapmasam evde olduğum icin öğlen ilk idrar dinlemem yaparim en iyisi sabah ilk idrarla yapmak ❤❤

canım benim de bugün yumurtlama. adet olcakmış gibi alt taraflarım ağrıyor. sana garip gelebilir ama bir de sanki kasıklarımda hava varmış gibi hissediyorum ve karnım şiş pantolonum bile sıkıyor
Aynı ben de öyleyim gazdan ölüyorum zannettim çok fenaaa oturduğum yerde kasıklarım batıyor

He ya valla evdeyim cumartesi çalışmıyorum sabah yapmasam evde olduğum icin öğlen ilk idrar dinlemem yaparim en iyisi sabah ilk idrarla yapmak ❤❤
Ne diyeyim Allah Kerim. Bu arada kaçıncı gündü yumurtlama sonra senin?

Benm de bir kimyasal gebeligim vardi. Bu demektir ki rahmin gebelik icin hazir. Bir dahaki ay insallh olacaktir
ge Allah saglik sihhatle nasip etsin canim
Canım kendini ona göre ayarlamışsın galiba vücudun oyunu Allah'ım diğer ay nasip eder inş sıkma canını herşeyde vardır bir hayır
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…