Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben uyuyamam bile sabahı sabah ederim sabah karar vercem yapmak için

Canim benim daha guzel çaylar senin olsun tez vakitte sekerinin hanerini al ağzın tatlansin ben henüz bekliyorum daha var ogrenmeme
İnşallah canımm en güzel haberleri hepimiz tüm isteyen alsın bizim çay demleme günümüz yarın bizde seninle birlikte bekliuoruz canımgüzel haberlerini paylaş mutlaka bizimle ⚘⚘⚘

Yumurtlamadan sonra 6. Gün oldu yarun 7. Gün olacak bakalim zaten yapsamda biliyorum çıkmaz dogru sonuç senin kacinci gun oluyor bugün
9.günüm bugün. Yarın 10.günüm
Cumartesi 11. Günüm
Pazar 12. günüm böyle devam ediyor

Geçen ay ben de yaşamıştım yaaaa.Emin gibiydim .İlk gebeligimdeki belirtiler hepsi vardı
Hiç sevmediğim bir yemeği aş bile erdim.İnsan beyni nasıl bir şey ya hayret ettim regl olunca ...
Aynen canimBende gebelikteki belirtilerimi yasadigim icin sasirdim aslinda
Canım kendini ona göre ayarlamışsın galiba vücudun oyunu Allah'ım diğer ay nasip eder inş sıkma canını herşeyde vardır bir hayır
Amin canim insaallah

İnşallah canımm en güzel haberleri hepimiz tüm isteyen alsın bizim çay demleme günümüz yarın bizde seninle birlikte bekliuoruz canımgüzel haberlerini paylaş mutlaka bizimle ⚘⚘⚘
Tabi ki kuzum sende güzel haberler ver insallah ben burdayim gitmeyi düşünmüyorum kirmizi kart görsem bile burdayim hep martta kalcam rabbim yarin oyle guzel seyler nasip etsin cay guzelce demlensin inşallah ❤❤

Aynı ben de öyleyim gazdan ölüyorum zannettim çok fenaaa oturduğum yerde kasıklarım batıyor
bakalım inşallah güzel sonuçlanır ikimizinde bu ay canım benim çatlama olmadı henüz. yarın sabah test yapcam o zamana olur gibi geliyor. sende ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun?

Tabi ki kuzum sende güzel haberler ver insallah ben burdayim gitmeyi düşünmüyorum kirmizi kart görsem bile burdayim hep martta kalcam rabbim yarin oyle guzel seyler nasip etsin cay guzelce demlensin inşallah ❤❤
İnşallahhh canım benim bizim 14 yıl sonra istedik 2.çocuğumuzu bakalım artık nasip kısmet

Ocaktan beri deniyoruz canım 1 hafta önce büyük ihtimal düşük yaptım aminnn biraz korkularım var ama senin ilk mi
Bende subattan beri deniyorum benimde 2. Cocuk olacak bende spiral vardi onu cikarttim cikarttigim ay denedik olmadi malesef kizim 4 bucuk yasinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…