Yumurtlamadan sonra 6. Gün oldu yarun 7. Gün olacak bakalim zaten yapsamda biliyorum çıkmaz dogru sonuçNe diyeyim Allah Kerim. Bu arada kaçıncı gündü yumurtlama sonra senin?
İnşallah canımm en güzel haberleri hepimiz tüm isteyen alsın bizim çay demleme günümüz yarın bizde seninle birlikte bekliuoruz canımKiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederimsabah karar vercem yapmak için
Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmeme
Aynen canim,Bende gebelikteki belirtilerimi yasadigim icin sasirdim aslindaGeçen ay ben de yaşamıştım yaaaa.Emin gibiydim .İlk gebeligimdeki belirtiler hepsi vardı
Hiç sevmediğim bir yemeği aş bile erdim.İnsan beyni nasıl bir şey ya hayret ettim regl olunca ...
9.günüm bugün. Yarın 10.günümYumurtlamadan sonra 6. Gün oldu yarun 7. Gün olacak bakalim zaten yapsamda biliyorum çıkmaz dogru sonuçsenin kacinci gun oluyor bugün
Aynen canimBende gebelikteki belirtilerimi yasadigim icin sasirdim aslindaGeçen ay ben de yaşamıştım yaaaa.Emin gibiydim .İlk gebeligimdeki belirtiler hepsi vardı
Hiç sevmediğim bir yemeği aş bile erdim.İnsan beyni nasıl bir şey ya hayret ettim regl olunca ...
Amin canim insaallahCanım kendini ona göre ayarlamışsın galiba vücudun oyunu Allah'ım diğer ay nasip eder inş sıkma canını herşeyde vardır bir hayır
Tabi ki kuzum sende güzel haberler ver insallah ben burdayim gitmeyi düşünmüyorum kirmizi kart görsem bile burdayim hep martta kalcamİnşallah canımm en güzel haberleri hepimiz tüm isteyen alsın bizim çay demleme günümüz yarın bizde seninle birlikte bekliuoruz canımgüzel haberlerini paylaş mutlaka bizimle ⚘⚘⚘
bakalım inşallah güzel sonuçlanır ikimizinde bu ay canımAynı ben de öyleyim gazdan ölüyorum zannettim çok fenaaa oturduğum yerde kasıklarım batıyor
İnşallahhh canım benim bizim 14 yıl sonra istedik 2.çocuğumuzu bakalım artık nasip kısmetTabi ki kuzum sende güzel haberler ver insallah ben burdayim gitmeyi düşünmüyorum kirmizi kart görsem bile burdayim hep martta kalcamrabbim yarin oyle guzel seyler nasip etsin cay guzelce demlensin inşallah ❤❤
9.günüm bugün. Yarın 10.günüm
Cumartesi 11. Günüm
Pazar 12. günüm böyle devam ediyor
Ayyy masallah ne guzel ilk denemeniz mi olacak bu ay ? Rabbim actigin bu guzel elleri geri çevirmesin insallahİnşallahhh canım benim bizim 14 yıl sonra istedik 2.çocuğumuzu bakalım artık nasip kısmet
Ocaktan beri deniyoruz canım 1 hafta önce büyük ihtimal düşük yaptım aminnn biraz korkularım var ama senin ilk miAyyy masallah ne guzel ilk denemeniz mi olacak bu ay ? Rabbim actigin bu guzel elleri geri çevirmesin insallah
Gerçi yerleşme kanaması adet tarihinden 1 hafta önce olur mu ki?Canım belkl yerleşmedir ya üzülme yoğun mu geliyor
Ben buraya dadanalı böyle oldum dayanamazya senin sabrindan istiyorum ben niye boyleyim yaa
Bende subattan beri deniyorum benimde 2. Cocuk olacak bende spiral vardi onu cikarttim cikarttigim ay denedik olmadi malesef kizim 4 bucuk yasinda :)Ocaktan beri deniyoruz canım 1 hafta önce büyük ihtimal düşük yaptım aminnn biraz korkularım var ama senin ilk mi
Bence yine oyle yap yine bizim yaptigimiz yanlis ne demisler hocanın dediğini yap yaptığını yapmaBen buraya dadanalı böyle oldum dayanamaznormalde günüm geçmeden asla test yapmazdım
TamamdırAçan haber verir orada toplanırız yine
Maşallahh bende de spiral vardı hayırlısı olsun artık bekleyip görelim bakalımBende subattan beri deniyorum benimde 2. Cocuk olacak bende spiral vardi onu cikarttim cikarttigim ay denedik olmadi malesef kizim 4 bucuk yasinda :)
Çok şükür kuzum ya aklım sendeydi bugün valla olacak inşallah bebişini sana bağışlasın Allah ım84.99 kuzum sukur allahima insallah daim olur artış guzel olur
Pazar başlıcam şimdi bedava geldi testlerim 5 tane adete kadar günde bir yapcamBence yine oyle yap yine bizim yaptigimiz yanlis ne demisler hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Sağol canım benim güzel kalbinden öperimSeni çok sevdim ben ya aklımda tutar çağırırım seni eğer Nisana kalırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?