Kiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederimDurr ya oraya girmezaten zor tutuyorum kendimi ilk idararı yapıyorum hemencik yoksam teste koşucam sabah uyanınca
Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmemeGüldürdün bu msjınla darısı bana olsun inşallah
Uyuyorum öyle bir uyuyorum dünya yansa bana engel olmayacak şekildeKiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederimsabah karar vercem yapmak için
Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmeme
Bunu bu ay tüm kadınlar genelleme yaşadıkYa kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı bugün yumurtlama günüm kasıklarım deli gibi ağrıyor batıyor normal mi bu
Ney aldın peki test merak ettim canımOvülasyon testlerim hemen kargoya verilmiş ilk defa hemen reglin bitmesini bekliyorum
Guzel taktik ama ben sabah ise gittigim için ilk isim lavaboya gitmek giderkende test alsam mi diye düşünmekUyuyorum öyle bir uyuyorum dünya yansa bana engel olmayacak şekildesabah testlerin başına gidiyorum yapsam mı yapmasam mı koşa koşa lavaboya gidiyorum o zaman kaset ya akşama kadar ilk idrar değil bu diyerek kandırıyorum kendimi
Bizim paraları toplasak neler olur deseneEczaneler kafalarına göre takılıyorlar bende netten alıyorum artık geçen sene 45 TL verdiğim erken gebelik testinin şimdi 2 tanesini 45 TL ye aldım predictor marka
Ay inşallah öyledir. Sanırım süreci bildiğim ve yumurtalıklarımın ağrıması gerektiğine odaklandığım için vücudum oyun oynuyorBunu bu ay tüm kadınlar genelleme yaşadıkben anladım o ay ne meşhursa onu yaşıyoruz topluca ama güzel şeylerden olduğuna inanarak beklemedeyiz canım birşey olmaz iyi birşey iş başında seninki
canım benim de bugün yumurtlama. adet olcakmış gibi alt taraflarım ağrıyor. sana garip gelebilir ama bir de sanki kasıklarımda hava varmış gibi hissediyorumYa kızlar benim normalde hiç böyle olmazdı bugün yumurtlama günüm kasıklarım deli gibi ağrıyor batıyor normal mi bu
Bende testin markasini merak ettim ne aldiniz acabaOvülasyon testlerim hemen kargoya verilmiş ilk defa hemen reglin bitmesini bekliyorum
Olsun başarıyoruz en azından pazar öyle olmayacak beklesin onlar biziGuzel taktik ama ben sabah ise gittigim için ilk isim lavaboya gitmek giderkende test alsam mi diye düşünmeksonra benimde kendimi kandirma taktiğim aman bosver uğraşamam simdi oluyor mantik ayni ama roller farklı
Yok şu an yoğun değil günlük ped ile idare ediyorum yani öyle devamlı değiştiremiyorum ama sanki regl öncesi yaşadığıma benzedi. Tek umudum 1 hafta önce olması ama umarım yerlesmedir.Canım belkl yerleşmedir ya üzülme yoğun mu geliyor
Bunu ilk kim yaptıysa öyle devam ettiAy inşallah öyledir. Sanırım süreci bildiğim ve yumurtalıklarımın ağrıması gerektiğine odaklandığım için vücudum oyun oynuyor
Yok ben pazari beklemem en gec cumartesi günü baslarim gibi hissediyorum testlereOlsun başarıyoruz en azından pazar öyle olmayacak beklesin onlar bizinasıl şey ediyoruz onlara
Evde misin cumartesiYok ben pazari beklemem en gec cumartesi günü baslarim gibi hissediyorum testlereyaa ben testler konusunda pek guvenilir degilim 2 tanr ovulasyon testim vardi onu da yaptım mesela meraktan
He ya valla evdeyim cumartesi çalışmıyorumEvde misin cumartesibende değilim de işte alışkanlık olmasın diye yapmıyorum. Ben ovulasyon takip işine başladım bulaştı bu bana önceden yoktu böyle birşey
Aynı ben de öyleyim gazdan ölüyorum zannettim çok fenaaa oturduğum yerde kasıklarım batıyorcanım benim de bugün yumurtlama. adet olcakmış gibi alt taraflarım ağrıyor. sana garip gelebilir ama bir de sanki kasıklarımda hava varmış gibi hissediyorumve karnım şiş pantolonum bile sıkıyor
Ne diyeyim Allah Kerim. Bu arada kaçıncı gündü yumurtlama sonra senin?He ya valla evdeyim cumartesi çalışmıyorumsabah yapmasam evde olduğum icin öğlen ilk idrar dinlemem yaparim en iyisi sabah ilk idrarla yapmak ❤❤
Benm de bir kimyasal gebeligim vardi. Bu demektir ki rahmin gebelik icin hazir. Bir dahaki ay insallh olacaktir
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım kendini ona göre ayarlamışsın galiba vücudun oyunu Allah'ım diğer ay nasip eder inş sıkma canını herşeyde vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?